Anlığa sahte resim atanları anlayamamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Emojisizleri alıp kullananlar olmuş mağdurlar var...

Emojisizleri alıp kullananlar olmuş mağdurlar var...
Evet benim de Fındıkzade Masaj Salonu hesabımda @Oggy ve @aegishjalmur un fotoğrafları var.

Babyface sevenler için Oggy
Maskülen haşin erkek sevenler için Aeg

Seçenekleri ile dolandırıcılık yapıyom.

Evet benim de Fındıkzade Masaj Salonu hesabımda @Oggy ve @aegishjalmur un fotoğrafları var.

Babyface sevenler için Oggy
Maskülen haşin erkek sevenler için Aeg

Seçenekleri ile dolandırıcılık yapıyom.
Oggy sarıya çalıyor risk olmaz ama aeg esmer olduğu için başına herşey gelebilir ahahah

Ay bu Reyhan la bizim başımıza geldi bi aralar. Yine de burda emojisiz fotilerimiz var jdksj akıllanmıyoruz galiba.
Naptılar ki?

Yapan şahıs bizzat burdan biri zaten şu an korkusundan pek takılmıyor da, almış birilerine atmış. ZeyNa mı güzel ben mi güzelim vs. diye bu da benim elime geldi yazışmalarla birlikte. Başka bi şey için kullandı mı onun haberini almadım..

Yapan şahıs bizzat burdan biri zaten şu an korkusundan pek takılmıyor da, almış birilerine atmış. ZeyNa mı güzel ben mi güzelim vs. diye bu da benim elime geldi yazışmalarla birlikte. Başka bi şey için kullandı mı onun haberini almadım..
Bence sen daha güzelsin ahahahaha
Nick verirsen burnundan kıl çekeriz... :d

Zaten anlamış değil foto paylaşıyorsan niye emoji koyuyorsun ? Emoji koyacaksan niye foto paylaşıyorsun ?

Hayır bide eski hallerim yani şimdi vermişim 25 kilo, gel şimdi al da kıyasla jdkdjsj
kilo demişken tövbe estağfurullah sen ne güzel kilo vermişsin kız Allah yeniden yaratmış gibi olmuşun, efso

basligin disinda olcak biraz ama yazmak istedim

kiloyu cok da saaapmamak lazim
ben saglik sorunu yasamasaydim kafama takmazdim
beni seven her halimle seviyo
sevmeyen de her halimle sevmiyo
ki her halimle seven de bi tek ailem
gerisinin sevmek icin herhangi bir sebebi oluyo
baskasinin gozunde guzel olsam nolur cirkin olsam nolur sanki dogal gaz faturami onlar oduyo a...

Sahte resim ne oluyor ahah.

forumun girisimcilerinden yapay zeka kle fake foto projesi bekliyom

Geri