Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Almanya'da ekmek arası köfte 4 ile 5€, 50 TL onlara vız gelir evladım. Ama 50 TL seni zorlar, hatta 25 TL'de zorlar. Kıyaslarsak Türkiye'de ekmek arası köfte en fazla 4 TL olmalı ki bizim Almanya'da rahat yediğimiz gibi ye. Ama sen bunu da şimdi anlamazsın.Bir kaç gün önce denize gittik, köftecide 25 TL ye köfte ekmek yedik. Dün de gittik, Almancılar dolmuş plaja, köfte ekmek olmuş 50 TL. Aç kaldık, döndük. Almancılara 50 TL ucuz geliyor. O halde Almanya da köfte ekmek çok pahalı olmalı ki, bizde seve seve 50 TL ödeyebiliyorlar.
Etiket kıyaslamak ile gerçek hayatta yaşananlar pek uyuşmuyor.
Neden, diğerleri nasıl?melnur şu gurbetciler arasinda bi doğrucu sen varsın vallahi helal olsun.
seni gòrünce hala umut.var diyorum..
Abi bu verdiğin fiyatlar zaten herkesin internete girip erişebileceği bir durum. Mesela benim verdiğim köfte fiyatı da rahatça köftecilerin internet sitesine girilip görülür.nasi olcak 3kagitci yobaz in teki cogu.
sonradan görme filan
Melnur'a söyle, seni Almanya'ya alsın. Beni almıyor. 50 Cent borç bile veremedi cimri herif.melnur şu gurbetciler arasinda bi doğrucu sen varsın vallahi helal olsun.
seni gòrünce hala umut.var diyorum..
hll snn karakterine vizyonuna .
digerleri gibi yalancı yobaz deilsin
Senin tayfan yüzünden aç kaldım. Bana bir köfte ekmek borçlusun. Seneye yazın isterim.Almanya'da ekmek arası köfte 4 ile 5€, 50 TL onlara vız gelir evladım. Ama 50 TL seni zorlar, hatta 25 TL'de zorlar. Kıyaslarsak Türkiye'de ekmek arası köfte en fazla 4 TL olmalı ki bizim Almanya'da rahat yediğimiz gibi ye. Ama sen bunu da şimdi anlamazsın.
Neden vereyim? Hem sen bana orada köle gibi yaşıyorsun ve Almanlar gibi bizi kıskanıyorsun diyorsun ama arkasından bana borç ver diyorsun. Sen önce kendinle çelişkini bir çöz. Gerçi biat ettiğin bay Recep'de senin gibi hep kendisiyle kavga ediyor.Melnur'a söyle, seni Almanya'ya alsın. Beni almıyor. 50 Cent borç bile veremedi cimri herif.
Senin tayfan fırsatçılık yapıp köfteyi iki katına satıyorsa ve gerekli merciler de buna göz yumuyorsa ve senin gibiler de hep susuyorsa vallahi daha beterini hak ediyorsun İsmailcim.Senin tayfan yüzünden aç kaldım. Bana bir köfte ekmek borçlusun. Seneye yazın isterim.
Bizde serbest ekonomi var. iyatları piyasa belirler. Almanya da nasıl?Senin tayfan fırsatçılık yapıp köfteyi iki katına satıyorsa ve gerekli merciler de buna göz yumuyorsa ve senin gibiler de hep susuyorsa vallahi daha beterini hak ediyorsun İsmailcim.
Tabi tabi onun için mi bay Recep çiftçiyi patates ve soğandan dolayı vatanhaini ilan etti, soğan depolarını fiyat yükseltiyorlar diye bastırdı,....?Bizde serbest ekonomi var. iyatları piyasa belirler. Almanya da nasıl?
Kabul et artık burada asgari ücretle 5 tane şey alabiliyorken yurtdışındakiler 55 tane alıyorBizde durumlar böyle:
Yardım - 2.5 Milyon TL'ye 2 Araç Tavsiyesi