ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Evet cok mesaj gezdim.. zaman harcadım Aze hnm.. başlık "dünden bugüne" ama Larien benim beş günde yazdığım mesajlardan secmece yapmış.. hani 2020ler nerde... böyle dünden bugüne mi olur.
Tabi o çalışan kadın.. ben 2019'un başından geri döndüm... niye? çünkü hep müsaitim Aze hanımcım....
Bunu iki kişi için yaptım sanırım.. siz ikinci kişisiniz.. belki de size aşık olduğum anlaşılmasın diye başkasınada yapmışımdır.. kahpeliği görmeden önce bir de bu taraftan bakmanızı rüca ediyorum efendim....

Mutlu bir haber aldığımda böyle oynuyorum.. belli ki mutluluğumun videosu elinize gecmiş... yoksa doğuşu bana atmak aklınıza nereden gelicek...
Bu arada Banu Alkan gibi parmak ucumda da yürüyebiliyorum Aze hanım.. teşekkür ediyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 46673
O mematili videoyu şakasına eklemiştim... Her şeye uyuyor diye jfjd Bana alınmazsin çünkü bilirim sevgili Anna... Larien yine de düşünüp yapmış emeğine sağlık... Seni geçmişte aramıyor gecmis bitmiş zaman diye, bugünlerde devam eden yaşamda arıyor bu anlamli bir hareket bence....

Manken olduğunu da duymuştum.... Maşallah diyorum... Catwalk da eminim yapabilirsin.... Bana siz demeyi bırakırsanız da ayrı mutlu olurdum ama olsun her daim mesafeyi koruyan bir kadın.... Iffetinize sağlık pek sevgili Anna hm......

tatlııığğm. seni yakalayamamışım ve kısmet... kıspet, belki de ismet, belli ki haset..... bana canımsın diyorsun ya, gerçekten canımsansa canını verecek kadar sevür müsün beniğ...

tatlııığğm. seni yakalayamamışım ve kısmet... kıspet, belki de ismet, belli ki haset..... bana canımsın diyorsun ya, gerçekten canımsansa canını verecek kadar sevür müsün beniğ...

Ya izlediğimden beri dilime dolandı zaten slkj sinirlerim bozuldu :D ama halükarda CANIMSANSA...

bilmem hangi günün batışında, aile evindeki balkonun demir parmaklıklarına tutunmuş, diğer eliyle sigarasını tüttürüyor. hemen arkasında duran camın penceresinde ise 10 dakika önce yaptığı türk kahvesi usul usul yudumlanmayı beklenmekte... porselen fincanın içinde azap çekiyor. demiri tutan elini yanağına doğru götürürerek mahalleyi süzmeye koyuluyor anna. 3 apartman ötede ak yazmalı komşusunu görüyor. (anasının komşusu) aaa! bilmem ne teyze.. aşağıya hasırdan yapılmış bir sepet ile torununa ekmek arası şokella sarkıtıyor. ezan okunmak üzere haberin olsun diyerek torununa sesleniyor bilmem ne teyze.. anna duydukça iç geçiriyor. benim çocukluğumdan ileride ki çocuğuma ne kalacak ki... 1 teneke yağ bıraksam yenilir altın olur mu diyor.. sigarası izmarite dayanmak üzereyken alttaki komşunun yeni kurumaya astığı halısına kül olarak düşüyor. anna kahvesini yudumlayarak eve giriyor. akşam yemeği vaktidir.

Hayat dolu ve çok da neşeli, mutlu bir görünümü var.
Tatlı sert ve espirili dili ile insanları kızdırmadan çok güzel eleştiriyor ki bu harika bir özellik.
Haklı olanı destekliyor ve arkadaşı diye yanlışa arka çıkmıyor.
Sevdiğim ve okumaktan çok zevk aldığım, mizahın oldukça yakıştığı bir üye sevgili @Anna Karenina

Burdaki arkadaslarin neredeyse tamamiyla sagolsunlar bi surtusme, bi yukselmeler (boydan dolayi pek yükselemedin ama olsun) yasadik @Anna Karenina dostumuz dahil tabi ki.

Cok samimi söylüyorum iyi ki burdasin. Kendisiyle boyle saatlerce uzun uzadiya sohbet etme sansim olmadi, ama iyi ki varsin saygideger dostum.

Pozitif enerji sahibi, çevresindekileri yormayan, moral veren hayati olumlayan kisilere buyuk saygim var, sende onlardan birisin.

Burayi eglenmek icin kullanan, sacma sapan polemiklerden uzak duran herkesin basimizin ustunde yeri var tekrar vesilenle soylemis olayim.

Cümle bırakmadınız ya yazacak.
Neyse bir resmini çizmişim ama görseniz bu kim diye sorsam direk bilirsiniz. O derece benziyor sjsjsk

yakın gelecekteki istanbul buluşması:

karşılaşma:
images (9).jpeg
hatıra fotoğrafıScreenshot_20210927-163106_Instagram.jpgshini: ne biçim buluşmuşlar,:emoji_unamused::emoji_unamused::emoji_unamused:
Screenshot_20210819-094549_Instagram.jpg

Anna çevrimdışıyken forum kapatılsın.
Gerçi son görülmesini kapatmış, göremeyeceğiz.d

Geri