Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Günün sonunda demokrat partide buluşabiliriz bence ahahhaAh be yıllar geçtikçe ben ılık g*tlü bir liberal oldum, sen kırmızı yıldızlı şapkalı bir demokrat.
Nereden nereye, darısı elitist beyaz Türk @Raskolnikov ve @Plesk ' e.
Kılıçdaroğlu'nun adaylığından emin olsak da büyük bir heyecan ve yoğun bir telefon trafiği yaşandı. Tebrikler kadar adaylığına destek verenlerin araması ile çok mutlu oldum çünkü ayladır masa için kendi adıma büyük çaba sarf etmiştim ve son iki gün yaşananlar ile her şeyin berbat olduğunu düşünsem de dün gece rahat bir nefes aldım.intersıtellır filmindeki sahne gibi şuan leftylerin evi izlemek isterdim acaba noluyo o evde ashsjajaj
Bak hem sol hem kürt seçmen olarak söylüyorum. Açıkça oy vereceğim.İnşallah kazanır. Ama şu da var; Eğer olurda kazanamaz ve yine Erdoğan a bir galibiyet daha aldırırsa, başta burda yazan sol kesimden tut kürt seçmene kadar canlarını çok fena yakacağım! 30 kere banlansam 31. Yeni üyelik alıp geleceğim.
Öyle her ota boka sağcılar dönek ülkücüler şöyle bunlar böyle diye boklayıp durdunuz. Bi 5 senem daha şu piro mu pirlo mu dedeniz yüzünden heba olursa o zaman 5 sene boyunca alayınıza söver dururum burda.
Bak hem sol hem kürt seçmen olarak söylüyorum. Açıkça oy vereceğim.
Alternatifini üretebilsek zaten mantıklı olana oy vermezdik kendi gönlümüzde yatana oy verirdik.
En makul aday KK idi. Olur da kaybederse bize ya da KK yi destekleyenlere değil, kazanana söv bence.
Kaybedene değişim umudu taşıdı diye sövmek yerine, kazanana siz buna nasıl oy verirsiniz diye tepki göstermek daha makul sanki.
Şu süreçte çok sessiz kaldın.Allahu Ekber!
Hoca bırak şimdi sandığa gittiğinde kime oy vereceğini biliyoruz sen Kılıçdaroğlu na oy vermezsinAllahu Ekber!