VERA
Altın Üye
Maddiyata dayalı olduğu için yapmacık davranmak gerek mesleğe uygun olan o boşa tartışmayın
Doğru milyondolarlar alio anaokuluogretmenleri.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maddiyata dayalı olduğu için yapmacık davranmak gerek mesleğe uygun olan o boşa tartışmayın
Meslek kutsanması mı? Yahu eğitimcilerin yeri ayrıdır, sen şimdi tüm meslek gruplarını aynı tutsan bile eğitimcileri ayrı bir yere koymak zorundasın çünkü milyonlarca çocuk onlara emanet ediliyor.yok ayol, tam olarak aynı kanaatteyim. meslek kutsanmasını makul bulmuyorum.
hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, kumaş belli işte.
hiç öyle bir zorunluluğum yok, eğitimcilerin ayrı bir yeri de yok.Meslek kutsanması mı? Yahu eğitimcilerin yeri ayrıdır, sen şimdi tüm meslek gruplarını aynı tutsan bile eğitimcileri ayrı bir yere koymak zorundasın çünkü milyonlarca çocuk onlara emanet ediliyor.
Eğitim sistemini düzeltmekten bahsediliyor ancak bilinçli eğitimciler olmadıkça sistemi değiştirsen ne işe yarar?
Olay sadece bilinçli eğitimci olamaz ki yeni mezun taze atanan bi öğretmen evinden km lerce uzakta biyere gidiyor yüksek ihtimalle bunda sorun yok ama çevre şartları, okul şartları öncelikle bunların düzeltilmesi lazım mesela kömür gelmiyor Kasım ayına kadar eğitimci okulda donuyor çocuklarla yada çalıştığı köy uzak gidebilecek araç bulmakta zorlanıyor öyle çalıkuşu misali olmuyor bazı şeylerMeslek kutsanması mı? Yahu eğitimcilerin yeri ayrıdır, sen şimdi tüm meslek gruplarını aynı tutsan bile eğitimcileri ayrı bir yere koymak zorundasın çünkü milyonlarca çocuk onlara emanet ediliyor.
Eğitim sistemini düzeltmekten bahsediliyor ancak bilinçli eğitimciler olmadıkça sistemi değiştirsen ne işe yarar?
Eğitimci çok sayıda arkadaşım da var hatta akrabam da ve kuzenlerimin de kimisi öğretmen kimisi akademisyen...hiç öyle bir zorunluluğum yok, eğitimcilerin ayrı bir yeri de yok.
milyonlarca çocuk ve genç bunlara emanet falan edilmiyor.
imkanın varsa öğretmen arkadaşlar edinip aralarında biraz takıl.
yahu bilinçli eğitimciler diye bir kuruluş yok işte, sabah güneş doğduysa akşam elbet batar diyerek mesaiye başlıyorlar.
Eğitim sistemindeki aksaklıklara ilave olarak eğitimcilerin koşulları da iyileştirilmeli ve bu mesleği yapamayacak kişileri de baştan elemeliler diye düşünüyorum.Olay sadece bilinçli eğitimci olamaz ki yeni mezun taze atanan bi öğretmen evinden km lerce uzakta biyere gidiyor yüksek ihtimalle bunda sorun yok ama çevre şartları, okul şartları öncelikle bunların düzeltilmesi lazım mesela kömür gelmiyor Kasım ayına kadar eğitimci okulda donuyor çocuklarla yada çalıştığı köy uzak gidebilecek araç bulmakta zorlanıyor öyle çalıkuşu misali olmuyor bazı şeyler
tamam ben "bu mesleği layığıyla yapamayacak olanlara" mesajını tebliğ ederim. gece gece böyle bir misyon aşerdim slslsjiEğitimci çok sayıda arkadaşım da var hatta akrabam da ve kuzenlerimin de kimisi öğretmen kimisi akademisyen...
Her eğitimciyi aynı kefeye koyup genelleme yapamazsın ve bizim burada kounştuklarımız da bu mesleği hakkı ile yapamayanlar, işte onlar bu mesleğe maalesef zarar veriyorlar.
Bir inşaat mühendisi kendi meslek etiğine nasıl uymak zorunda ise eğitmen olmanın da etiği vardır ve şayet bu yükü taşıyamayacak olanlar varsa hiç bu mesleğe yönelmesin ve başka iş yapsınlar.
Zamanla sayının çok artmasını temenni ediyoruz, kaderci olmamak gerekiyor.tamam ben "bu mesleği layığıyla yapamayacak olanlara" mesajını tebliğ ederim. gece gece böyle bir misyon aşerdim slslsji
kıymetli lefty, akabinde mesleğinin hakkını veren öğretmen yoktur demiyorum, çok az diyorum. yineliyorum cennet vatanımızda kumaş bellidir.
çok şükür @angie umutlarımızı yeşertiyor.Zamanla sayının çok artmasını temenni ediyoruz, kaderci olmamak gerekiyor.
Önce bi yazmayı öğren!hangi anaokuldan mezun oldun sen.Doğru milyondolarlar alio anaokuluogretmenleri.
Biz fakirdik yabani gidemedim anaokuluna :sÖnce bi yazmayı öğren!hangi anaokuldan mezun oldun sen.