-
-
-
-
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2022 yılında 23 bin 500 sokak hayvanı kısırlaştırılmıştır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belediyelerin kendi kısırlaştırma merkezlerini kurmaları gerekiyor hatta büyükşehirden bağımsız diğer belediyeler de kurabiliyorlar.Darısı antepe.. köpekler için var da kedileri kısırlaştırmıyolar.. dişi başına 850 veriyorum.. acil belediye yapmalı biz de insanız..
Hayvanseverler niye insan sevmesin ki?Yazık değil mi çok şirin hayvanlar bence çoğalsınlar insanlar nasıl çoğalmaya hakkı varsa onların da hakkı var değil mi hayvansever pardon insan sevmez arkadaşlar.
@İmam Kallavi şaka yapıyor aslında ve o da hayvansever bildiğim kadarı ileBöyle insanlar oldukça sevmemeye devam.. shshjsjs
Ben anlamıyorum kimin ironi yaptığını konu hayvanlar olunca@İmam Kallavi şaka yapıyor aslında ve o da hayvansever bildiğim kadarı ile
Onun yorumu üzerinden genel yorum yazdım çünkü böyle düşünenler çıkabiliyor.
Her kültürden insanın olduğu bir ortamda belli bir standart yakalamak mümkün değil ve sevmese de zarar vermemesi önemlidir. Yeni kanun maddeleri ile de bu şekilde zarar verenlerin engellenmesine çalışılıyor.bazıları hiç sevmiyor, bazıları da taparcasına.
hayvanseverliğin ortası yok mu -_-
Haklısın ve seni iyi anlıyorum ancak sosyal medyada her yazılanı ciddiye alma lütfen.Ciddiye aliyorum her yazılani..

Senin gibi insanları gördükçe hayata daha çok umutla bakıyorum. Hayat da sana hep güzellikler getirsin.Ekli dosyayı görüntüle 76096
Kısırlaştırmaya karşı olanlar bu fotoğrafa değişime güzelliğe bakabilir.. kapımın önünde kısırlaştırmadığım kedim yok.. hepsini kendim yapıyorum.. evin çevresindekilere de yavaş yavaş yapıyorum. Masraflı çünkü öyle bir an da halletmem mümkün değil. Özel klinikte sonuçta. Bu kedi mesela aşırı parazit döktü çürük dişleri çekildi sonra da kısırlaştı. Çiçek gibi şuan. MaşallahhhHayatlarına en iyi şekilde dokunuyorum ve bu ruhuma iyi geliyor..
Forumda belli bir süre olmadığın için bazı yorumlarımı okumadığını tahmin ediyorum ve ittifak olayı hoşuma gitmese de şartlar gereği böyle olması gerekiyor. Karamollaoğlu ile hiçbir bağlantım yok ancak ittifak içinde var olması muhafazakar sağ kesimin oylarına yönelik olduğu için bu konuda yorum yapmayı gerekli de bulmuyorum.Lefty sen her şeye umutlanıp duygulanıyorsun zaten.Temel karamollaoğlu bile konuşunca umutlanıp duygulanıyorsun.
Oldu olacak Emare ile sarılıp öpüşün de şu duygusal ortamınız tam olsun.
Ben onu sen her şeye duygusal bakıyorsun diye örnek gösterdim sadece.Alakası yok deyip sonra demeç veriyorsun altılı masayla ilgili aynı yorumdaForumda belli bir süre olmadığın için bazı yorumlarımı okumadığını tahmin ediyorum ve ittifak olayı hoşuma gitmese de şartlar gereği böyle olması gerekiyor. Karamollaoğlu ile hiçbir bağlantım yok ancak ittifak içinde var olması muhafazakar sağ kesimin oylarına yönelik olduğu için bu konuda yorum yapmayı gerekli de bulmuyorum.
Masadan umutluyum ancak bu başlık ile hiç ilgisi yok sevgili @İmam Kallavi
Emare'yi de vicdanlı ve iyi niyetli yapısı nedeni ile çok seviyorum. Yaptığı fedakarlık ise takdir edilesi bir durum ve duygulanmam da çok normal.