Ankara'da kalacak yer lazım

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
ben hüseyin kağıt dinlemiyom ki :T:
olum o saatte ankaraya ineceksen zaten sabah 5-6 gibi canlanır ortam. 5e kadar aştide takıl sonra in kızılay güvenparka bi taksiyle. git taş duvarın birinin üstne otur. çaycı abiler dolaşır bi çay ısmarla kendine. bi de seyyar simitçiden simit al. simidini çaydan önce bitir ki çay sigara yapma fırsatın olsun. eve tıkılıp nabıcan. polar al yanına sabah soğuk olur

ayrıca aştide hangi perondu hatırlamıyorum ama bi çaycı var. gece gündüz açıktır. git orda otur bi de çay söyle. hanımevladı mısın olum ev arıyon :T:

Olm ilk otobüsle aştiden başka bi yere geçicem zaten. Sabah 8 e 9 a kadar aştide kalacaz desene. Gtü kurtarabilsek bari. Hanım evladı mısın diyo mk bide. Git kal lan gece aştide bakıyım!!1!111!!1 ben yatıyom ya moralim bozuldu. Kimsenin evine alacağı yok. Ben şimdiden sıcak yatağımın son keyiflerini çıkarayım bari. Yazdım bunu bi kenara ama pirenses.

La olum kimse bişi yapmıyor lan ben 3 kere kaldım aşti de çokta iyi oluyor lan.
Hem aşti de gece kendin göreceksin bank da yatanları onları görünce senin bile yatasın gelir.

olm ben kız olduğum halde çaycı abilerle arkadaş olup kendime çay ve bi paket sigara ısmarlatmış insanım. erkek olsam bırak gece kalmayı aştinin xd
iyi git yat zıbar hanım evladı :T:

Hem aşti de gece kendin göreceksin bank da yatanları onları görünce senin bile yatasın gelir.

Olm belki yapmışlardır senin haberin olmamıştır lan.
Ben uyuyamam aga dışarda sabaha kadar. Gireriz bi çaycıya kedi gibi pusarız artık. 2 bardak çay içerim sabaha kadar otururum çaycı amca kovmazsa. Sen ne diye 3 kere kaldın mk aştide fantezin mi var?

Olum kalmak icabet etti kaldık bizim de kimsemiz yoktu o zamanlar aşti de sabahlıyorduk mecburen.
Ama güzel oluo lan.Hem kamerin de dediği gibi çaycı abiler var muhabbetleri iyi sarıyor.

Olum kalmak icabet etti kaldık bizim de kimsemiz yoktu o zamanlar aşti de sabahlıyorduk mecburen.
Ama güzel oluo lan.Hem kamerin de dediği gibi çaycı abiler var muhabbetleri iyi sarıyor.

Neyse cumartesi gecesi size yazarım buradan. 10 dakikada bir yazmazsam polisi arayın lan. Ben zıbarıyorum olm.

Bende cumartesi sabah izmir otogarında olcam kanka beraber yazışırız artık.
Hadi Allah rahatlık versin.

sen de sağlammışsın valla helal. fazla bi şey yazmayım yuva yıkanın yuvası olmaz derler zaten esenlerleeden sonra basiretim bağlandı ahahahahah

Olm konumun adını kim değiştirdi ya?? Rencide ettiniz başlıkta direkt beni.

İzmir olsa idi tamam derdimde ben Ankara'yı sevmiyorum. :T:

sen de sağlammışsın valla helal. fazla bi şey yazmayım yuva yıkanın yuvası olmaz derler zaten esenlerleeden sonra basiretim bağlandı ahahahahah

Olum kötü bişi mi dedim lan ben aşti konforlu dedim.
Bankları da çok güzel uzun uzunca.
Bir yastığın varsa uyumak için harika oval birde.
Esenlerli oluşum gözlerini korkutmasın ama basiretin bağlanabilir haklısın :d

Olum kötü bişi mi dedim lan ben aşti konforlu dedim.
Bankları da çok güzel uzun uzunca.
Bir yastığın varsa uyumak için harika oval birde.
Esenlerli oluşum gözlerini korkutmasın ama basiretin bağlanabilir haklısın :d

yaa 3 kez kalmak nedir? ne bu cefakarlık? helal diyom ifşa ediom nasıl bir alçakgönüllüsün :p
est. esenlerliden kastım sen değildin agshdjkh bugün karakolda yer bildirimi yapmış solmaz kılıçtepede ahshdjdj esenlerlee jojuk

o saatte metro otobüs calısmaz. emek mahallesinde kimse yoksa yorma insanları aştide çok güzel uyunuyor test edildi onaylandı.

yaa 3 kez kalmak nedir? ne bu cefakarlık? helal diyom ifşa ediom nasıl bir alçakgönüllüsün :p
est. esenlerliden kastım sen değildin agshdjkh bugün karakolda yer bildirimi yapmış solmaz kılıçtepede ahshdjdj esenlerlee jojuk

İmkanlar ve şartlar işte be kanka.
Çok alçak gönüllüyümdür.
Ben esenlerden kastını anladım ama sen beni anlamadın.
Eski mevzuları açma dedin bende böyle bir giriş seçtim kendime.
Meşhurdur zaten EsenlerLee :D

Çok alçak gönüllüyümdür.

tam bir şerefsiz ya :D foto atsam kesin tanırsın ondan tırsıom xdd

İnşallah forumdan biride bağcılarda kalmak zorunda kalır mk.
Çekmecedeyim bize gelin derim. :T:
Abim Ankara da askerlik yaptı, istersen arayıp sorayım belki tanıdığı biri vardır.
Konuyu geç gördüm görmesem dayım ile de konuşurdum oda Ankara askerlik yaptı. :T:

Çok alçak gönüllüyümdür.

Beni mi diyor bu kamer.
Esenler'li üç be kişiyiz şurda. :T:

Geri