Anna Karenina
Elmas Üye
Her halinle yakışıklısın kardeşim....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumsalcılar içinde en sevdiğim üye sanırım. Çok tanışmıyoruz ama belli hanımefendi biri. Zeki, esprili, şaka kaldıran(bence en önemli bu özellik.) Çok sinirlense de ağzından kötü sözler dökülmüyormuş. O ne güzel huydur. O ne güzel üyedir.
Sen forumsalcı değilsin. Ayrıca forumsalcı olsan da belki onu daha çok sevdim. Kıskanç ya!
Forumsalcılar içinde en sevdiğim üye sanırım. Çok tanışmıyoruz ama belli hanımefendi biri. Zeki, esprili, şaka kaldıran(bence en önemli bu özellik.) Çok sinirlense de ağzından kötü sözler dökülmüyormuş. O ne güzel huydur. O ne güzel üyedir.
ya ben ya ben
Yaa lariciim. Seni de seviyorum tabi. Şu an Anna'ya yüreyeyim dedim. Anna ve sen eşitsiniz sanırım. @Sade en son.
kim üzdü annayıUzun zaman sonra ilk kez yazıyorum buraya. Allah biliyor ya, çok da kırgındım uzun süre boyunca. O da kırılmıştır belki. Alıngandır, pek belli etmese de.
Neticede, kararına saygı duydum, neden bahsettiğimi anlamıştır kendisi.
Şimdi bu kızcağız çok üzgündür, pek çoğunuzdan iyi tanıyorum onu.
Bu forumda tanıdığım en iyi niyetli, en kalender insanlardandır. Takıntılı onun için kullanılacak en son kelime olabilir sanırım.
İnsanlar birbirine kırılır, soğur, sevgisi azalabilir insanların birbirlerine. Biz böyle bir dönem yaşadık.
Ama hatrı çoktur bende, candır o.
Kıyamam.