Aze
Altın Üye
O mematili videoyu şakasına eklemiştim... Her şeye uyuyor diye jfjd Bana alınmazsin çünkü bilirim sevgili Anna... Larien yine de düşünüp yapmış emeğine sağlık... Seni geçmişte aramıyor gecmis bitmiş zaman diye, bugünlerde devam eden yaşamda arıyor bu anlamli bir hareket bence....Evet cok mesaj gezdim.. zaman harcadım Aze hnm.. başlık "dünden bugüne" ama Larien benim beş günde yazdığım mesajlardan secmece yapmış.. hani 2020ler nerde... böyle dünden bugüne mi olur.
Tabi o çalışan kadın.. ben 2019'un başından geri döndüm... niye? çünkü hep müsaitim Aze hanımcım....
Bunu iki kişi için yaptım sanırım.. siz ikinci kişisiniz.. belki de size aşık olduğum anlaşılmasın diye başkasınada yapmışımdır.. kahpeliği görmeden önce bir de bu taraftan bakmanızı rüca ediyorum efendim....
Mutlu bir haber aldığımda böyle oynuyorum.. belli ki mutluluğumun videosu elinize gecmiş... yoksa doğuşu bana atmak aklınıza nereden gelicek...
Bu arada Banu Alkan gibi parmak ucumda da yürüyebiliyorum Aze hanım.. teşekkür ediyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 46673
Manken olduğunu da duymuştum.... Maşallah diyorum... Catwalk da eminim yapabilirsin.... Bana siz demeyi bırakırsanız da ayrı mutlu olurdum ama olsun her daim mesafeyi koruyan bir kadın.... Iffetinize sağlık pek sevgili Anna hm......