Almanya'dan İstanbul'a gelen 4 kişilik ailenin tamamı hayatını kaybetti.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
SON DAKİKA: Baba Servet Böcek, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

— Almanya'dan İstanbul'a gelen 4 kişilik ailenin tamamı hayatını kaybetti.

Düşünün tatile geliyorsunuz ailecek yok oluyorsunuz. Şansa yaşıyoruz gerçekten, akşamı görüp sabah çıkıyorsak bir mucizeyi yaşıyoruz.

Hiç bişi anlamadım ben bundan

eşini ve çocuklarını kaybetmişsin, yaşasa o saatten sonra yaşayan ölüden bir farkı kalmazdı. allah rahmet eylesin.

taksicinin ifadesini de paylaşmışlar. takside kan kusuyorlarmış.

Bocek ailesinin kaldigi otelde ilaclama?
Bir de bu rastlantiya ayri uzuldum.
Cocuklara bak , ne kadar masum.

Yemekle mi ilgili yoksa otelin ilaçlaması ile mi bilmiyorum ama ben şehir dışına çıkınca çekine çekine yemek yiyorum. Kendi şehrimde zaten her zaman aynı mekanlarda yediğim için çok rahatım.

Başka şehirlerde eğer birkaç günlüğüne gitmişsem ağırlıklı hafif yiyecekler tüketmeye çalışıyorum.

Artık dışarıda yemek yemek de çok riskli. Hayat pahalı ve her şeyi ucuza mâl etmek için her türlü pisliği yapıyorlar.

Artık dışarıda yemek yemek de çok riskli. Hayat pahalı ve her şeyi ucuza mâl etmek için her türlü pisliği yapıyorlar.
Özellikle otobüs yolculuklarında mola yerlerinde yemek yenmez. Yarım saat bekleyip gidiyorlar düşüncesiyle her türlü pislik yapılır. Çubuk kraker hayat kurtarır.:D

Almanya’dan İstanbul’a gelen Böcek ailesinden anne ve iki çocuğun şüpheli ölümü, kimyasal maruziyet iddiasını gündeme getirdi.

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Halis Dokgöz: "Otopsi bulgularında görülen mide erozyonları ve kanamaların kimyasal maruziyet ihtimalini güçlendiriyor.

Gıda kaynaklı zehirlenme tek başına tabloyu açıklamıyor. Hastane de sorgulanmalı, tıbbi tedavide eksiklik, yetersizlik olup olmadığı da soruşturulmalı." (Milliyet)

Çok acı. Taksideki son görüntülerini izledim o çocukların hali. Esnafı da doktoru da devleti oteli herkes ayrı ayrı suçlu pisi pisine bir aile yokoldu

Oteldeki ilaçlamada “alüminyum fosfit” kimyasalının kullanıldığı anlaşılıyor.

☢️ Bu kimyasal son derece toksiktir ve otellerde, evlerde pest kontrol ajanı olarak kullanılamaz.

☢️ Alüminyum fosfit sadece büyük depolar, silolar ve gemi ambarları gibi kapalı endüstriyel yapılarda kullanılır.

☢️ Firma yetkilisinin ifadesinden bunun “rutin olarak otellerde kullanıldığı” anlaşılıyor ki bu son derece vahim ve ciddi bir durumdur.

☢️ Alüminyum fosfit, havadaki nemle temas ettiğinde “fosfin gazı” ortaya çıkar; asıl toksik olan budur.

☢️ Bu gaz, vücutta hücrelerin enerji üretimini engeller ve hızlı bir şekilde çoklu organ yetmezliğine yol açar.

☢️ Şiddetli mide bulantısı, kusma, solunum sıkıntısı, baş dönmesi, şuur bulanıklığı, tansiyon düşüklüğü, kalp ritim bozuklukları ve şok tablosu ile ölüme neden olur.

☢️ Çoklu organ yetmezliğinde ölüm genellikle 12–72 saat içinde görülür.

☢️ Verilen ifadeden ve Böcek ailesinin tüm fertlerinde ortaya çıkan belirtiler sonrasında vefat etmelerinden anlaşılan şu:

Denetimsiz ve bilgisizce çalışan ilaçlama firması, yasaklı olması gereken bir zehri kullanmış ve “çok büyük ihtimalle” 4 kişinin hayattan kopmasına neden olmuştur!

Pest kontrolü yapan ilaçlama firmalarının çalışma yöntemleri, hizmet içi eğitimleri ve denetimlerini Meclis gündemine taşıyoruz.

Ülkede tatil yapmak ayrı bir risk. Ülkeyi bu hale hetirenletin hala tuzları kuru djfjhjkk.

Hadi oteli midyeyi kumpiri geçtim bir şekilde evet zehirlenmişler koskoca araştırma hastanesi teşhis koymayıp ishal deyip neden yollamış o da acıklı bir durum..

Geri