Nitch
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende öyle ihtimal vermiyorum.Leeds United'ta iyi gidiyor.Tahminimce Mourinho yerine onu getirirler Tottenham'a ama fenerbahçe medyasi bielsa çıkartmış.Marcelo Bielsa'nın bu ülkeye gelebileceğini düşünmek asdfghjklk![]()
bu ülkeye Del Bosque geldi, bunu hiç tartışmaya bile sokma bence. Ya futboldan anlamıyorsun ya da yorum diye yazdın.Bu arada fanataik GALATASARAY lıyım.Marcelo Bielsa'nın bu ülkeye gelebileceğini düşünmek asdfghjklk![]()
Bielsa ile Del Bosque'yi mi kiyasliyorsunuz gerçektenbu ülkeye Del Bosque geldi, bunu hiç tartışmaya bile sokma bence. Ya futboldan anlamıyorsun ya da yorum diye yazdın.Bu arada fanataik GALATASARAY lıyım.
gerçekten futboldan anlamıyorsunuz. Kolay gelsin.Bielsa ile Del Bosque'yi mi kiyasliyorsunuz gerçekten![]()
Marcelo Bielsa'nın bu ülkeye gelebileceğini düşünmek asdfghjklk![]()
Hadi kardeşim iyi geceler sana önce bielsa kimdir, dünya futboluna yetiştirdiği teknik direktörler kimdir, Pep'in enn çok hayranlık duyduğu teknik direktör kimdir, 3-3-1-3 taktiğini dünyaya getirip tiki takayi nasıl kırmış bir öğren sonra tartışırızgerçekten futboldan anlamıyorsunuz. Kolay gelsin.
Sen FM oynuyordun değil mi ? Bir ara bunun üzerine sohbet etmek isterim anlaşılan ikimizde bielsa hayraniyizHadi kardeşim iyi geceler sana önce bielsa kimdir, dünya futboluna yetiştirdiği teknik direktörler kimdir, Pep'in enn çok hayranlık duyduğu teknik direktör kimdir, 3-3-1-3 taktiğini dünyaya getirip tiki takayi nasıl kırmış bir öğren sonra tartışırız
Dersen ki kupa sayısı daha önemlidir ona saygı duyarım tabi ;)
Usta Bielsa bence şu an kainatın taktik anlamda en üst akıl hocasıdır. Bir dönem Bielsa ile yatıp kalkiyordum desem yalan olmaz. Uygun bir gün de bielsayi masaya yatiralim tabi ki çok isterimSen FM oynuyordun değil mi ? Bir ara bunun üzerine sohbet etmek isterim anlaşılan ikimizde bielsa hayraniyiz
Leeds ile görüşmeye giderken bir ton not götürüyor leedsin geçmiş maçlarına yönelik en çok leeds yönetimini bu etkiliyor aslında ve sürekli hücumu dusunmesi benim için yeterli aslındaUsta Bielsa bence şu an kainatın taktik anlamda en üst akıl hocasıdır. Bir dönem Bielsa ile yatıp kalkiyordum desem yalan olmaz. Uygun bir gün de bielsayi masaya yatiralim tabi ki çok ister
sadece taktik anlamda da değil antrenman metodları , kulüplerden istekleri , kulüp görüşmelerine giderken tuttuğu notlar
Bu adamı anlatmaya uygun kelime bulmak zor gerçekten. PL'de ilk devre Leeds - City maçı vardı 1-1 biten. Ona hayranlık duyan Guardiola'ya o kadro ile kabuslar yaşatmıştıLeeds ile görüşmeye giderken bir ton not götürüyor leedsin geçmiş maçlarına yönelik en çok leeds yönetimini bu etkiliyor aslında ve sürekli hücumu dusunmesi benim için yeterli aslında
Gelmesi muhtemel isimlerden ziyade daha önemli bir şey var aslında o da bir proje ve sabır. Tr gibi bir çok konuda olduğu gibi futbolda da çok geri kalmış bir ülke de ben Favre'nin başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü Favre gibi teknik adamlara uzun vadede bir proje sunmanız ve sabretmeniz lazım. Biz de güzel futbol seyir zevkinden ziyade skor odaklı bir anlayış var. Bugün Favre gelse Mesut Özil'i kesip alt yapıdan 18 yaşında çocuk koysa ( ki bunu yapar da yani ) ülke ayağa kalkar. Ama hiç kimse de bu adam ne yapmaya çalışıyor, planı ne, uzun vade de ne düşünüyor diye sormaz. Zihniyet değişikliği olmadığı sürece bizler anlık başarılardan öteye gidemeyiz ve gidemiyoruz da zaten.Benim Tahminim % olarak vereyim.
Bielsa %0.01
Gallardo %1
Okan Buruk fenere giderse Galatasaray'ı çalıştırma hayalleri suya düşeceği için o riske girmez am %20 ihtimal veriyorum
Joachim Löw %40-45 gibi İspanyollar ve İtalyanlarda var.Turnuva sonu ayrılacağını söyledi zaten.
Geri kalanları koşa koşa imza atarlar.
Benim Fenerbahçe için 2 tane teknik direktör önerim var.Biri Lucian Favre diğeri Slaven Bilic.