Ankara

• Kullanıcı `Đy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4205 gün önce görüldü
:emoji_cat: :emoji_cat:
Her gittiğimde kasvetli bir havaya denk geldiğim şehir. Bu sebeple hiç ısınamadık.
Bu sene Türkiye ziyaretimde de bir şans daha vermeyi düşünüyorum.

Yaşadiğim Şehir Tunalı da Tavuklu Piilav Yemeyi Sakarya da Türkü Bar da Halay Başı Olmayı Sallanan Köprüde Sabaha Kadar Oturup Şİsenın Dıbıne Vurana Kadar İçip Kendınızce İsyan Etmeyi Optimum & AnkamaLL & Podium & Kentpark da Alişveris Yapip Bır Fıncan Çay İçmeden Gıtmeyı Her Pazartesı Aksamı ( Corona dan Önce ) Sabaha Kadar Gazino Pavyon Gezip İçmeyi Bahcelievler 7. Cadde Üzerinde Kaldırım Üzerinde Volta Atmayı . Sabahları Ayazda Soğukta Koştura Koştura İşe Gitmeleri . Yenidoğan & Atıfbey Civarında Torbacı Dostlarımızı Zıyaret Etmeyi. Karanfil Sokak & Yüksel Sokakda Mendil Satan Cocukları Yanınıza Çağirip Yanaklarını Oksayıp Harclık Vermıyorsanız . Yağmurunda Ayazında Kar`ında Üşümeyıp Islanmadiysanız . Sıhhıye Koprusu Altında 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamasına Katılmadıysanız . Abdi İpekci Parkında Cumartesı Annelerı ile Oturup Bırer Bardak Çay İçmediysenız . 6 Mayıs Tarihlerınde Denizlerin Mezarına Gitmediysenız . Anıttepe de Bulunan Kokoreccilerden Alkol Sonrası Bırer Yarım Kokorec Yemediysenız En Önemlisi Sevdiklerinizi Bu Şehirde Kaybetmediysenız.

Siz Ankarayı Tanımıyorsunuz

cok gidip geldim bi istanbul olamaz asla
ankara guzeldir yasanir diyenlerede pek kulak asmayin hicbir numarasi yok

Anıtkabir harici tabikide. genelde zaten gidersem Anıtkabir i ziyaret edip hemen dönüyorum.

Her gittiğimde biraz daha sevdiğim şehir. İstanbul'dan geldikten ilk birkaç saat İstanbul'un insana yamadığı o duyarsızlıktan ötürü pek bir şey anlaşılmıyor ancak biraz yürüyüp biraz vakit geçirdikçe garip şekilde hoşa gidiyor. Hoş ben çok kısıtlı zamanda çok kısıtlı mekanlarda bulundum. Belki o yüzden gözüme hoş gelmiştir belki de İstanbul'dan bıkmaya başladığımdan, bilemiyorum ama genel kanının aksine ben seviyorum.

Eğer çocukluğunuz sadece bir daire içinde geçseydi siz o daireyi bile özler ve ordan ayrılmak istemezdiniz. Benimde çocukluğum, gençliğim Ankara da geçti. Denizi yok evet ama benim için çok değerli ve önemli çok seviyorum. Asla da başka bir şehir beni kesmez.

Deniz olmayan yerde yaşama ihtimalim hiç yok ayrıca soğuğu bana hitap etmiyor, ılıman iklim insanıyım.

Son düzenleme:
  • Üzgün
Tepkiler: ne
neden siz balık mısınız diye espri yapmamak için zor tuttum kendimi.

neden siz balık mısınız diye espri yapmamak için zor tuttum kendimi.
Deniz olmayan hiçbir yerde yaşamadım ve ürkütücü geliyor ayrıca evim ile deniz arası beş dakika bile değil, yüzme tutkum var, vazgeçemem.

Deniz olmayan hiçbir yerde yaşamadım ve ürkütücü geliyor ayrıca evim ile deniz arası beş dakika bile değil, yüzme tutkum var, vazgeçemem.
Sabah anlığa bir deniz manzarası istiyorum Malum deniz yok bizde..(

Geri