-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dünya bu güzel insanların hatırına dönüyor <3
İsmail afedersin ama kafasını gidebiliyor insanlar dünyanın her ülkesine hahahhaa istanbulun batısına geçmeye çalış bir bakalım xdUydurma bir haber. kadının gerçek gurbetçi olduğunu bile sanmıyorum. Yurt dışından bakıldığında, ülkenin dünya genelinde durumu daha iyi görülebilir. Ve daha doğru değerlendirilebilir. Onlar da görüyorlar, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir şey olmaz. Hatta yaşıyorlar, ülkemizin etkinliğini. Eskiden vixze alabilmek için zorunlu bağişlar ödenirdi. (TSK güçlendirme vakfı v.s.) Vizeyi yine de alamadığınız olurdu. Şimdi dünyanın her ülkesine gidebiliyoruz.
Sadece "Yurt dışından gelen oyların kaç ayrı ülkeden geldiğine bir bakın" yeter.
İstanbul'un batısında Edirne var. Kurban bayramını yurt dışında geçireceklerin bir yerde bir istatistiği var mı? bilmiyorum, ama varsa bir araştır derim.İsmail afedersin ama kafasını gidebiliyor insanlar dünyanın her ülkesine hahahhaa istanbulun batısına geçmeye çalış bir bakalım xd
Sen de az bulup ret etmişindir.Gurbetçiler kadar nefret ettiğim başka bir güruh yoktur herhalde. Olsa olsa Sırplar ya da İngilizler olur. Bunlar kadar kendilerini akıllı zannedip, dünyanın en aptalları olan başka bir topluluk yok. Almanya'nın bunlara verdiği üç kuruşluk harçlıkla gelip burada hava atmaları trajikomik bir durum.
Hollanda bile 2012 yılında ben daha Junior developer iken 5000 €'dan fazla maaş teklif ediyordu. Bunlar kendilerini fasulyeden nimet sayanlar.
Çok değil bir sene sonra yurt dışına çıktım. O zaman gelinceye kadar da çok iyi paralar kazandım.Sen de az bulup ret etmişindir.
Bundan eminim.Çok değil bir sene sonra yurt dışına çıktım. O zaman gelinceye kadar da çok iyi paralar kazandım.
Dolar eurodan haberin yok onu geçtim, pasaportunun her geçen gün değersizleştiğinin de farkında değilsin sanırım :d ülke bazlı pasaport puanlarına bir bak internetten beyin bedavaİstanbul'un batısında Edirne var. Kurban bayramını yurt dışında geçireceklerin bir yerde bir istatistiği var mı? bilmiyorum, ama varsa bir araştır derim.
Dolar eurodan haberin yok onu geçtim, pasaportunun her geçen gün değersizleştiğinin de farkında değilsin sanırım :d ülke bazlı pasaport puanlarına bir bak internetten beyin bedava