ANKET | Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü kim olmalı?

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü kim olmalı ?

• Marcelo Gallardo

Kullanılan: 0 0.0%
  • Marcelo Bielsa

• Okan Buruk

Kullanılan: 1 33.3%
  • Joachim Löw

• Tahir Karapınar

• Christoph Daum

• Volkan Demirel,Mehmet Yozgatlı,Mehmet Aurelio ile devam edilsin.

• Yılmaz Vural

• Kullanılan toplam oy
    3

Olası Erol Bulut'un görevine son verilmesi halinde Fenerbahçe'nin yeni teknik Direktörü kim olmalı ?

Nedenlerini yorum kısmına yazabilirsiniz.

1010882.jpg

Ben olayim mi ?
7 sezon FM oynamisligim var bundan iyi yönetirim

Marcelo Bielsa'nın bu ülkeye gelebileceğini düşünmek asdfghjklk :)
Bende öyle ihtimal vermiyorum.Leeds United'ta iyi gidiyor.Tahminimce Mourinho yerine onu getirirler Tottenham'a ama fenerbahçe medyasi bielsa çıkartmış.
Gallardo olayıda zor.Real Madrid Zidane'ı kovduğu zaman getireceği teknik Direktörler adayı arasında.

Marcelo Bielsa'nın bu ülkeye gelebileceğini düşünmek asdfghjklk :)

Bielsa dediğiniz adamın tarihini , futbol aklını araştırın derim.
Kendisi guardilodan tutun kloopa kadar bir çok üst segment TD'un hocası ve akıl aldigi adamdir.
Onun futbol aklıyla yapabildiğini del bosque hiçbir zaman yapamadı, yapamayacak.
ayrıca bosque ülkeye geldiğinde sadece Madrid kariyeri vardı

gerçekten futboldan anlamıyorsunuz. Kolay gelsin.
Hadi kardeşim iyi geceler sana önce bielsa kimdir, dünya futboluna yetiştirdiği teknik direktörler kimdir, Pep'in enn çok hayranlık duyduğu teknik direktör kimdir, 3-3-1-3 taktiğini dünyaya getirip tiki takayi nasıl kırmış bir öğren sonra tartışırız :)
Dersen ki kupa sayısı daha önemlidir ona saygı duyarım tabi ;)

Hadi kardeşim iyi geceler sana önce bielsa kimdir, dünya futboluna yetiştirdiği teknik direktörler kimdir, Pep'in enn çok hayranlık duyduğu teknik direktör kimdir, 3-3-1-3 taktiğini dünyaya getirip tiki takayi nasıl kırmış bir öğren sonra tartışırız :)
Dersen ki kupa sayısı daha önemlidir ona saygı duyarım tabi ;)
Sen FM oynuyordun değil mi ? Bir ara bunun üzerine sohbet etmek isterim anlaşılan ikimizde bielsa hayraniyiz

Sen FM oynuyordun değil mi ? Bir ara bunun üzerine sohbet etmek isterim anlaşılan ikimizde bielsa hayraniyiz
Usta Bielsa bence şu an kainatın taktik anlamda en üst akıl hocasıdır. Bir dönem Bielsa ile yatıp kalkiyordum desem yalan olmaz. Uygun bir gün de bielsayi masaya yatiralim tabi ki çok isterim

Usta Bielsa bence şu an kainatın taktik anlamda en üst akıl hocasıdır. Bir dönem Bielsa ile yatıp kalkiyordum desem yalan olmaz. Uygun bir gün de bielsayi masaya yatiralim tabi ki çok ister

sadece taktik anlamda da değil antrenman metodları , kulüplerden istekleri , kulüp görüşmelerine giderken tuttuğu notlar
Leeds ile görüşmeye giderken bir ton not götürüyor leedsin geçmiş maçlarına yönelik en çok leeds yönetimini bu etkiliyor aslında ve sürekli hücumu dusunmesi benim için yeterli aslında

Bielsa dediğiniz adam ayrıca Pochettino, Diego Simeone gibi a klas teknik direktörleri yetiştirmiş birisi.
Bu sezon Leeds'te Bamford gibi bir forveti yeniden yaratmış ve PL'de 29 maçta 14 gol 6 asist yapmasınin baş mimaridir.
3-3-1-3 ten extra olarak 2-5-1-2 gibi manyak bir sistem de geliştirmiştir ki adamın lakabı zaten manyak :)

Leeds ile görüşmeye giderken bir ton not götürüyor leedsin geçmiş maçlarına yönelik en çok leeds yönetimini bu etkiliyor aslında ve sürekli hücumu dusunmesi benim için yeterli aslında
Bu adamı anlatmaya uygun kelime bulmak zor gerçekten. PL'de ilk devre Leeds - City maçı vardı 1-1 biten. Ona hayranlık duyan Guardiola'ya o kadro ile kabuslar yaşatmıştı :)

Benim Tahminim % olarak vereyim.

Bielsa %0.01
Gallardo %1
Okan Buruk fenere giderse Galatasaray'ı çalıştırma hayalleri suya düşeceği için o riske girmez am %20 ihtimal veriyorum
Joachim Löw %40-45 gibi İspanyollar ve İtalyanlarda var.Turnuva sonu ayrılacağını söyledi zaten.

Geri kalanları koşa koşa imza atarlar.

Benim Fenerbahçe için 2 tane teknik direktör önerim var.Biri Lucian Favre diğeri Slaven Bilic.

Benim Tahminim % olarak vereyim.

Bielsa %0.01
Gallardo %1
Okan Buruk fenere giderse Galatasaray'ı çalıştırma hayalleri suya düşeceği için o riske girmez am %20 ihtimal veriyorum
Joachim Löw %40-45 gibi İspanyollar ve İtalyanlarda var.Turnuva sonu ayrılacağını söyledi zaten.

Geri kalanları koşa koşa imza atarlar.

Benim Fenerbahçe için 2 tane teknik direktör önerim var.Biri Lucian Favre diğeri Slaven Bilic.
Gelmesi muhtemel isimlerden ziyade daha önemli bir şey var aslında o da bir proje ve sabır. Tr gibi bir çok konuda olduğu gibi futbolda da çok geri kalmış bir ülke de ben Favre'nin başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü Favre gibi teknik adamlara uzun vadede bir proje sunmanız ve sabretmeniz lazım. Biz de güzel futbol seyir zevkinden ziyade skor odaklı bir anlayış var. Bugün Favre gelse Mesut Özil'i kesip alt yapıdan 18 yaşında çocuk koysa ( ki bunu yapar da yani ) ülke ayağa kalkar. Ama hiç kimse de bu adam ne yapmaya çalışıyor, planı ne, uzun vade de ne düşünüyor diye sormaz. Zihniyet değişikliği olmadığı sürece bizler anlık başarılardan öteye gidemeyiz ve gidemiyoruz da zaten.

Süper Lig için ismin bir öneminin olduğunu düşünmüyorum çünkü bu ligde planlar sezon sonuna kadar değil yarın sabaha kadar yapılıyor. Sanırım 30 hoca değişti ki bu muhtemelen dünya rekoru. Bu 30 hoca neyi değiştirdi? Hiç. Mesele futbola olan bakışı ve futbol aklını değiştirmekte. Bu lig şu haliyle Bielsa kaldıracak bir lig değil. Bielsa futbolu enfes bir sanat eseri gibidir ama ona ulaşmanın bedeli ağırdır. Takımlarımızdan hangisi bu bedeli göze almaya hazır? Futbolcularımızın hangisi bu değişimi kaldırabilecek kapasitede?

Futbola bakışımızı değiştirdikten sonra bugünü değil yarını değiştirecek bir hoca gerek Fener’e. Ütopik de olsa birkaç adayım var,

Pellegrino Matarazzo
Graham Potter
Roberto De Zerbi

Bu üç hoca da futbolun taktik teknik kısmına ciddi manada takıntılı. Bu hocalara bir zemin hazırlayıp kulübedeki serserilerin kıçına tekmeyi bastıktan sonra Fenerbahçe sadece bugünü değil yarını da kazanmış olur ama önce oyuna olan yaklaşımı ve oyundan beklentiyi değiştirmek gerek.

Geri