-
-
-
-
-
Benim değilsin.
Ne şarkı ama be... ACI..
Ne şarkı ama be... ACI..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yengemiz duyarsa üzülür, hocam bir de diyorlar ki doktorlar çok aldatıyor. Sizce doğru mu?@samaEL
@huri
Daha çok, çok sevilip terk edilmek falan istiyorum. Aşık olup kavuşamamak falan. Ama olmuyor. Yani bu tip şarkılarda olmayan aşkın ızdırabini falan yaşamak istemiyorum.
Hafta sonu ablamlarda mangal yapıyoruz. Ben açtım nilüferden ta uzak yollarda falan. Ablam çok sever o şarkıyı. Eşlik falan etti biraz. Sonra dedi ki "ulan tam bi duygu yoğunluğu yaşamak istiyorum ama bu öküz geliyo aklima (mangal yelleyen enistemden bahsediyor), moda giremiyorum" dedi.
Belli bir yaştan sonra duygu yoğunluğu çok zor.
Kesinlikle doğru. Doktorlarda var öyle bir yatkınlık.Yengemiz duyarsa üzülür, hocam bir de diyorlar ki doktorlar çok aldatıyor. Sizce doğru mu?
Hanımın aşık olduğu adam 99 depreminde ölmüş. Ben bunu yıllar sonra öğrendim. Hep bir aşk acısı vardı, hissediyordum. Ama sevenleri ölümün ayırdigini bilmiyorumdum. Bu çok derin bir yaradır diye tahmin ediyorum. Hala onu özlediğini düşünüyorum. ben yara saran oldum. İsterse mezarına gidebileceğinizi söyledim kaç kere. Ağlayarak reddetti her defasında.bunlar hep proje evlilik falan
Hanımın aşık olduğu adam 99 depreminde ölmüş. Ben bunu yıllar sonra öğrendim. Hep bir aşk acısı vardı, hissediyordum. Ama sevenleri ölümün ayırdigini bilmiyorumdum. Bu çok derin bir yaradır diye tahmin ediyorum. Hala onu özlediğini düşünüyorum. ben yara saran oldum. İsterse mezarına gidebileceğinizi söyledim kaç kere. Ağlayarak reddetti her defasında.
Neredeyse 20 senelik mevzu. De diyeceğini.Söyleyecek bir iki söz var ama, gelmiş başına bi kere. Hepimizin sınavı başka hayatta.
Sevilmeden sevmek zor ya, hiç aldattınız mı eşinizi? Hocam bizimle eğlenmiyorsunuzdur umarım, üzülürüm... ama ben sevdim..çok sevdim.