Ankara'da kalacak yer lazım

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
26 Temmuzu 27 Temmuza bağlayan gece Ankara'da ailesi ile yaşamayan bi arkadaşın evinde misafir olarak geçirebilirim. Gel illa bende kal derseniz olur yani. Olm hırsız falan değilim valla bak lan. Organ mafyasıda değilim. 26 temmuz gecesi 1:30 2:00 gibi Aştide olucam. Sadece sabaha kadar konaklayabileceğim bi yer lazım. İlk defa gidicem Ankara'ya. Var mı illa bizim evde kal 1 gece ayıp ediyosun diyen? Yoksa ben seçicem

Hatem kanka aşti otogarı zaten bir ev gibi.
Banklar tam bir yatak abidesi sıcacık.
Hiç kimsenin evine gidemezsen de buralarda kalabilirsin.
Tecrübe ile sabittir.

o saatte aştide olursan taksiciler iş çıkardın diye pis trip atarlar haberin olsun .ankarada taksici tribi diye bi şey var.

Hic sevmiyorum astiyi bin metroya gara git orada kal.

La biride gel bende kal dememiş. Garda yat diyen mi dersin aşti zaten ev gibi orda kal diyen mi dersin taksicilere şaap diyen mi dersin. kamer seninle tanışmış mıydık biz? Sen ailen ile kalsan da olur. Babanla da tanışmış oluruz. Elim boş gelmem. Bi çikolata bi çiçek

Birilerinden cevap beklerken;
Devlet Su İşleri Misafirhanesi, Teksif Sendikası Misafirhanesi veya üniversitelerin misafir evlerini araştırabilirsin.

La biride gel bende kal dememiş. Garda yat diyen mi dersin aşti zaten ev gibi orda kal diyen mi dersin taksicilere şaap diyen mi dersin. kamer seninle tanışmış mıydık biz? Sen ailen ile kalsan da olur. Babanla da tanışmış oluruz. Elim boş gelmem. Bi çikolata bi çiçek

babamla tanışmanı tavsiye etmem xd

Birilerinden cevap beklerken;
Devlet Su İşleri Misafirhanesi, Teksif Sendikası Misafirhanesi veya üniversitelerin misafir evlerini araştırabilirsin.
Kanka ciddi isen oralara bakıcam.
Çünkü gecenin bi yarısı elimde çantalar ile Aştide yatmayı gtüm yemiyo açıkçası

O bazenler hep bana denk geliyo ):

babamla tanışmanı tavsiye etmem xd

En fazla seni bana verir <3

Gel kal bizde ayıp ediyorsun

Hacı lafın gelişi mi ciddili mi?

Ayıp olmasın diye dedim kanka baktım kimse dememiş. Ankarada yaşıyor olsam seve seve ama İstanbuldayım buyur gel beklerim :D

Ayıp olmasın diye dedim kanka baktım kimse dememiş. Ankarada yaşıyor olsam seve seve ama İstanbuldayım buyur gel beklerim :D

Düşünmen yeter kardeşim sağol :D Teşekkür ederim :D

Hatem esmer bi abin varsa alırım bi dal

Abim evli lan!!11!11!1 Aile katliamı çıkartırtma bana. Ben varım işte bekar. Alcaksan al

Ciddiyim yahu :T:

Eyvallah kanka oraları araştırayım bakalım.

Hatem sen bana metalcileri ezidiğim konuda laf sokmuştun .s.s

Hak etmiştin kızım. Ben seni hayatı tesbih yapmışsın sallıyormuşun dinliyosun diye eleştiriyom mu? Ben varım işte alacaksan veriyim bi fırt. Neyse biz bunları flört köşesinde konuşuruz. Alsana beni evine.

Hak etmiştin kızım. Ben seni hayatı tesbih yapmışsın sallıyormuşun dinliyosun diye eleştiriyom mu? Ben varım işte alacaksan veriyim bi fırt. Neyse biz bunları flört köşesinde konuşuruz. Alsana beni evine.

ben hüseyin kağıt dinlemiyom ki :T:
olum o saatte ankaraya ineceksen zaten sabah 5-6 gibi canlanır ortam. 5e kadar aştide takıl sonra in kızılay güvenparka bi taksiyle. git taş duvarın birinin üstne otur. çaycı abiler dolaşır bi çay ısmarla kendine. bi de seyyar simitçiden simit al. simidini çaydan önce bitir ki çay sigara yapma fırsatın olsun. eve tıkılıp nabıcan. polar al yanına sabah soğuk olur

ayrıca aştide hangi perondu hatırlamıyorum ama bi çaycı var. gece gündüz açıktır. git orda otur bi de çay söyle. hanımevladı mısın olum ev arıyon :T:

Geri