Yani Tüm dünya aptal yobaz, bi Fransızlar ve biz çağdaşız hemi
Sadece anayasa ne diosa belirtilen ülkerlerde onu söylüyorum.
Yobazlik mi cagdaslik mi o baska konu üzerinde tartisilir.s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani Tüm dünya aptal yobaz, bi Fransızlar ve biz çağdaşız hemi
He işte böyle iftira atatsınız. Beni ban ile tehdit etme. Banlayacaksan banla. Ben kimseyi kişisel olarak hedef almadım. Varsa öyle mesajım birine söylediğim birşey göster. Sen YPG yi haklı mı buluyorsun bu harekatta? Ben Ypgyi destekleyenleri hedef aldım doğru.
Bu yüzden banlayacaksan banla
Sana o kadar dedim, birader konuyu dağıtma, kişiselleştirme, özelden yaz diye ama kavrayamadın. Burada millete yayın yapıyorsun, tribümlere oynuyosunkonuşturma şimdi beni, atatürkçüleri aşağılarsın, dinsizleri aşağılarsın, operasyonun yanlış bir şekilde planlandığını söyleyenleri aşağılarsın, laik görüşe sahip insanları aşağılarsın çıkmış bir de burada sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi duyar kasıyorsun. bir tutturmuş ypg ypg papağan gibi tekrarlıyorsun, ypg üç beş yıldır orada var olan bir örgüt değil 2004'den beri var. kimse burada ypg'i desteklemedi, desteklemesine de izin vermeyiz zaten element uydurma kendi kendine. insanlar bunca zamandır var olan örgütü ortadan kaldırmak için neden ülkenin enflasyon batağında olduğu, her şeyin üç beş kat zamlandığı, koltuğunun sallandığı dönemde operasyonu yapıyorsun diye tepki gösterdiler kimsenin desteklediği yok, terörist sempatizanlığı yapanı zaten barındırmayız forumda. neyin iftirası kimin iftirası ? her şey ortada zaten multi üyeliklerin mi iftira, insanları ötekileştirip, kışkırttığın, kutuplaştırdığın mı iftira ?
Bana bulaşma teyzeciim. Sen ne zaman gider Ağrıda yaşarsın ben de gelip Türkiyede yaşarım. Gerçi yılın en az 8 Ayını Türkiyede geçiriyorum ama sana bunu anlatmak, deveye hendek atlatmaya benzer.
Sonunda kendine uygun avatarı bulmuşsun ahahahah
Sana o kadar dedim, birader konuyu dağıtma, kişiselleştirme, özelden yaz diye ama kavrayamadın. Burada millete yayın yapıyorsun, tribümlere oynuyosun
Sen hele kendini bi tanıtsana bana. Kimsin sen, eski nicklerin ne, bu kadar kini 3 günde edinemezsin sen. 7 yıldır bu forumdayım, 6 aylık üyeliği olan adam benim multiliğimi sorguluyor. Şu forumda kaç tane multi üyeliği olanlar var hadi hepsini açıklasana ! İşine geldiğini yöneciliğini kullanarak bozmaya çalışma burda. Erkeksen yönetimi bırak öyle gel tartış benimle.
Şartlar eşit değil !
yahu sen kimsin ki ben seni tanıyayım, ya da tanıma zahmetine gireyim sen vasıfsız, senin gibi düşünmeyen ve önüne gelen herkese sallayan, kendi kendine konuşup atıp tutan zatın tekisin. üzgünüm şartlar hiçbir zaman eşit olamaz çünkü saçının altındaki benimkiyle yarışamaz, yöneticilikle hiçbir alakası yok.