Aman da amaaaaan!

Konu sahibi son olarak 439 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl güzel bir karşılamadır, vallahi bebek sana bir edebiyatçılık bir duygusallık katmış Bela babaa! Çok hoş buldum, özledim valla, bir gıybete düşelim.*-*
Enchanting sinsi sinsi izleme de selamla halkı!

İşte aradığım ruh! Çok teşekkürler hoş buldum

Çook eski zamanlarda edebiyat çalışırken bir dergide görmüştüm bu nicki ve sevmiştim, tiyatroları da severim ama tiradlar beni aşabilir rezil etmeyelim hiç, sezon açılınca bir bilet hediye edebilirim tabii :p Birlikte izleriz, hoş buldum çok teşekkürler.

Hoş buldum, tanıdık simalar gördükçe aynı sevinç bende de oluyor <3

Ben sefa getirdim de sen ne getirdin? Hani kutlama kurabiyesi falan... :( bir miktar kırıldım ama bilirsiniz ki hemen geçer. Tenkü Aycım

**
Adem, Absent, velevki, Cheyenne sizlere de teşekkür ederim hoş buldum.

Kahretsin ya ben bunu nasıl düşünemedim yaa:/ Neyse bu defalık dusuncesizligime ver Melocum.
Bu saatte kimse gormeden kendim yemek için hazirlamistim aslında ama al bari sen ye :((

Aramızda lafı bile olmaz @Aycığım sen ye bunu bana yenisini yaparsın, kendine ayırdığın şeye de göz koyacak değiliz! Ben öyle bir insan mıyım yani lütfen. Biraz daha yemek düşünürsem üzülebilirim, kendi konumu terk ediyorum hemen :D İnceliğinden öptüm. Zeytin sana da ayrı bir kalp <3

Melodram neden böyle ilgi çekici bir tanıtım açtın? Çünkü canın kendin!

Edit: Çok tripli ve kırgın olduğum konular var... Sana özel olarak belirttim... Üç noktalarımdan anla...

Son düzenleme:
Melodram'cim "dogrusunu bildigim yalanlari" okumak, yazmaktan daha fazla keyif veriyor, o yuzden uzaktan takipliyorum basligini. :D bu arada baslik cilgin atiyor, tum forum senin gelmeni bekliyormus sadfasdfdsf yani sana "hos geldin" demek de biraz garip hissettiriyor bana ama bu kadar insan "hos geldin" diyorsa demekki var bir bildikleri diyor, juju, yeLda, Zeytin, Allahın Cezası, Nava ve Tupac'i selamlayip gidiyorum.

BeLa sana ayri parantez acicam. grubun adini "uyku asktir." koyduk diye mi uyuyosun kardo sen? insan arada durter la. -kimse ankara'liligimizi sorgulamasin.- yavru kartal tam tombiklesmistir simdi, yanaklarini benim icin sık ve kocaman op.

editus: birinizi selamlamayi unuttugum icin mesaji duzenliyorum, boyle de aciksozluyum.

Son düzenleme:
Regex bey ilgi çekmeye ihtiyacım yok ama forum şenlensin diye değişiklik yapmaya ihtiyacım olabilir, sonuçta ben geliyorum... Trip çekmeyi de hiç sevmem ama anlayabiliyorum düşündüklerini, öyle olmayacak :D Ne olmayacağı sürpriz.
*
Ben geldim diye huri banlanmış olamaz, yaşayamam bunla ama ben atanmayı beklemiyordum, o aşamaları geçtik yine de sevincine sağlık.
*
No1 iddiayı bırakalı çok oldu, eski performansım yok :p
*
Ve tabii ki gözümüzün nuru Enchanting seni çok iyi anlıyorum, tamamen yeşillik olsun diye konuyu açtık sonrası seninle aynı yerden oturur izleriz :p Malum olay bitmiyor. Uzun zamandır da hoş geldin duymayınca egomu tatmin etmek istedim desem kimse inanmaz, öyle minnoşuz çünkü. Herkesi selamlıyoruz ve BeLa bize yeğenimizi at! :D
Bye!

Sevgili Melodram,

Felsefe sitesinde yorumlarda sık sık denk gelmiştik ve beni 'dijital' niki ile hatırlarsın belki ya da uzun zaman geçtiği için unutmuş da olabilirsin, burada olmana çok sevindim...

Regex bey ilgi çekmeye ihtiyacım yok ama forum şenlensin diye değişiklik yapmaya ihtiyacım olabilir, sonuçta ben geliyorum... Trip çekmeyi de hiç sevmem ama anlayabiliyorum düşündüklerini, öyle olmayacak :D Ne olmayacağı sürpriz.

Tribi ben atıyorsam çekeceksiniz Melo hanımefendi. :p Ayrıca sürprizlere her daim açığımdır, şaşırt beni!

Ben hoş geldin dememiş miyim ya? Trip atmaktan şey yapamadım. :D

Hoş geldiiiiiiiin ^^

Sevgili Lefty felsefe sitesine girmediğim dönemler girdiğimden fazlaydı ama nickinizi anımsar gibiyim, yıllar sonra daha güzel konularda ve yorumlarda yine denk geliriz belki. Sevgiler :)
*
Regex babamın oğlu olsan çekmem yani onda bi anlaşalım da gerisi hallolur, hoş buldum hoş buldum.
*
Goemon teşekkürler efenim, saygılar.

Hoş geldin Melo. :D Buranın lootu baya iyi.

Lootlanmayalı o kadar oldu ki, siz yapın da getirin bana verin, teşekkürler hoş buldum. :kac:

Teyzoş sen hoşgeldin :)
Hoş buldum yeğenim, nickini değiş, reddederim seni, bye.

Hoş geldin en en en sevdiğim. Alper o iş ben de kıps. ��

özlemişizi yahu, furkan ve esraya da kocaman kalpler.��

Hoş buldum gözümün nuru, adanmış hayatımın umudu, şanlıııııııı navalıtoşkaam <3 Alper beyinde gönlünü yapalım zira bu yaştan sonra gönlünün kırılmasını kaldıramayabilir, özledik de tutunamıyoruz yine buralara eskisi gibi.
Geç yazdım beni affedin, artık hoş geldin diyen çıkmaz diye düşünüyor, tekrardan sizleri selamlıyorum.
Online olup hoş geldin demeyen kalpsizlerle de hesaplaşacağız.
:utanm:

baktım herkes konu hortlatıyor...
hoş buldum. hadi herkes ilk konusunu hortlatsın. challenge başlasın, hak ettiler.

Acil susam acil.
Lakin pandorra daha hos gelecek gibi.
Hos geldin Melocan.D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri