Aman da amaaaaan!

Konu sahibi son olarak 439 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok geceler bekledim belki gelirsin diye
Gözyaşımı silmedim acır silersin diye

Gözlerim sizi biryerden ısırıyor ama nerden.

Hoşgeldiniz matmazel bu arada.

sessiz olmaq sensiz olmaqdan cetin deyil. nice cetin olan sey sensizliyin sessizliyinidir
bu şeiri senin qelebildüğünün hetrine üçün yazdım

ismailov

xoş gelmişiniz jujunun bacisi

Yaa mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu Melodram gelmiş. Hoşgelmiş. Cansuşkom buralar biraz sıkıcı, aşırı sakin ve aşırı iyiler-hiçsevmem- iki kaos çıkarırdım ama banlarlar diye çok şey etmedim. Sen geldiğine göre baş ağrıtabiliriz.

Gözlerim sizi biryerden ısırıyor ama nerden.

Hoşgeldiniz matmazel bu arada.

Nerden ısırdığını söylemem reklama girer ama buraya çok benzer bir yer diyelim, anlarsınız :D
Çok teşekkürler, hoş buldum efenim.

Çok geceler bekledim belki gelirsin diye
Gözyaşımı silmedim acır silersin diye
Beklemediğine eminim bir gün gelir mi diye
Gözyaşını silemem eskidendi o günler diye

sessiz olmaq sensiz olmaqdan cetin deyil. nice cetin olan sey sensizliyin sessizliyinidir
bu şeiri senin qelebildüğünün hetrine üçün yazdım

ismailov

xoş gelmişiniz jujunun bacisi

Xoş gördüm, çox təşəkkür edirəm.
Sırf yazdığınız şey için bile kalınabilir, görüşürüz ismailov.

Yaa mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu Melodram gelmiş. Hoşgelmiş. Cansuşkom buralar biraz sıkıcı, aşırı sakin ve aşırı iyiler-hiçsevmem- iki kaos çıkarırdım ama banlarlar diye çok şey etmedim. Sen geldiğine göre baş ağrıtabiliriz.

Ahaha, sıkıcı, sakin ve iyi mi? Şu cümleyi okurken bile kalp spazmı geçirdim! Seni banlamak büyük bir hata olur çünkü banlandığımız yerlerin hali ortada, tek avuntum ilk banımı beraber yemiş olmamız <3 Hoş buldum bal böceğim, jujuperim.

**
Mehmet ve Sindy teşekkürler hoş buldum

Hoşgeldiniz. Nickinize bakılırsa tiyatro ile aranız iyi.

O halde bir Kral Lear tiradı alırız sizden ahaha.

Keyifli forumlar dilerim.

Hoşgeldin Melodram.. Seni gördüğüme çok sevindim. :)

Ulan diyorum hersey iyi güzel. On numara ortam falan mükemmele yakın. Geliyoz gidiyoz ama yinede birseyler eksik. İnsan daha önce hemen hemen hiç bulunmadığı bir ortamı eksik bırakır mı? Bırakıyomuş. Hoşgeldin meloo. ^^ Ne iyi ettin.

Ench'te gelir artık. ;m

Ulan diyorum hersey iyi güzel. On numara ortam falan mükemmele yakın. Geliyoz gidiyoz ama yinede birseyler eksik. İnsan daha önce hemen hemen hiç bulunmadığı bir ortamı eksik bırakır mı? Bırakıyomuş. Hoşgeldin meloo. ^^ Ne iyi ettin.

Ench'te gelir artık. ;m

Bu nasıl güzel bir karşılamadır, vallahi bebek sana bir edebiyatçılık bir duygusallık katmış Bela babaa! Çok hoş buldum, özledim valla, bir gıybete düşelim.*-*
Enchanting sinsi sinsi izleme de selamla halkı!

Seni Unutursak Kanımız Kurusun Hoşgeldin Cansu Keyifli Forumlar Dilerim.

İşte aradığım ruh! Çok teşekkürler hoş buldum
Hoşgeldiniz. Nickinize bakılırsa tiyatro ile aranız iyi.

O halde bir Kral Lear tiradı alırız sizden ahaha.

Keyifli forumlar dilerim.

Çook eski zamanlarda edebiyat çalışırken bir dergide görmüştüm bu nicki ve sevmiştim, tiyatroları da severim ama tiradlar beni aşabilir rezil etmeyelim hiç, sezon açılınca bir bilet hediye edebilirim tabii :p Birlikte izleriz, hoş buldum çok teşekkürler.

Hoşgeldin Melodram.. Seni gördüğüme çok sevindim. :)

Hoş buldum, tanıdık simalar gördükçe aynı sevinç bende de oluyor <3

Hoş geldin sefalar getirdin Melodram (:

Ben sefa getirdim de sen ne getirdin? Hani kutlama kurabiyesi falan... :( bir miktar kırıldım ama bilirsiniz ki hemen geçer. Tenkü Aycım

**
Adem, Absent, velevki, Cheyenne sizlere de teşekkür ederim hoş buldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri