Amerikada Laiklik elden gidiyeehh

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trump_9265.jpg

Batıda olursa kutsal değerlere saygı, Türkiye'de olursa laiklik elden gidiyor. Değişik bir akıl tutulması yaşayan kitleyle yaşıyoruz.

Batıda olursa kutsal değerlere saygı, Türkiye'de olursa laiklik elden gidiyor. Değişik bir akıl tutulması yaşayan kitleyle yaşıyoruz.

Türkiyede laikliği yanlış anlamışlar, anlatmışlar.
Abd de mahkemede hala incile el basılıyor, Almanyada 20 yıldır iktidar olan partinin adı, HRİSTİYAN demokrat parti, 4 yaşındaki anaokulu çocukları toplu halde kiliseye götürülüyor vs...
Bunların Türkiyede yapıldığını düşünsene.
120 kiloluk kokoşlar , ellerinde tencereler tavalar ile "Comhoriyet, Laiklik elden gidiyor anacıım, İran olucaz ayool " diye car car carlarlar. (:

ABD laik degil ki.s

Abd de mahkemede hala incile el basılıyor, Almanyada 20 yıldır iktidar olan partinin adı, HRİSTİYAN demokrat parti, 4 yaşındaki anaokulu çocukları toplu halde kiliseye götürülüyor vs...
120 kiloluk kokoşlar , ellerinde tencereler tavalar ile "Comhoriyet, Laiklik elden gidiyor anacıım, İran olucaz ayool " diye car car carlarlar. (:

Laiklik bilinçli olarak yanlış anlatılmış, amaç sadece laiklik kavramını kullanarak İslamın değerlerini yok etmek yoksa laikliğin Hristiyanlıkla, Yahudilikle bir sorunu yok.

jesse, türkiyeye kesin dönüş yap artık bitsin bu hasret uzaktan zor oluyor........

Alkışlıyorum.

jesse, türkiyeye kesin dönüş yap artık bitsin bu hasret uzaktan zor oluyor........

Bana bulaşma teyzeciim. Sen ne zaman gider Ağrıda yaşarsın ben de gelip Türkiyede yaşarım. Gerçi yılın en az 8 Ayını Türkiyede geçiriyorum ama sana bunu anlatmak, deveye hendek atlatmaya benzer.

Sonunda kendine uygun avatarı bulmuşsun ahahahah

laiklik dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle, üfürükçülükle mücadele kapısını açtığı için gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. akıl sahibi olmadan fikir sahibi olunca böyle oluyor işte. laiklik olduğu halde din ile kandırılan ve aklı yılanan koca bir kitle varken, laiklik olmasa neler olur siz düşünün.

19 mart 2015 tarihinde afganistan'da camii önünde sözde şifalı muska satan ak sakallı mübarek meşhur dede, halka sizi kandırıyor, paranızı alıyor demesi sonucunda kendisiyle tartışan ferhunde öğretmene "kuran yaktı" diye suçlayarak yaygara koparmış, sonrasında nasıl öldürüldüğünü linç edildiğini ve diri diri yakıldığını hepimiz görmüştük. laikliği beğenmiyorsanız gidin başka ülkede yaşayın o halde, hoş konuyu açan vatandaş da yurt dışından sallayıp duruyor, gel yaşa desen adım atmaz.

Normal şartlarda şu troll şahsın konularına yorum yapmayı kendime zul sayıyordum ama olsun, tedavisine katkıda bulunalım, kızım neşteri ver oradan. Bakın canım arkadaşlarım, bu ülkede zannedildiği gibi kuruluşundan bu yana laiklik olsaydı hiç kimse şeriat özlemini iktidara gelerek dillendiremezdi. Çünkü bunun zemini olmazdı. Ki bu ülkede varsayılan laiklik ile şeriat arasında hep ince bir çizgi oldu. Birbirine geçişliydi. Devlet dindar nesil yetiştirmeyi kendine öncelikli bir görev saydı. Böyle bir ülkede böyle bir toplumu yönetmek şüphesiz daha kolaydı.

Alevileri dahi ötekileştiren, Hıristiyanlara, Musevilere "hala bitmediler" diyerek kin bileyen, ateistleri zaten yolunu bulsa zindanlara atacak bir devlet burası.

Sünni bir Diyanetimiz var, doğar doğmaz kimliklere din hanesi ekleniyor, şeriatımız niye olmasın diye sorarlar sonra haliylen.

Yöneticiliği bırak öyle muhatab ol Ojean. İşine gelmediğinde yorumlarımı kilitleyip siliyosun çünkü.

Son düzenleme:
Yöneticiliği bırak öyle muhatab ol. İşine gelmediğinde yorumlarımı kilitleyip siliyosun çünkü.

farklı düşünen ve farklı görüşlere sahip insanları ötekileştirip aşağılayan, küçümseyen biri olarak seni banlamadığıma dua et. bu şekilde davranmaya devam edersen onu da yapacağım zaten. tek derdin gelip burada insanları kutuplaştırıp, kaos yaratmak. senin görüşünden olmayan insanlarla alay etmek. kendi nickinle yazamadığın şeyleri multi nicklerinle girip yazdığını zaten ifşa etmiştim, senin tedavi falan olman gerekiyor.

Ben de birşey var sandım. Fazlasını beklemek benim hatamdı.

Bu ülke kurulduğundan beri var olan bir tutum bu. Sıra dışı bir durum yok ki. Değerlerini hatırlamışlar ve uygulamışlar.

Çok ünlü bir resimdir. 1787 yılında anayasayı yazarlarken yapılan bir toplantı resmedilmiş ve dua ediyorlar.

attachment.php

farklı düşünen ve farklı görüşlere sahip insanları ötekileştirip aşağılayan, küçümseyen biri olarak seni banlamadığıma dua et. bu şekilde davranmaya devam edersen onu da yapacağım zaten. tek derdin gelip burada insanları kutuplaştırıp, kaos yaratmak. senin görüşünden olmayan insanlarla alay etmek. kendi nickinle yazamadığın şeyleri multi nicklerinle girip yazdığını zaten ifşa etmiştim, senin tedavi falan olman gerekiyor.

He işte böyle iftira atatsınız. Beni ban ile tehdit etme. Banlayacaksan banla. Ben kimseyi kişisel olarak hedef almadım. Varsa öyle mesajım birine söylediğim birşey göster. Sen YPG yi haklı mı buluyorsun bu harekatta? Ben Ypgyi destekleyenleri hedef aldım doğru.
Bu yüzden banlayacaksan banla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri