ÜSözlük Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Uzun zaman sonra ilk kez yazıyorum buraya. Allah biliyor ya, çok da kırgındım uzun süre boyunca. O da kırılmıştır belki. Alıngandır, pek belli etmese de.
Neticede, kararına saygı duydum, neden bahsettiğimi anlamıştır kendisi.
Şimdi bu kızcağız çok üzgündür, pek çoğunuzdan iyi tanıyorum onu.
Bu forumda tanıdığım en iyi niyetli, en kalender insanlardandır. Takıntılı onun için kullanılacak en son kelime olabilir sanırım.
İnsanlar birbirine kırılır, soğur, sevgisi azalabilir insanların birbirlerine. Biz böyle bir dönem yaşadık.
Ama hatrı çoktur bende, candır o.
Kıyamam.

Forumsalcılar içinde en sevdiğim üye sanırım. Çok tanışmıyoruz ama belli hanımefendi biri. Zeki, esprili, şaka kaldıran(bence en önemli bu özellik.) Çok sinirlense de ağzından kötü sözler dökülmüyormuş. O ne güzel huydur. O ne güzel üyedir.

Forumsalcılar içinde en sevdiğim üye sanırım. Çok tanışmıyoruz ama belli hanımefendi biri. Zeki, esprili, şaka kaldıran(bence en önemli bu özellik.) Çok sinirlense de ağzından kötü sözler dökülmüyormuş. O ne güzel huydur. O ne güzel üyedir.

En sevdiğin üye derken.. Ben?

Sen forumsalcı değilsin. Ayrıca forumsalcı olsan da belki onu daha çok sevdim. Kıskanç ya!

ya ben ya ben

Ben su forumda bir tek Nilu’nun sozlugune yazdim. Lari’ye de yazicam daha : )) Emin olmadan, edilen samimi sozcuklere vs hic itibar etmem. Az cok bilen bilir beni. Ama Lari senden once Anna’ya yazicam simdi.

Gecen senelerde de cok uzduler bu kizi. Nefret ediyorum o yuzden, insanlarin bu iki yuzluluklerinden, sanki kendileri sutten cikmis ak kasik tutumlarindan. Yine de hanimefendiligini bir kez bile biraktigina sahit olmadim. Ben olsam, bu kadar katlanmazdim.

Umarim foruma kattigin nese kadar, hayatinda da sana nese verecek kisilerle karsilasirsin Anna hanimcim. Hayat bu, inisleri cikislari hep var. Sen yeter ki gulmesini bil : )) Juliette burada olsa, guzel sarkilar bulur, seni kalbinden vururdu ama ben pek anlamiyorum o durumlardan : )) Yine de sevildigini bilmeni istedim. Operim

Son düzenleme:
Uzun zaman sonra ilk kez yazıyorum buraya. Allah biliyor ya, çok da kırgındım uzun süre boyunca. O da kırılmıştır belki. Alıngandır, pek belli etmese de.
Neticede, kararına saygı duydum, neden bahsettiğimi anlamıştır kendisi.
Şimdi bu kızcağız çok üzgündür, pek çoğunuzdan iyi tanıyorum onu.
Bu forumda tanıdığım en iyi niyetli, en kalender insanlardandır. Takıntılı onun için kullanılacak en son kelime olabilir sanırım.
İnsanlar birbirine kırılır, soğur, sevgisi azalabilir insanların birbirlerine. Biz böyle bir dönem yaşadık.
Ama hatrı çoktur bende, candır o.
Kıyamam.
kim üzdü annayı

Geri