Anlığa sahte resim atanları anlayamamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bizde yalan yok. Neyse o. Jdjdjhdhd

ya sjhskddhjddj okurken eğlendim keşke zamanım olsa da iyice karistirsam buraları...tombik parmaklilar konuyu okuyup okuyup çıkıyor tabi. neyse ki allahutealam benim kankilerimin hepsinin ellerini bebek gibi yaratmış....bir patates yanak iki dolma parmak bana selam vermesinsisysjsijd
GFate-pXQAES3zh.jpeg

O değilde bu marifetli eller yarışmasında @sciamat ( Need ) pasta yapıp katılmıştı. Birde üzerine multi üyelik alıp kendini övmüştü .
Ama pasta pastahaneden alınır dedi . cesur yürekli adam :D
ilgili konu BURADA

@need nickli uye multi üyelik kullanimi yaparak kendini övdüğünden dolayi yasaklanmistir.

Bunun haricinde tamamen eglenmek icin acilan yarismayi kendi yapmadigi pasta ile sabote etmiş, ve bunuda yarismadan sonra defalarca soyleme nezaketsizliğinde bulunmuştur.

Sahte emojili geniş omuz bile göremez olduk lanet gelsin )

biri banlanmıştı hatta, şikayet edilmişti şu sayfadan alınmış foto diye .p
ıspatlanınca o olmadığı banlanmıştı, ayy nerden aklıma geldi çok komikti ama o an
daha da gelmiyor zaten .p

Fake kedi fotoğrafıyla çok aldatıldım. Nerden bileceksiniz...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
halen anlamaya mı çalışıyorsunuz
yıllarımı verdim yazık ya
azcık bişeyler öğreneydiniz

Bu konuda şüphelendiğim bir kişi var sadece

Birisi vardı dümdüz kahve fincanı bile çalıntıydı burdan birisi değildi

aman yazılanların yüzde sekseni şüpheli...artık gerçek sahte hiç uğraşamam beğenip geçiyorum insanlar kendilerine öyle bir şey uydurmuşlar yaşıyorlar işte kim ne kadar temiz ki atıversin ne yapalım.... ay bugün bi duygusallık var üstümde anlamadım...

neye güldün @need
yukarıdaki adalet yazısına keh keh

Geri