Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mantıklı olan da bu. Umarım sosyal medya fenomeninin rüzgarı iki haftaya söndüğünde o da bunu fark edip KK lehine çekilir. Aradığı kahramanlığı da bu vesileyle icra etmiş olur. İkinci turda kirli işler dönmeden ilk turda çözülür iş.bu durumda muharrem efendi de aday olmamalı. ilk turda iş bitirilmeli.
Adam kck sözcülüğü yaptı canlı yayında şaka gibibu konuda bu mevzuları açmak istemezdim de hdp falan denmiş yazayım o zaman. habertürk fatih altaylı yayınını izliyorum. hdp eş başkanı konuk. kck'yı legalleştiriyor. fatih altaylı üstüne basa basa kck'nın terör örgütü olduğunu vurguladı, sonrası kem küm. not olarak dursun şurada.
öyle deme, onlar çok samimi onlar çok ponçik. sürekli diyorlar ya, türkiye değişime girmeli, değişmeli diye. samimi, yapıcı, pozitifler madem hadi buyrun değişin, kürt vatandaşların hakkını legal bir şekilde arayın, terör ile bağınızı kesin destek verelim. hadi.Adam kck sözcülüğü yaptı canlı yayında şaka gibi
Biz de kamuoyu önünde o çizgiyi çekmelerini bekliyoruz o zaman. Yapsınlar oyum hdpye, hatta asli hukuk mahkemesine başvurup kürt de olucam sözöyle deme, onlar çok samimi onlar çok ponçik. sürekli diyorlar ya, türkiye değişime girmeli, değişmeli diye. samimi, yapıcı, pozitifler madem hadi buyrun değişin, kürt vatandaşların hakkını legal bir şekilde arayın, terör ile bağınızı kesin destek verelim. hadi.
Bu millet 1 gecede gay bırakıldıbu seçimde meclise gay milletvekili girse de siyasal islamcıların kendi kabus yılları başlasa.........
kyk kredi borçlarını, eytyi kılıçdar gündeme getirdi, erdoğan gerçekleştirdi...... gaylerle ilgili konuyu da zamanında erdoğan gündeme getirmiş, kılıçdar gerçekleştirebilir...... dedem hadi be ayollllllBu millet 1 gecede gay bırakıldı
Peki o zamanyok onu beklemiyorum zaten yapamaz da, sizde beni fişeklemeseniz bu adam benden önce de buradaydı ? ve kendisine insan gibi bir soru sordum rica ediyorum arkadaşlar bir cevabını duyalım bakalım ne düşünüyor amaç nedir, daha önce de söyledim ben kimseyi banlamıyorum