Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İlk baştan beri olması gereken buydu ancak biraz zaman aldı. Siyaset bilimcilerin de ifade ettiği üzere, Kılıçdaroğlu seçilemez iddiasını destekleyecek elde hiçbir veri bulunmuyor. Yüksek katılımlı yapılmış bir anket ile bu algının yıkılması faydalı olabilirdi ancak gerekli görülmemiş de olabilir.

Seçime çok az zaman kaldığı için bu saatten sonra kazanmaya odaklanmak gerekiyor. Ülkemiz açısından hayırlı olmasını diliyorum.

İnşallah kazanır. Ama şu da var; Eğer olurda kazanamaz ve yine Erdoğan a bir galibiyet daha aldırırsa, başta burda yazan sol kesimden tut kürt seçmene kadar canlarını çok fena yakacağım! 30 kere banlansam 31. Yeni üyelik alıp geleceğim.

Öyle her ota boka sağcılar dönek ülkücüler şöyle bunlar böyle diye boklayıp durdunuz. Bi 5 senem daha şu piro mu pirlo mu dedeniz yüzünden heba olursa o zaman 5 sene boyunca alayınıza söver dururum burda.

intersıtellır filmindeki sahne gibi şuan leftylerin evi izlemek isterdim acaba noluyo o evde ashsjajaj
Kılıçdaroğlu'nun adaylığından emin olsak da büyük bir heyecan ve yoğun bir telefon trafiği yaşandı. Tebrikler kadar adaylığına destek verenlerin araması ile çok mutlu oldum çünkü ayladır masa için kendi adıma büyük çaba sarf etmiştim ve son iki gün yaşananlar ile her şeyin berbat olduğunu düşünsem de dün gece rahat bir nefes aldım.:)

Hepimiz adına dilerim her şey çok güzel olur...

akşam cnn türk'te o dayakçı ahmetle yılan hande nasıl da kuduruyorlardı, bir görseniz.
hele o yılan hande'nin alaycı, küçümseyici bakışlarla kahvehane ağzıyla ağzını yayarak kudurmasında zevkten dört köşe oldum.
telefonla bağlanıp "masaya çık tepin istersen" demelik bir ruh halleri vardı.

İnşallah kazanır. Ama şu da var; Eğer olurda kazanamaz ve yine Erdoğan a bir galibiyet daha aldırırsa, başta burda yazan sol kesimden tut kürt seçmene kadar canlarını çok fena yakacağım! 30 kere banlansam 31. Yeni üyelik alıp geleceğim.

Öyle her ota boka sağcılar dönek ülkücüler şöyle bunlar böyle diye boklayıp durdunuz. Bi 5 senem daha şu piro mu pirlo mu dedeniz yüzünden heba olursa o zaman 5 sene boyunca alayınıza söver dururum burda.
Bak hem sol hem kürt seçmen olarak söylüyorum. Açıkça oy vereceğim.

Alternatifini üretebilsek zaten mantıklı olana oy vermezdik kendi gönlümüzde yatana oy verirdik.

En makul aday KK idi. Olur da kaybederse bize ya da KK yi destekleyenlere değil, kazanana söv bence.

Kaybedene değişim umudu taşıdı diye sövmek yerine, kazanana siz buna nasıl oy verirsiniz diye tepki göstermek daha makul sanki.

EDFED93B-963F-4D84-BB08-B85AE7ED2865.jpeg
birkaç haftaya her kesimden böyle şeyler duyacağız… duymalıyız… ahmet hakan’a özel de “çark ediş rekorları” listesi tutucam. şu an chp medyası var diye ayıplıyor, kaç güne medyası değişecek oynat bakalım.

Bak hem sol hem kürt seçmen olarak söylüyorum. Açıkça oy vereceğim.

Alternatifini üretebilsek zaten mantıklı olana oy vermezdik kendi gönlümüzde yatana oy verirdik.

En makul aday KK idi. Olur da kaybederse bize ya da KK yi destekleyenlere değil, kazanana söv bence.

Kaybedene değişim umudu taşıdı diye sövmek yerine, kazanana siz buna nasıl oy verirsiniz diye tepki göstermek daha makul sanki.

Dostum ben de oy vereceğim. Ama içimden geldiği için değil mecburiyetten vereceğim.

En makul aday KK felan değil asla da olmadı!
Son zamanlarda forumda aktifsin belki önceki zamanlardan haberin yok ben sana söyleyeyim.

Şu forumda geçen seneden beri her seçim konusunda Mansur Yavaş yazan adamlar bugün bir an da piro reis dedem alacak muhabbetine geçiş yaptı.

Bunu yazan üyeleri azıcık tanıdıysam mecburiyetten yazdıklarına adım gibi eminim! İçlerinden “ ulan bu niye aday oldu yine kaybedecek” diye de söylenip duruyorlardır.

Sokakta kahvede sosyal medyada her yerde Mansur Mansur Mansur sesleri yankılanıp durdu.

Sonra ortaya bombayı bıraktılar. Neymiş efendim kürt seçmen buna oy vermezmiş.. ırkçıymış eski ülkücüymüş vs.

Ben ve benim gibi Türk Milliyetçileri niye KK ya oy versin peki? :)

Madem bu akp nin gitmesini istiyoruz, kürt seçmen gelsin Mansur u desteklesin ? :)

Kaybedene sövülür dostum hem de çok güzel sövülür!
Yahu benim tuttuğum takım Elazığspor 3 hafta arka arkaya maç kaybetsin ne hocanın anasını bırakırım ne yönetimin.

Tuttuğunuz takımda bile kötü gidişat olunca hemen bağırıyoruz yönetim istifa hoca istifa diye. 10 seçim kaybetmiş adam bütün ısrarlara , karşı çıkmalara rağmen aday olup kaybederse nasıl sövmeyeyim?
Nasıl art niyet aramayayım? :)

Yani ilginç bir dönem.
Ülke sopayla yönetilemeyecek kadar geleneklerine bağlı dedik.
Bir tedrisattan geçti sonuçta geçmişte.
Savan kabilesi değil.

Düşün o kadar nefret etmiş ki ülke.. ne pahasına olursa olsun küllerinden doğmak istemiş. Yoksa şu Da Vinci tablosu nasıl ortaya çıkar; Saadet Atatürk posteri asıyor.. önünde tuncelili başkan adayı ülkücü Sinan ateşin katillerini bulacağım diye yemin edip berat kandili kutluyor...

Israr etme artık reisci arkadaşım. Bıçağın kemiği geçtiği belli işte

Geri