Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bu durumda muharrem efendi de aday olmamalı. ilk turda iş bitirilmeli.
Mantıklı olan da bu. Umarım sosyal medya fenomeninin rüzgarı iki haftaya söndüğünde o da bunu fark edip KK lehine çekilir. Aradığı kahramanlığı da bu vesileyle icra etmiş olur. İkinci turda kirli işler dönmeden ilk turda çözülür iş.

bu konuda bu mevzuları açmak istemezdim de hdp falan denmiş yazayım o zaman. habertürk fatih altaylı yayınını izliyorum. hdp eş başkanı konuk. kck'yı legalleştiriyor. fatih altaylı üstüne basa basa kck'nın terör örgütü olduğunu vurguladı, sonrası kem küm. not olarak dursun şurada.

bu konuda bu mevzuları açmak istemezdim de hdp falan denmiş yazayım o zaman. habertürk fatih altaylı yayınını izliyorum. hdp eş başkanı konuk. kck'yı legalleştiriyor. fatih altaylı üstüne basa basa kck'nın terör örgütü olduğunu vurguladı, sonrası kem küm. not olarak dursun şurada.
Adam kck sözcülüğü yaptı canlı yayında şaka gibi

Adam kck sözcülüğü yaptı canlı yayında şaka gibi
öyle deme, onlar çok samimi onlar çok ponçik. sürekli diyorlar ya, türkiye değişime girmeli, değişmeli diye. samimi, yapıcı, pozitifler madem hadi buyrun değişin, kürt vatandaşların hakkını legal bir şekilde arayın, terör ile bağınızı kesin destek verelim. hadi.

öyle deme, onlar çok samimi onlar çok ponçik. sürekli diyorlar ya, türkiye değişime girmeli, değişmeli diye. samimi, yapıcı, pozitifler madem hadi buyrun değişin, kürt vatandaşların hakkını legal bir şekilde arayın, terör ile bağınızı kesin destek verelim. hadi.
Biz de kamuoyu önünde o çizgiyi çekmelerini bekliyoruz o zaman. Yapsınlar oyum hdpye, hatta asli hukuk mahkemesine başvurup kürt de olucam söz

Sabaha kadar dayat, oradan buraya itilip kakılmaya devam edersin bu kafayla :)

Yalnız adam metre cinsinden 1.80+, cm ile karıştırdı

Hayırlı olsun bu habere en çok reis sevinmiştir

kemal beyin adaylığı hayırlı olsun, umarım başarılı olur ve seçilir ise eğer, söylediklerinin arkasında olur ve bunu icraatleri ile gerçekleştirir. Çünkü bu güzel ülkenin bir yirmi yılı daha yok, bu saatten sonra dediğini yapmayan bu ülkeyi düzene sokmayan kim olur ise indirlir gözü ile bakıyorum.

Son düzenleme:
türk kürt olayı değil bu. burada birkaç arkadaşımız da var. zaman zaman anlaşmazlıklar, tartışmalarımız olsa da kimseye böyle denmedi. bu arkadaş farklı. aleni şekilde yüzüne ne olduğunu söyledik yine söylüyoruz. çünkü öyle.

yok onu beklemiyorum zaten yapamaz da, sizde beni fişeklemeseniz bu adam benden önce de buradaydı ? ve kendisine insan gibi bir soru sordum rica ediyorum arkadaşlar bir cevabını duyalım bakalım ne düşünüyor amaç nedir, daha önce de söyledim ben kimseyi banlamıyorum
Peki o zaman

Geri