ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Şu işi banada öğretin ya nasıl anlıyorsunuz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ay bu Reyhan la bizim başımıza geldi bi aralar. Yine de burda emojisiz fotilerimiz var jdksj akıllanmıyoruz galiba.Emojisizleri alıp kullananlar olmuş mağdurlar var...
Evet benim de Fındıkzade Masaj Salonu hesabımda @Oggy ve @aegishjalmur un fotoğrafları var.Emojisizleri alıp kullananlar olmuş mağdurlar var...
Oggy sarıya çalıyor risk olmaz ama aeg esmer olduğu için başına herşey gelebilir ahahahEvet benim de Fındıkzade Masaj Salonu hesabımda @Oggy ve @aegishjalmur un fotoğrafları var.
Babyface sevenler için Oggy
Maskülen haşin erkek sevenler için Aeg
Seçenekleri ile dolandırıcılık yapıyom.
Naptılar ki?Ay bu Reyhan la bizim başımıza geldi bi aralar. Yine de burda emojisiz fotilerimiz var jdksj akıllanmıyoruz galiba.
Yapan şahıs bizzat burdan biri zaten şu an korkusundan pek takılmıyor da, almış birilerine atmış. ZeyNa mı güzel ben mi güzelim vs. diye bu da benim elime geldi yazışmalarla birlikte. Başka bi şey için kullandı mı onun haberini almadım..Naptılar ki?
Bence sen daha güzelsin ahahahahaYapan şahıs bizzat burdan biri zaten şu an korkusundan pek takılmıyor da, almış birilerine atmış. ZeyNa mı güzel ben mi güzelim vs. diye bu da benim elime geldi yazışmalarla birlikte. Başka bi şey için kullandı mı onun haberini almadım..
Hayır bide eski hallerim yani şimdi vermişim 25 kilo, gel şimdi al da kıyasla jdkdjsjBence sen daha güzelsin ahahahaha
Nick verirsen burnundan kıl çekeriz... :d
kilo demişken tövbe estağfurullah sen ne güzel kilo vermişsin kız Allah yeniden yaratmış gibi olmuşun, efsoHayır bide eski hallerim yani şimdi vermişim 25 kilo, gel şimdi al da kıyasla jdkdjsj
Ay teşekkür ederim ;$ bu sefer azmettim 6 ayımı aldı ama değdikilo demişken tövbe estağfurullah sen ne güzel kilo vermişsin kız Allah yeniden yaratmış gibi olmuşun, efso
fazlasıyla değmiş, çok beğendim.Ay teşekkür ederim ;$ bu sefer azmettim 6 ayımı aldı ama değdi