Amerikanın Kürt Siyaseti

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic sasmayan "PKK Kurt degil Ermeni orgutudur" bombasi da atilmis, siyasal islam tayfa da like'lari basmis, boylelikle Kurt sorunu kokunden cozulmus. Yalniz ben bet'i arttiriyorum; PKK ne Ermeni ne de Kurt orgutudur, PKK Turklugunu unutmus olan dag Turklerinin kurdugu bir orguttur. Kurt diye bir sey kesinlikle yoktur.

Yeter la yeter valla bu kadar dalga geçilmez. PKK Ermenilerden oluşmaz. Yok öyle bişey. Ha bu Kürtlerin tümünü ayrılıkçı da yapmaz.

Irkçılara ırkçı olduklarını anlatmaktan sıkıldım. Millete de "sen şusun, busun, şuna tap buna tap" diyecek halim yok.

Bana kalırsa Kürdün, Türkün, Arabın, Farsın olduğu yerden gemiyle kaçıp ıssız bir adaya vardıginda da o gemiyi ateşe vermek en makul olanıdır.

Bir terör örgütünün etnik kimliği yoktur. Terör örgütleri VATANSIZDIR. O bakımdan şu milletten , bu milltten , şunlar kurdu , bunlar kurdu diye kendilerine kimlik üretmeyin arkadaşlar.

Günün bombası: Rüzgar’ın örgütün şemasının esasında Kürtlük değil Ermenilikten oluştuğunu açıklaması oldu da, olay ırkçılığa kadar getirilecek kadar saçmalamaya gitmeseydi keşke. Siyasal islamı da bağladık oh mis, yaşıyorsunuz ya gerçekten.

Hepiniz türkce yazionuz.s

bu arkadaşın beyni sulanmış, kaç defa uyardım insanları kutuplaştırma, ayrıştırma, aşağılama diye. attığı resme bak terbiyesizin bu forumda türk olduğu kadar kürt vatandaşlar da var. bütün kürtleri terörist gibi göstermek nedir. terörün ırkı olmaz. bu vatandaşı üç gün forumdan uzaklaştırdım.

Türkiye kürtleri öldürüyor diye yürüyüs yaptiklari icindir ABD ve AB ülkelerinde Oceancim.

Yaz bir antidepresan.

Psinoza dostum , herhangi bir cevap yazmadın en son alıntıma ? , konuşmak istemiyorum dersen saygı duyarım ama sebebini sorabilir miyim ?

Psinoza dostum , herhangi bir cevap yazmadın en son alıntıma ? , konuşmak istemiyorum dersen saygı duyarım ama sebebini sorabilir miyim ?

Babacim cevabi diģer yorumlar da vermişim zaten. Birine p*ç yazarken sansür koyuluyor bilirsin. Bunu Kürt yazarken, K*rt diye yazarsan orada art-niyet aranır. Muhtemelen bu yüzden bir reaksiyon göstermislerdir.

Arkadaşlar Bunların hepsi bilgisizlikten oluyor ve inançsızlık ilk önce şunu tüm beyinlere kazımak gerekiyor Millet nedir Ben söyleyeyim o halde millet= dini dili rengi ve ırkı farklı olsa bile aynı toprak parçası üzerinde asırlara Varan zaman dilimi zarfında beraber yaşamış ortak bir yaşam tarzı oluşturmuş ahlak yapısı oluşturmuş birbirleri ile aralarında kız alıp vermek sureti ile akrabalık Bağları oluşturmuş insanlara millet denir....... ve Şimdi şunu diyorum eğer biz bu gerçeği insanlarımıza sadece tanım olan bir paragraf olarak değil bunun nasıl olduğunu anlatan gerçek olduğunu göstere göstere anlatmamız gerekiyor söylesene bana içinizden hangisinin Amcaoğlu su teyze oğlu su veyahut herhangi bir akrabası Türk Kürt Laz Çerkez Boşnak Arap Göçmen bir bayan veyahut erkek ile evlenmiş tarafı yok Ben söyleyeyim hiç biriniz bugün bana bizim sülalemizde asla ve asla böyle bir şey yok diyemez diyemezsiniz O halde Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz niye hala bizi parçalamak niyetimi olan **Spam/Adversiting**ların söylemleri ve gazlarına geliyorsunuz son sözüm şu olsun Ey Türk, üstte Mavi Gök basmasa altta Yağız yer delinmese senin ilini ve töreni kim bozabilir......

konuyu kilitlemeyi unutmuşuz, ayrıca ilk mesajdaki görseli de kaldırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri