Kaostandır o Melodram hnm. Affedin, boşluğumuza geldi.o zaman hoş geldin dememişsiniz, neyse telafi edildi, teşekkürler...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaostandır o Melodram hnm. Affedin, boşluğumuza geldi.o zaman hoş geldin dememişsiniz, neyse telafi edildi, teşekkürler...
bu forum deli kaynıyor, geldiklerim gibi gidiyorum.... alın bu adamı burdan...aman da amannnn cansu ya ayol iyi ki geldin.
şuraya girdiğimden beri gelmeni iple çekiyordum, sensiz buralar öylesine çekilmezdi ki yusuf'un kuyusuna hapsoluşu, yakup'un yusuf'una hasreti hallerindeydim.
ibrahim bile evladını kesecekken koç gelmesine bu denli memnun olmamıştır.
ah cansu senin gelmen ne hoş.
aman sabahlar olmasın diyerek tan yeri ağarıncaya kadar yayın yaptığımız o şahane günlerin ahbaplığı sadece gönlümde.
dile kolay tam 17 yıldır kah forumlarda kah sunucularda birlikte fink attık.
birbirimizin sırdaşı, düşmanlarımızın korkulu rüyası olduk.
atanamayanların sesi, ihraç gurbetçilerin feryadı olduk.
iyi ki o gün oradaydım da beni tanıma fırsatı buldun.
seni anlatmaya, seni karşılamaya ne zihnim el veriyor ne de körü körüne öğrendiğim bayağı sözcükler.
bana hep galler kırsallarında çıplak ayak futbol oynayan patates kokulu çocukları anımsatıyorsun.
friend, daughter, maybe one day mother..
sanki tanışıyormuşçasına ne içli yazdım ya : dd
bu mesajı okudun mu? insanlar cıldırmıs olmalı.(sux burda icinden sövüyor) sözlük konuna girdim ve üsenip cıktım. simdi de uyumaya gidiyorum. günü geldiğinde elbet yazacağım. simdi seni öpüyorim.bu forum deli kaynıyor, geldiklerim gibi gidiyorum.... alın bu adamı burdan...
@Hilal buraya gelsin de bi azar çeksin aman ayar.
günaydın, forumda herkes ilk açtığı konuyu hortlatıyor, katıl... hala siyasetli bölümlerdesin kapat hemen onları. uyuyoz biz, buralar sana emanet.iyi forumlar, ne yabiyonuz?
günaydın, forumda herkes ilk açtığı konuyu hortlatıyor, katıl... hala siyasetli bölümlerdesin kapat hemen onları. uyuyoz biz, buralar sana emanet.
hayırlı forumlar.
dün ne yedigimi hatirlamiyorum ilk konu diyorsunlütfen ilk konularınızı hortlatın, merak etmeyin kimseyi yargılamıyoruz...
süri hanımcım hoş buldum, harika bi forum cıvıl cıvıl...
“A aa... Mal bu....”"yazdıklarınızı okudum, salağım"
rahmetli xe...
sıyırdı mı? üzdün... herkes 2007'deki konuları hortlatırken iyi melo yapınca sıyırdı... kırıcı. alıngan günlerimdeyim bilmiyon mu? yıkık melo... kilitlesinler söyle tamam...Bir an dedim melo sıyırdı yine getirmiş kendini![]()
amanda amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seni yerim seni üzeni üzerim kendim de dahil buna hemen Nur'a ceza veriyorum melom bugün kahve içmesin mesela olur mu?sıyırdı mı? üzdün... herkes 2007'deki konuları hortlatırken iyi melo yapınca sıyırdı... kırıcı. alıngan günlerimdeyim bilmiyon mu? yıkık melo... kilitlesinler söyle tamam...
bak bakalım yazdıklarınla kim daha çok uyuşuyor.Her okuduğum da gülüyorum.Olmaz be aşk adam cıx olmaz.aman da amannnn cansu ya ayol iyi ki geldin.
şuraya girdiğimden beri gelmeni iple çekiyordum, sensiz buralar öylesine çekilmezdi ki yusuf'un kuyusuna hapsoluşu, yakup'un yusuf'una hasreti hallerindeydim.
ibrahim bile evladını kesecekken koç gelmesine bu denli memnun olmamıştır.
ah cansu senin gelmen ne hoş.
aman sabahlar olmasın diyerek tan yeri ağarıncaya kadar yayın yaptığımız o şahane günlerin ahbaplığı sadece gönlümde.
dile kolay tam 17 yıldır kah forumlarda kah sunucularda birlikte fink attık.
birbirimizin sırdaşı, düşmanlarımızın korkulu rüyası olduk.
atanamayanların sesi, ihraç gurbetçilerin feryadı olduk.
iyi ki o gün oradaydım da beni tanıma fırsatı buldun.
seni anlatmaya, seni karşılamaya ne zihnim el veriyor ne de körü körüne öğrendiğim bayağı sözcükler.
bana hep galler kırsallarında çıplak ayak futbol oynayan patates kokulu çocukları anımsatıyorsun.
friend, daughter, maybe one day mother..
sanki tanışıyormuşçasına ne içli yazdım ya : dd