Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boş boş konuşup trollük yapacağına bak sana dün yaptığım alışveriş makbuzunu gösteriyorum. Bakalım benim toplam olarak ödediğim miktar ile sen TL bazında benim aldıklarımın kaç tanesini alabiliyorsun yaptığın alışveriş makbuzu ile göster. BenŞimd Banka'ya gidip, 100 Türk para birimi ile 100 Alman para birimi satın alacağım. Sonra Almanya'ya havale gönderip Faiz'e yatıracağım.
268,19 Lira harcamışsın. Beni bastırmak için bu kadar masrafa girmen beni üzüyor. Ay sonuna daha çok var. Umarım zora düşmezsin. Bahçene ne ekiyorsun?Boş boş konuşup trollük yapacağına bak sana dün yaptığım alışveriş makbuzunu gösteriyorum. Bakalım benim toplam olarak ödediğim miktar ile sen TL bazında benim aldıklarımın kaç tanesini alabiliyorsun yaptığın alışveriş makbuzu ile göster. Ben
500gr kültür mantarı, 750gr kuru soğan, 2 çift özel bisiklet çorabı, bir adet alt ve üst pijama, bir adet bisiklet temizleyicisi, bir adet
özel sebze gübresi ve gene bir adet bio Universal gübre için toplam 27,62 ödedim.
Makbuzu kovulan İdris'e de gösterebilirsin.
Hala trollük yapıyorsun. Ben € kazanıyorum ve € harcıyorum. Sen TL kazanıyorsun ve TL harcıyorsun. Kıyaslamayı dahi beceremiyorsun. Senin gibilerin ekonomi yönetimi böyle.268,19 Lira harcamışsın. Beni bastırmak için bu kadar masrafa girmen beni üzüyor. Ay sonuna daha çok var. Umarım zora düşmezsin. Bahçene ne ekiyorsun?
İdris diyor ki, adam Almaya'ya gitmiş bisiklet kıllanıyor, alsa ya adam gibi bir Audi. Ben ce de haklı.Hala trollük yapıyorsun. Ben € kazanıyorum ve € harcıyorum. Sen TL kazanıyorsun ve TL harcıyorsun. Kıyaslamayı dahi beceremiyorsun. Senin gibilerin ekonomi yönetimi böyle.
Bak gene tüm Forum katılımcılarına IQ seviyeni gösterdin. İdris okusa utanır senin adına.
Ben o yazdığım ürünlere 3500€ kazancıma karşılık 27,62€ ödedim. Sen 2500TL zor kazanıyorsundur ve aynı ürünlere 27,62 TL veriyorsan göster yoksa boş yaparak kaale almayacak bir zekaya sahip olduğunu ifşa ederek komik duruma düşme.
Soğanları dikmek için mi aldın? Tam mevsimiymiş şimdi.Hala trollük yapıyorsun. Ben € kazanıyorum ve € harcıyorum. Sen TL kazanıyorsun ve TL harcıyorsun. Kıyaslamayı dahi beceremiyorsun. Senin gibilerin ekonomi yönetimi böyle.
Bak gene tüm Forum katılımcılarına IQ seviyeni gösterdin. İdris okusa utanır senin adına.
Ben o yazdığım ürünlere 3500€ kazancıma karşılık 27,62€ ödedim. Sen 2500TL zor kazanıyorsundur ve aynı ürünlere 27,62 TL veriyorsan göster yoksa boş yaparak kaale almayacak bir zekaya sahip olduğunu ifşa ederek komik duruma düşme.
Bırak vır vır etmeyi de 27TL'ye benim aldığım malzemelerden herhangi birisini alabilirmisin?Soğanları dikmek için mi aldın? Tam mevsimiymiş şimdi.
İdris'e söyle akıllı olaydı da kovulmasaydı. Audi rahatça alıp gezerdi.İdris diyor ki, adam Almaya'ya gitmiş bisiklet kıllanıyor, alsa ya adam gibi bir Audi. Ben ce de haklı.
İdris diyor, 3500 Avro ile raha ikinci el ve iyi kullanılmış bir Golf alınır. O adam kesin sosyal yardım ile geçiniyor, o nedenle de çöpten bulduğu bisikleti kullanıyor. Bakım setini de onun için almıştır diyor.İdris'e söyle akıllı olaydı da kovulmasaydı. Audi rahatça alıp gezerdi.
Bizde Azotlu Gübre'nin 50 kilosu en fazla 50-60 tl eder. Bir dönümlük araziye de rahat yeter. 50 liraya Pijama bulmak ta zor değil. A101 de çorap çifti 7 tl, iki çifti eder 14 tl. 20-25 lira'ya da bisiklet bakım seti bulunur. hepsi 130 tl etsin, halâ 140 tl geriye kalıyor. Onu da Banka'ya yatırır 20% Faiz alırım.Bırak vır vır etmeyi de 27TL'ye benim aldığım malzemelerden herhangi birisini alabilirmisin?
Benim için araba sorun değil, VW Sharan var elimde. Bisikleti spor ve hobi için kullanıyorum. Haziran'da bir haftalık Model turu yapacağız, her gün bir otelde konaklayarak. Model şarapları ile ünlü. Sen hale acınacak hâlini görmek istemiyorsun.
Bahçeme de soğan, domates, hıyar, sivri biber,... yetiştiriyorum. Hobi amaçlı. Keyfimiz iyi olunca hobiler de çoğalıyor.
Sen gerçekten iflah olmaz bir Gurkesin. Hala kıyaslama yapmayı beceremiyorsun. €'yu TL'ye çevirip kıyaslıyorsun ama sadece alış veriş yaparken, gelire gelince yapmıyorsun. Madem ters mantıkla bir kıyaslama yapıyorsun bunu doğru becer bari. Yani kazancımı da TL bazında hesapla, dolayısıyla benim maaş TL bazında hemen hemen 33600TL.Bizde Azotlu Gübre'nin 50 kilosu en fazla 50-60 tl eder. Bir dönümlük araziye de rahat yeter. 50 liraya Pijama bulmak ta zor değil. A101 de çorap çifti 7 tl, iki çifti eder 14 tl. 20-25 lira'ya da bisiklet bakım seti bulunur. hepsi 130 tl etsin, halâ 140 tl geriye kalıyor. Onu da Banka'ya yatırır 20% Faiz alırım.
Bizden 2 kat daha pahalıymış Almanya.
İdris, gelsin yanımda çalışsın diyor. Ayda 3000 tl net verirmiş. Oralarda heba olmasın diyor. Yabancı dil bilen bir telsizci arıyor. Eski telsizci bir yük gemisine geçmiş ve Amerika'ya gitmiş.
Klavuzun karga olursa böyle saçmalarsın. İdris akıllı olsa kovulmazdı. Başka birisini bul kılavuzluk için.İdris diyor, 3500 Avro ile raha ikinci el ve iyi kullanılmış bir Golf alınır. O adam kesin sosyal yardım ile geçiniyor, o nedenle de çöpten bulduğu bisikleti kullanıyor. Bakım setini de onun için almıştır diyor.
Devlet 800-900 Avro yardım veriyorsa, bundan bir de vergi düşüyordur, eline en fazla 700 Avro kalır. O parayla da ana bisiklet kullanır diyor. Bunu İdris söylüyor, ben görmedim, bilmem, Almenya'da sosyal yardım alanlar nasıl yaşar.
maaş bodrondan at bi resim de sokayım İdris'in gözüne.
At maaş bodronun fotosunu, İdris'in gözüne sokayım. Bakalım de diyecek. Adam 5 sene kaçak olarak Almaya'da yaşamış. Ben ona ne söyleyeyim? Gitmedim, görmedim.Sen gerçekten iflah olmaz bir Gurkesin. Hala kıyaslama yapmayı beceremiyorsun. €'yu TL'ye çevirip kıyaslıyorsun ama sadece alış veriş yaparken, gelire gelince yapmıyorsun. Madem ters mantıkla bir kıyaslama yapıyorsun bunu doğru becer bari. Yani kazancımı da TL bazında hesapla, dolayısıyla benim maaş TL bazında hemen hemen 33600TL.
Sen önce kıyaslama yapmayı öğren. Senin kazancın ne kadar TL? Benim TL bazında kazancımın %10'u kadar alıyormusun onu söyle? Yani ben TL bazında 33000 üzerinde kazaniyorum. Daha doğrusu maaş bodronu göster. Benimkini görürsen bayılırsın kahrından. Önce sen göster ben sonra alıştıra alıştıra gösteririm.At maaş bodronun fotosunu, İdris'in gözüne sokayım. Bakalım de diyecek. Adam 5 sene kaçak olarak Almaya'da yaşamış. Ben ona ne söyleyeyim? Gitmedim, görmedim.
Kusura bakmayın troll @ismail89 zorladı açıklama yapmamı. Amacım hava atmak, sizin modelinizi bozmak değildi.