Almanya'dan İstanbul'a gelen 4 kişilik ailenin tamamı hayatını kaybetti.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@melnur iyi bahane oldu sana da gelmezsin artık
Tatil için daha güzel seçenekler var. Aile ziyaretine arada bir geliriz.
Sen sen ol sakın bu otele tatile gitme. Evinde yat, ekmek arası köfte ye daha sağlamdır.

Hadi oteli midyeyi kumpiri geçtim bir şekilde evet zehirlenmişler koskoca araştırma hastanesi teşhis koymayıp ishal deyip neden yollamış o da acıklı bir durum..
Her yere bolca üniversite açarsan, önüne geleni doktor yaparsan sonuç kaçınılmaz. İyi doktorlarda bunlardan dolayı zan altında kalıyor.

Son düzenleme:
Tatil için daha güzel seçenekler var. Aile ziyaretine arada bir geliriz.
Sen sen ol sakın bu otele tatile gitme. Evinde yat, ekmek arası köfte ye daha sağlamdır.

Her yere bolca üniversite açarsan, önüne geleni doktor yaparsan sonuç kaçınılmaz. İyi doktorlarda bunlardan dolayı zan altında kalıyor.
Öyle vala zaten doktor bile yok polikliniklerde hepsi asistanını bırakmış tedaviyi bile doktoru arayıp telefonda öyle ilaç yazdılar bana..

İhmaller zinciri ile yok olan hayatlar maalesef...
Bu tip firmalarda, kalite standartları ile ilgi denetimlerin sürekli yapılması gerekir ve çalışanların yetkinliği kontrol edilmelidir.

Son düzenleme:
Su taksi sorunu oldugu donem gitmistik biz istanbula hayatimda kaldigim en kotu oteldi sirf taksim'e yakin diye sectik cunki taksili ulasilim olmuyordu o donem. Vucudum alerji olmustu her yerim kizariklarla doldu doktora gitmedikce gecmedi.

önce bi çocuğu öldürmüş bu ilaçlama şeyi
gündeme gelmese bunlardan da haberimiz olmayacaktı

Geri