-
-
-
-
küçüklüğümde otomobilimiz ile memleketimize giderken uğradığımız, bitki örtüsü gecekondulardan oluşan ve sokakları epey pis bir şehir olarak zihnimde yer etti. ileri ki yaşlarımda yalnızca üniversite dönüşü otogarına giderken metrosunun eskiliğini hor gördüğüm bir anı gözümde canlanıyor. otogara ısrarla "aşti" diyen yerel ahalisi ile epey cebelleşmiştik başka da münasebetimiz olmamıştı. istanbul'da yetiştiğim için diğer şehirleri hep yavan buluyor birazda hor görüyordum. özellikle ankara'yı sevilebilir bulmuyordum, 2017 yılında anıtkabir'i gezmek için şehri ziyaret ettiğimde pek sevememiştim; keza istikrarlı bir şekilde hemen hemen her hafta sonumu orada geçirmeme rağmen hala da sevemiyorum.
bir insan ankara'yı nasıl sevebilir anlam veremiyorum ama sevenlere de bir şey diyemem. "kanal ankara projesi ile denize bağlanmalı"
neyse, böylesine haz etmediğim bir şehirde kısa zamanda huzur buldum, bolca gülümsedim, güvende hissettim ve en önemlisi hayatımın akışının farkına varıp yüklerimden arındım. "teşekkürler"
bir insan ankara'yı nasıl sevebilir anlam veremiyorum ama sevenlere de bir şey diyemem. "kanal ankara projesi ile denize bağlanmalı"
neyse, böylesine haz etmediğim bir şehirde kısa zamanda huzur buldum, bolca gülümsedim, güvende hissettim ve en önemlisi hayatımın akışının farkına varıp yüklerimden arındım. "teşekkürler"
Son düzenleme: