Ankara

• Kullanıcı `Đy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4205 gün önce görüldü
aslında doğru arkadaşların varsa tam bir öğrenci şehri :heyoo: bakmayın memur şehri filan dendiğine.

Nereye gidersem gideyim özlediğim şehir

Alışma sürecindeyim.

Cok soguk la basini yiyesice

denizsiz şehirmi olurmuş.
hayatta yaşayamacağım sadece etlik semtini sevdiğim yer.

Dışı seni içi beni yakan şehir. İşim dolayısıyla bırakıp gidemediğim hiç bi kan bağımın olmadığı ama yıllar içinde edindiğim dostluklarımla ailem gibi olan insanların olduğu yer.

Buranın en güzel yanı tatillerde ilk fırsatta şehirden kaçmak. Yine şöyle oluyor yanımda Ankaralı dostlarımla gidiyorum : )

Artık kardeşim ailem onlar benim.

Okudugum sehir...
Bir sehir, bu kadar estetikten yoksun olabilir.
Universiteleri olmasa, ne yasanilacak bir yer ne de mutlu olunacak. (Simdi buyuk konusuyorum ya hayatimin bir doneminde, kesin donup dolasip yine Ankara’ya duserim ben :()

Insani kaba, havasi soguk, donuk bir sehir kisaca.
Sehir tiyatrolari da olmasa, bir eglencesi de yoktu benim orada oldugum zamanlarda... Umarim bu durum, azcik da olsa degismistir.

İstanbul’a taşındığımdan beri ara sıra özlediğim şehir. En azından içinde teşekkür edildiği zaman cevap veren insanlar barındırıyor. İstanbul halkı biraz şey, ‘ayımsı’... Ama bu İstanbul’un çok güzel bir şehir olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii. Aksndj
En yakın zamanda Cafe Sardunya’da kahve içmek dileği ile, son olarak:

1614545673494.png

Dikmen yokuslarini çıkınca arkadaşımın bacak kaslarinin nasıl olustugunu anlamıştım...

Hiç yolum düşmedi
Merak da etmiyorum

yüzü hiç gülmeyen şehir. bu şehirde herkesin bir acelesi var. 8 senedir buradayım hala yürüyüş tempolarına bile alışamadım, bana fazla. buram buram bürokrasi. herkes-kadın erkek fark etmeksizin- birbirini sebepsizce süzebiliyor.
ama yine de kalbimin çok kırık olduğu ve hayatımın çok zor bir döneminde atandığım bu şehir yeni bir başlangıç imkanı sundu bana. bir gün bu şehirden ayrılsam bile, hep gülümseyerek hatırlayacağım sanırım.
sanat sepet etkinlikleri takdire şayan. belki de şehrin tek cazip yönü bu.
dolmuş şoförleri çılgın, metro çıkışları ise rubik küpü.

Geri