Ama Evlisin...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@samaEL
@huri
Daha çok, çok sevilip terk edilmek falan istiyorum. Aşık olup kavuşamamak falan. Ama olmuyor. Yani bu tip şarkılarda olmayan aşkın ızdırabini falan yaşamak istemiyorum.

Hafta sonu ablamlarda mangal yapıyoruz. Ben açtım nilüferden ta uzak yollarda falan. Ablam çok sever o şarkıyı. Eşlik falan etti biraz. Sonra dedi ki "ulan tam bi duygu yoğunluğu yaşamak istiyorum ama bu öküz geliyo aklima (mangal yelleyen enistemden bahsediyor), moda giremiyorum" dedi.

Belli bir yaştan sonra duygu yoğunluğu çok zor.

@samaEL
@huri
Daha çok, çok sevilip terk edilmek falan istiyorum. Aşık olup kavuşamamak falan. Ama olmuyor. Yani bu tip şarkılarda olmayan aşkın ızdırabini falan yaşamak istemiyorum.

Hafta sonu ablamlarda mangal yapıyoruz. Ben açtım nilüferden ta uzak yollarda falan. Ablam çok sever o şarkıyı. Eşlik falan etti biraz. Sonra dedi ki "ulan tam bi duygu yoğunluğu yaşamak istiyorum ama bu öküz geliyo aklima (mangal yelleyen enistemden bahsediyor), moda giremiyorum" dedi.

Belli bir yaştan sonra duygu yoğunluğu çok zor.
Yengemiz duyarsa üzülür, hocam bir de diyorlar ki doktorlar çok aldatıyor. Sizce doğru mu?

Eski bir fotografci olan ali esitmeze yazilmis bir parca. Ama evliymis, onun degilmis, yillar once nerdeymis, cok gecikmis...

Kis gunesi bestesi kadar felsefik degil de. Arkadasimin askisin parcasinin daha cok damar versiyonudur.

90s kusagi /uzay heparı/sezen aksu/yildiz tilbe olayida ask sarkilari yazmasinda buyuk rol oynamis. Yildiz sezen aksunun vokalligini yaptigi vakitler uzayla olan iliski mevzusuna aralari acilmis.

Bergenden hallice kadın yildiz....

Senden bir çocuğum olsun istiyorum şarkısı geldi aklıma

bunlar hep proje evlilik falan
Hanımın aşık olduğu adam 99 depreminde ölmüş. Ben bunu yıllar sonra öğrendim. Hep bir aşk acısı vardı, hissediyordum. Ama sevenleri ölümün ayırdigini bilmiyorumdum. Bu çok derin bir yaradır diye tahmin ediyorum. Hala onu özlediğini düşünüyorum. ben yara saran oldum. İsterse mezarına gidebileceğinizi söyledim kaç kere. Ağlayarak reddetti her defasında.

Hanımın aşık olduğu adam 99 depreminde ölmüş. Ben bunu yıllar sonra öğrendim. Hep bir aşk acısı vardı, hissediyordum. Ama sevenleri ölümün ayırdigini bilmiyorumdum. Bu çok derin bir yaradır diye tahmin ediyorum. Hala onu özlediğini düşünüyorum. ben yara saran oldum. İsterse mezarına gidebileceğinizi söyledim kaç kere. Ağlayarak reddetti her defasında.

Söyleyecek bir iki söz var ama, gelmiş başına bi kere. Hepimizin sınavı başka hayatta.

Geri