Amerikada Laiklik elden gidiyeehh

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He işte böyle iftira atatsınız. Beni ban ile tehdit etme. Banlayacaksan banla. Ben kimseyi kişisel olarak hedef almadım. Varsa öyle mesajım birine söylediğim birşey göster. Sen YPG yi haklı mı buluyorsun bu harekatta? Ben Ypgyi destekleyenleri hedef aldım doğru.
Bu yüzden banlayacaksan banla

konuşturma şimdi beni, atatürkçüleri aşağılarsın, dinsizleri aşağılarsın, operasyonun yanlış bir şekilde planlandığını söyleyenleri aşağılarsın, laik görüşe sahip insanları aşağılarsın çıkmış bir de burada sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi duyar kasıyorsun. bir tutturmuş ypg ypg papağan gibi tekrarlıyorsun, ypg üç beş yıldır orada var olan bir örgüt değil 2004'den beri var. kimse burada ypg'i desteklemedi, desteklemesine de izin vermeyiz zaten element uydurma kendi kendine. insanlar bunca zamandır var olan örgütü ortadan kaldırmak için neden ülkenin enflasyon batağında olduğu, her şeyin üç beş kat zamlandığı, koltuğunun sallandığı dönemde operasyonu yapıyorsun diye tepki gösterdiler kimsenin desteklediği yok, terörist sempatizanlığı yapanı zaten barındırmayız forumda. neyin iftirası kimin iftirası ? her şey ortada zaten multi üyeliklerin mi iftira, insanları ötekileştirip, kışkırttığın, kutuplaştırdığın mı iftira ?

konuşturma şimdi beni, atatürkçüleri aşağılarsın, dinsizleri aşağılarsın, operasyonun yanlış bir şekilde planlandığını söyleyenleri aşağılarsın, laik görüşe sahip insanları aşağılarsın çıkmış bir de burada sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi duyar kasıyorsun. bir tutturmuş ypg ypg papağan gibi tekrarlıyorsun, ypg üç beş yıldır orada var olan bir örgüt değil 2004'den beri var. kimse burada ypg'i desteklemedi, desteklemesine de izin vermeyiz zaten element uydurma kendi kendine. insanlar bunca zamandır var olan örgütü ortadan kaldırmak için neden ülkenin enflasyon batağında olduğu, her şeyin üç beş kat zamlandığı, koltuğunun sallandığı dönemde operasyonu yapıyorsun diye tepki gösterdiler kimsenin desteklediği yok, terörist sempatizanlığı yapanı zaten barındırmayız forumda. neyin iftirası kimin iftirası ? her şey ortada zaten multi üyeliklerin mi iftira, insanları ötekileştirip, kışkırttığın, kutuplaştırdığın mı iftira ?
Sana o kadar dedim, birader konuyu dağıtma, kişiselleştirme, özelden yaz diye ama kavrayamadın. Burada millete yayın yapıyorsun, tribümlere oynuyosun
Sen hele kendini bi tanıtsana bana. Kimsin sen, eski nicklerin ne, bu kadar kini 3 günde edinemezsin sen. 7 yıldır bu forumdayım, 6 aylık üyeliği olan adam benim multiliğimi sorguluyor. Şu forumda kaç tane multi üyeliği olanlar var hadi hepsini açıklasana ! İşine geldiğini yöneciliğini kullanarak bozmaya çalışma burda. Erkeksen yönetimi bırak öyle gel tartış benimle.
Şartlar eşit değil !

Bana bulaşma teyzeciim. Sen ne zaman gider Ağrıda yaşarsın ben de gelip Türkiyede yaşarım. Gerçi yılın en az 8 Ayını Türkiyede geçiriyorum ama sana bunu anlatmak, deveye hendek atlatmaya benzer.

Sonunda kendine uygun avatarı bulmuşsun ahahahah

8 ay yetiyor mu hasretini köreltmeye, açtığın konulardan anladığım kadarıyla yetmiyor..... kesin dönüş yapsan iyi olur korkma euroları bozdurmak zorunda değilsin......

Ya arkadaş hala boş yapiyorsunuz. Adamlar rejim tehditi yaşamadı bizim gibi. Sen de demokratik ol, istersen cuma hutbesi oku mecliste.

Jesse James bir konuya aciklik getirelim
Bizler forumsaldan degiliz eski nickin ne demissiniz Oceana ama onun tek nicki yillardir bu. Ve bu forum mart ayinda acildi oncesinde baska bir forumda bulunan birbirini seven birbirine bagli bir aileydik sonrasinda sizler de bu aileye dahil oldunuz...bizim yonetim anlayisimiz size biraz ters gelmis olabilir ama sahsilestirme soz konusu degil. Sizin baska bir nick alip konuya yazmaniz etik olmadigi icin vurgu yapmis size. Ortada bir sahsilestirme, saldiri veya dusmanlik yok olamaz da.
Bahsrttiginiz diger multi uyelikler kimlerdi bilemeyiz forumsalda kaldi onlar burda varlarsa da sisteme zaten takilirlar durup dururken sen multisin demiyoruz kimseye
15-20 yillik forum gecmisi olan insanlariz, uyelik tarihlerimiz sizi yaniltmasin. Bu bilgiyi vermek istedim.
Iyi aksamlar.

Sana o kadar dedim, birader konuyu dağıtma, kişiselleştirme, özelden yaz diye ama kavrayamadın. Burada millete yayın yapıyorsun, tribümlere oynuyosun
Sen hele kendini bi tanıtsana bana. Kimsin sen, eski nicklerin ne, bu kadar kini 3 günde edinemezsin sen. 7 yıldır bu forumdayım, 6 aylık üyeliği olan adam benim multiliğimi sorguluyor. Şu forumda kaç tane multi üyeliği olanlar var hadi hepsini açıklasana ! İşine geldiğini yöneciliğini kullanarak bozmaya çalışma burda. Erkeksen yönetimi bırak öyle gel tartış benimle.
Şartlar eşit değil !

yahu sen kimsin ki ben seni tanıyayım, ya da tanıma zahmetine gireyim sen vasıfsız, senin gibi düşünmeyen ve önüne gelen herkese sallayan, kendi kendine konuşup atıp tutan zatın tekisin. üzgünüm şartlar hiçbir zaman eşit olamaz çünkü saçının altındaki benimkiyle yarışamaz, yöneticilikle hiçbir alakası yok.

yahu sen kimsin ki ben seni tanıyayım, ya da tanıma zahmetine gireyim sen vasıfsız, senin gibi düşünmeyen ve önüne gelen herkese sallayan, kendi kendine konuşup atıp tutan zatın tekisin. üzgünüm şartlar hiçbir zaman eşit olamaz çünkü saçının altındaki benimkiyle yarışamaz, yöneticilikle hiçbir alakası yok.

Üstad bir üye aynı kelimeleri sana kullansaydi yönetici olarak banlar mıydın?

Bu konudan en az 1 uyarı 4 mesaj silme çıkar ;*

konumuz bu değil Hatem, ama madem sordun cevaplayayım, banlamazdım vasıfsız (herhangi bir özelliği olmayan, sıradan) bana akıl yetiştiremezsin demek banlanma gerektirecek bir durum değil.

jasse seni bu konuda son defa uyarıyorum böyle radikal görüşçülüğe devam edip, sağa sola sallamaya insanları aşağılamaya, dalga geçmeye devam edersen süresiz olarak uzaklaştıracağım.

bu troll konu da kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri