Kendi çocuğuna,akrabaların çocuklarına gösteremediği sevgiyi,ilgiyi,nezaketi tanımadığı çocuklara veren adam gibi adam..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumda da zaman zaman bazı öğretmenlerin nefret söylemlerine ya da ayrımcı yorumlarına şahit oluyoruz ki bence tüm eğitimcilerin daha bilinçli davranması gerekiyor.bana kalırsa sadece okulunu okumak yeterli değil ; psikolojik denetim gereksinimi duyulmalı. homofobik olup, içi nefretle dolu ve bu nefreti söylemlerine döken birini biliyorum. desteklemek, hoş bulmak ya da hoş göstermekten bahsetmiyorum. sevmek kişisel bir tercih ama ''asın, kesin, öldürün'' söylemleri doğru değil, çocukları bu nefret dürtüsüyle eğitmek hiç doğru değil.
Forumda da zaman zaman bazı öğretmenlerin nefret söylemlerine ya da ayrımcı yorumlarına şahit oluyoruz ki bence tüm eğitimcilerin daha bilinçli davranması gerekiyor.
Her meslek grubunun kendine göre bir etiği vardır ve eğitimci olmak da ayrı bir misyondur çünkü milyonlarca çocuğun-gencin yaşamını, ailesinden sonra şekillendiren-yön veren insanlardır ayrıca toplumun gelişiminde çok önemli bir yere sahiplerdir. Ayrımcılık, nefret söylemleri ve saplantılı düşüncelere sahip eğitmenlerden kimseye fayda gelmez ki çocuklara da yansıtmamaları mümkün değildir.Bu eğitimcileri neden böyle abartıyorsunuz? Özel yaşamımız veya düşüncelerimiz olamaz gibi. Öğrencilere göre de böyle şeyler var, öğretmen uyumaz, öğretmen öksüremez gibi gibi...
Burada iş yapmıyoruz veya kamusal alan değil, görüşlerimizi işe yansıtmıyorsak sorun yok. Nefret de ederim, severim de... İdeolojik de yazarım, işimi düzgün yapıp böyle şeyleri işimize katmadığımız sürece hiç sorun olmaz.
Nefret söylemi veya ayrılıkçılığa dikkat edilecekse tüm insanlık dikkat etmeli. Eğitimcilere böyle misyonlar yüklemek, hele özel yaşamda, saçma. Eğitimciler de insan, her meslek grubu insan yani.
yoooo çoğunluğu boş beleş, dayaklık, nefretlik tipler.toplumun gelişiminde çok önemli bir yere sahiplerdir
Öyle olmamalılar işte, onu anlatmaya çalışıyorum. En azından bizim gençliğimizde eğitimcilerin çoğu bilinçliydi ama şimdilerde ne durumda olunduğunu ben de tam bilemiyorum.yoooo çoğunluğu boş beleş, dayaklık, nefretlik tipler.
çok büyük bir yanılgıdasın.
Bunlar her meslek grubunda var sizin ayrı bi nefretiniz var sankiyoooo çoğunluğu boş beleş, dayaklık, nefretlik tipler.
çok büyük bir yanılgıdasın.
yok ayol, tam olarak aynı kanaatteyim. meslek kutsanmasını makul bulmuyorum.Bunlar her meslek grubunda var sizin ayrı bi nefretiniz var sanki![]()
kıymetli lefty, devir senin devrin değil. maziden kalan narin hislerinle bugünü aynı sanıyorsun, ben daha geçen aylardan birinde yks sınavında salon başkanıydım.Öyle olmamalılar işte, onu anlatmaya çalışıyorum. En azından bizim gençliğimizde eğitimcilerin çoğu bilinçliydi ama şimdilerde ne durumda olunduğunu ben de tam bilemiyorum.