Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bazı konularda tartışılmasını haklı ve yerinde buluyorum ama bazen öyle cümleler okuyorum ki, burada ne işim var ve neden bu cümlelere maruz kalıyorum diyorum. siyasi meseleler üzerinden tartışacaksanız insan gibi tartışmanızı yapın dağılın arkadaş koca koca insanlarsınız. çirkinleştiğiniz konulara dönün bir bakın da kendinizi sorgulayın. biz burada adayımızı kutluyoruz, gidin sahada mı dövüşüyorsunuz, özelde mi sövüyorsunuz naparsanız yapın.

bazen öyle olursun ki hiç olmamıs gibi - Tekrardan Kemal beyin adaylığı vatanımıza milletimize hayırlı olsun

O arkadaşın anladığı dilden konuşmak farz. Gerek sanal alemde, gerekse başka platformda bu tiplere hiçbir zaman sözümü de esirgemedim, küfrümü de esirgemedim.
Rahatsız oluyorsan basarsın rapor tuşuna @Melodram rapor edersin ve konuya girmezsin.
Eğer neden burada olduğunu sorguluyorsan ve hala buraya giriyorsan şuursuzluk ediyorsundur. İnsan gibi tartışın, sokakta dövüşün gibi icazetleri senden alacak değilim.

O arkadaşın anladığı dilden konuşmak farz. Gerek sanal alemde, gerekse başka platformda bu tiplere hiçbir zaman sözümü de esirgemedim, küfrümü de esirgemedim.
Rahatsız oluyorsan basarsın rapor tuşuna @Melodram rapor edersin ve konuya girmezsin.
Eğer neden burada olduğunu sorguluyorsan ve hala buraya giriyorsan şuursuzluk ediyorsundur. İnsan gibi tartışın, sokakta dövüşün gibi icazetleri senden alacak değilim.
öncelik ile bir sakin olursanız iyi olur ? burası er meydanı değildir, karsınız da ki kişi ettiğiniz küfürler den rahatsız olup bunu belirtmiş sizde report tusuna basarak konuyu belirte bilirdiniz lakin hem sövüp hemde report a basmışsınız bu da sizi doğru yapmış saymaz, her ne olur ise olsun burada anında da olmasa müdahale etmeye çalışıyoruz, daha öncede belirttim forum da küfür edilmesin den hoşlanmıyorum. İstediğiniz düşünceyi söyleyebilirsiniz tartışabilirsiniz hatta bir birinize girebilirsiniz ama insancıl olarak bunu yapmak da özgürsünüz eskiler de bir olay vardı bayanın buluduğu ortam da insan düşmanına dahi küfür etmez dişlerini sıkardı, burada sadece sizler yoksunuz kadın olan arkadaşlarımız da var keza kadın olması da fark etmiyor bir topluluk da alenen küfür edilmez edilmemelidir.

kusura bakmayın tahrik ediyor diye her insana küfür edemezsiniz daha öncede burada yüz defa belirttim çok delikanlıysanız çıkar dövüşürsünüz vuruşursunuz zerre umrum da değil benim olduğum yerde kimse alenen kimseye küfür edemez bunu daha ne kadar anlatacağım size ? ben ılımlı olmaya çalıştıkca insanlar eğlensin dilediğini özgürce söylesin istedikce beni resmen geri zekalı yerine koymaya devam ediyorsunuz. Arkadaşlar sizlere ben defalarca rica ederek anlattım küfür hakaret etmediğiniz sürece karışmam diye lakin beni sallamadığınız da farkındayım bu beni çok ama çok rahatsız etmeye başladı, Şimdi diye bilirsin e rahatsız oluyorsan engelle gelme, ama tek değilim bir çok kişi rahatsız oluyor ise sorun bizde değil demektir.

kusura bakmayın tahrik ediyor diye her insana küfür edemezsiniz daha öncede burada yüz defa belirttim çok delikanlıysanız çıkar dövüşürsünüz vuruşursunuz zerre umrum da değil benim olduğum yerde kimse alenen kimseye küfür edemez bunu daha ne kadar anlatacağım size ? ben ılımlı olmaya çalıştıkca insanlar eğlensin dilediğini özgürce söylesin istedikce beni resmen geri zekalı yerine koymaya devam ediyorsunuz. Arkadaşlar sizlere ben defalarca rica ederek anlattım küfür hakaret etmediğiniz sürece karışmam diye lakin beni sallamadığınız da farkındayım bu beni çok ama çok rahatsız etmeye başladı, Şimdi diye bilirsin e rahatsız oluyorsan engelle gelme, ama tek değilim bir çok kişi rahatsız oluyor ise sorun bizde değil demektir.
"Arkadaşlar sizlere ben defalarca rica ederek anlattım küfür hakaret etmediğiniz sürece karışmam diye lakin beni sallamadığınız da farkındayım bu beni çok ama çok rahatsız etmeye başladı, Şimdi diye bilirsin e rahatsız oluyorsan engelle gelme, ama tek değilim bir çok kişi rahatsız oluyor ise sorun bizde değil demektir."

içimde kalmasın. x sonrası swat çok yumuşak gelmedi mi ya? yaramazlık yapma hıı tamam mı ağzına acı biber sürerim diyecek gibi. (bu mesaj üzerine sopasını çıkarıyormuş)

Piro tam bir Cumhurbaşkanı ya :) hayırlı olsun.. önce mitinglerde eğlenecek, sonra da hepsinden tek tek hesap soracağız.. geliyor gelmekte olan.

bazı konularda tartışılmasını haklı ve yerinde buluyorum ama bazen öyle cümleler okuyorum ki, burada ne işim var ve neden bu cümlelere maruz kalıyorum diyorum. siyasi meseleler üzerinden tartışacaksanız insan gibi tartışmanızı yapın dağılın arkadaş koca koca insanlarsınız. çirkinleştiğiniz konulara dönün bir bakın da kendinizi sorgulayın. biz burada adayımızı kutluyoruz, gidin sahada mı dövüşüyorsunuz, özelde mi sövüyorsunuz naparsanız yapın.
8. cb yardımcısı gibisin be melo… ne güzel yakışırdı sana…
Cb yardımcılığı fakültesi açılabilir okuyup bitirip biz de olalım ahahha

Haydi hayırlı olsun adayınız.

Habertürk yayınında şu an, bizşmle kamuoyu önünde açık açık konuşursa şartı koydu…
Konuşsunlar.

Arkadaşım HDP ile sadece "konuşulmasından" rahatsız olup ortalığı ateşe verecek kişi kılçıksız kemik akp kitlesidir zaten onun oyunu almak imkansız.

Ama diğer tarafta ciddi bir kitle var kar/zarar hesabında ben konuşulması taraftarıyım.

Bakanlık versinler, pazarlık yapsınlar demiyorum. Zaten her iki taraf da yapmaz pazarlık. Genel merkezde bir ziyaret kâfi.

Geçen seçimde Muharrem İnce cezaevinde Demirtaş'ı ziyaret etmedi mi? Etti. Oyumu azaldı? Azalmadı.

Kapsayıcılıktan bahsediliyorsa iktidar tarafından perçinlenmiş kutuplaştırıcı tuzaklara da düşmemek lazım.

Son düzenleme:
Mansur yavaş varken başkalarını düşünmeleri hata değil mi ya.. hayirlisi

Konuşsunlar.

Arkadaşım HDP ile sadece "konuşulmasından" rahatsız olup ortalığı ateşe verecek kişi ya kılçıksız kemik akp kitlesidir onun oyunu olmak imkansız.

Ama diğer tarafta ciddi bir kitle var kar/zarar hesabında ben konuşulması taraftarıyım.

Bakanlık versinler, pazarlık yapsınlar demiyorum. Zaten her iki taraf da yapmaz pazalık. Genel merkezde bir ziyaret kâfi.

Geçen seçimde Muharrem İnce cezaevinde Demirtaş'ı ziyaret etmedi mi? Etti. Oyumu azaldı? Azalmadı.

Kapsayıcılıktan bahsediliyorsa iktidar tarafından perçinlenmiş kutuplaştırıcı tuzaklara da düşmemek lazım.
Mecliste partisi olan herkesle görüşmeli, günün sonunda onları oraya getiren vatandaş ve vatandaşı temsil ediyor. Farklı algı yaratılmamalı, %10 üzeri oy alan bir partiyi tabi ki elinin kenarıyla kimse itemez ve görüşmeli. Siyasetçinin, gazetecinin, habercinin, yazarın, sanatçının yeri cezaevi değildir.

Mecliste partisi olan herkesle görüşmeli, günün sonunda onları oraya getiren vatandaş ve vatandaşı temsil ediyor. Farklı algı yaratılmamalı, %10 üzeri oy alan bir partiyi tabi ki elinin kenarıyla kimse itemez ve görüşmeli. Siyasetçinin, gazetecinin, habercinin, yazarın, sanatçının yeri cezaevi değildir.
Ah be yıllar geçtikçe ben ılık g*tlü bir liberal oldum, sen kırmızı yıldızlı şapkalı bir demokrat.

Nereden nereye, darısı elitist beyaz Türk @Raskolnikov ve @Plesk ' e.

Geri