#aloneboy1903

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kendisinden ansızın gelen bir mesaj üzerine konuşmaya başlayıp, sohbetimiz memleketten birbirimize bi şey göndermeye geldiğinde erkek olduğumu öğrenen üye..... maraş dondurması iptal oldu haliyle..... yazık oldu..... niye erkeğim ki.....

kendisinden ansızın gelen bir mesaj üzerine konuşmaya başlayıp, sohbetimiz memleketten birbirimize bi şey göndermeye geldiğinde erkek olduğumu öğrenen üye..... maraş dondurması iptal oldu haliyle..... yazık oldu..... niye erkeğim ki.....

Çok haklısınız hanım efendi ama ben de fındık bekliyorum. .d
Boşuna hoş geldin fındıkçı demedim .p
Not: Şu kız avatarlarını bırak (:

Football Manager oynayacaktık.3 saat ugrastıktan sonra bız bu ısı yapamayız dıyerek kapadık.
O kadar

Okuduğu kitaplar ve yorumları ile yine fark yaratan üyeler arasında sevgili @İnsomnia
Ülke meselelerine ciddi ciddi kafa yorar ve gözlemlediğim kadarı ile eğitimci olmanın verdiği sorumluluk dahilinde çok fazla araştırma yapmaya özen gösteriyor.

Son düzenleme:
Okuduğu kitaplar ve yorumları ile yine fark yaratan üyeler arasında sevgili @İnsomnia
Ülke meselelerine ciddi ciddi kafa yorar ve gözlemlediğim kadarı ile eğitimci olmanın verdiği sorumluluk dahilinde çok fazla araştırma yapmaya özen gösteriyor.

Hep sıkıntıdan bunlar. Hiç önermem.
Kurtarın beni bu ülkeden :(

Aşırı ego yüklü biri, sanalda böyle sanırım

keşke yolumu şaşırıp; "elinde mızrak, götünde yaprak" yamyam kabilelerinin ayininde lime lime doğransaydım da burayı okumasaydım.
yıkıldım..

Geri