Ankara'da kalacak yer lazım

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
jose kank sen de mi esenlerlisin xd durun lan şu cengaveri tanıonuz mu bana bi yorum yapın ahahahahah

Esenler Üçyüzlü, kafasına göre herkes :T:

Bu kafiye bi bizim buraya uymuyor anasını satıyım :T:

pursaklarda kardeşim bizim evde tek kalıyor ama bayağı uzak olur uyar dersen adres vereim

pursaklarda kardeşim bizim evde tek kalıyor ama bayağı uzak olur uyar dersen adres vereim
Sağolasın, aştide konaklayacağız artık. gece 1:30 dan sabah 8 e kadar dı zaten. Onuda aştide geçirebilirim sanırım. Teşekkürler tekrar (:

Milletin ağız kokusunu çekeceğine ucuzundan bi otel bulabilirsin.

Kanka ne kadar zengin olsam da 6 saatliğine otele para vermek koyar bana asdfghjk

Yine de ulusa gitme xdxd

O neden canısı? <3

Sağolasın, aştide konaklayacağız artık. gece 1:30 dan sabah 8 e kadar dı zaten. Onuda aştide geçirebilirim sanırım. Teşekkürler tekrar (:

Kanka ne kadar zengin olsam da 6 saatliğine otele para vermek koyar bana asdfghjk

O neden canısı? <3

Kadınlı oda veriyolar, ama çok ucuz xdxd

kadınlı odadan ziyade farklı bi dünyanın içine düşebilirsin. baby face çocuksun, mazallah xd

Santiago Ankara dışında şuan.O olsaydı olurdu,evine alırdı seni eminim :D iki de bira açardınız diyecemde mübarek gün asdfghj.

kamer sen merak atma canim Ben cektim yunusu hesaba . Banklarda yatmaya Alisik madem Bundan sonra Yatti Yeride Yadirgamasin .asfhfkgl

valla biraz daha erken haberim olsaydi sana bilkentte bir oda ayarlardik ama simdi böyle kisa sürede olur mu bilemiyorum.
ben yine sorarım bi yarin olsun da.

Geri