#aloneboy1903

aloneboy1903 Banned
Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
-Bana deseydin ben senin konunu açardım.-
Neyse kendisini yaklaşık 6-7 senedir tanırım belki daha fazla. Çok zeki bir adamdır okumayı sever. Tarih sever. Siyaset sever....(siyasetten emin olamadım ama konuşur bunu tartışır o yönden seviyor olabilir)
Ornek bir öğretmendir.
Forumda da farkını hemen belli etti yorumlarla he....

Niye aloneBOY1903?

2007 yılının mart ayında forumlara üye olmaya başladığımda alelacele "aloneman" rumuzunu almıştım. Beşiktaş forumlarına üye olmuştum.
Ben Beşiktaşlıyım, kendimi bildim bileli fanatiğim. Beni tanımlayan gerçeklerden biridir yani. Son yıllarda kızsam da küssem de maç izlemeyeceğim desem de izliyorum, ben Beşiktaşlıyım. 1903 buradan yani.
Forumlarda zaman geçirdikçe genel sitelere de üye olunca kendimi ifade eden kavramları İngilizce olarak yansıttım. Çevrem geniş ama yalnızımdır genelde, alone oradan. Boy-man arasında seçimi mi boy'dan yaptım, 1903 ise doğuştan gelir. Süreyya

Kendi konusunu kendi açan nadir insanlardan :p
Yeni tanımama rağmen muhabbetini sevdim. Zeki ve esprili. Ciddi olması gerektiği yerde ciddi. Tam dozunda bir adam. Hayatta başarılar örtmenim :p :d

Nickini değiştirse iyi olur sanki diyeceğim amaaa tabi kendi bilir.

Güzel yorumlarına denk geliyorum.Hem öğretmen, hem Beşiktaşlı olması ekstra ekstra güzel (:

Yetkilerimi - kaç tane yetkim varsa - ilk kez kendi başlığımda kullanarak " İnsomnia (aloneboy1903) " değişimini yaptım.

Sevgili @İnsomnia bu forumun bana kazandirdigi en guzel insanlardan konularima kattigi degerli yorumlarini okudukca her gun baska birsey ogreniyorum niye cunku o bir ogretmen:) ben ona ogretmenim diye hitab ediyorum karsisinda kendimi hep bir ogrenci gibi hisseder ve ona gore dinlerim, ondan daha cok ogrenecegim seyler oldugunu dusunuyorum.

Ogretmenim sizi iyi ki tanidim iyi ki varsiniz saygılar:)

Sevgili @İnsomnia bu forumun bana kazandirdigi en guzel insanlardan konularima kattigi degerli yorumlarini okudukca her gun baska birsey ogreniyorum niye cunku o bir ogretmen:) ben ona ogretmenim diye hitab ediyorum karsisinda kendimi hep bir ogrenci gibi hisseder ve ona gore dinlerim, ondan daha cok ogrenecegim seyler oldugunu dusunuyorum.

Ogretmenim sizi iyi ki tanidim iyi ki varsiniz saygılar:)

Siyaset konularını genellikle sen açınca böyle oluyor (: Bildiklerimle aydınlatmaya çalışıyorum efendim, teşekkür ederim. Ben de öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum.
Öğretmenler günü hediyemi de beklerim artık .d saygılar.

Yan gelip yatip maaş alıyor ne güzel mesleği var yaa..

Bütün öğretmen camiası adına kınım kınım kınıyorum sizi.
Daha dün sabah Zoom'da toplantı yaptık, tam konuşacaktım mikrofon bozuk çıktı. Çalışıyoruz gördüğün gibi .d

Geri