Almanya - Türkiye Market fiyatı karşılaştırmaları

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
almanya ile aynı standartta mıyız da almanya ile karşılaştırılıyoruz anlamıyorum adamlar bizden 100 yıl ileride yaşıyor, muhalifler gerçekten sağlıklı düşünemiyor.

almanların, amerikalılar bizden daha iyi mi diye konu açması kadar saçma

bizim görmemiş türk, almanyaya gidip uleeeen bu ne dediği için kıyaslama yapma ihtiyacı doğuruyor.

bizim mantık hep şuradan işliyor, ilkokulda bak komşumuzun oğlu taktir almış sen niye almadın diyen anneler, babalar var ya işte o

en çokta sinir olduğum orada para biriktirip türkiyeye gelip zengin yada turist rolüne girenler dsgdsjgjs büyük ihtimal orada sıradan bir mesleği var almanyadan geliyor diye havalı görünmeye çalışıyorlar.

almanya ile aynı standartta mıyız da almanya ile karşılaştırılıyoruz anlamıyorum adamlar bizden 100 yıl ileride yaşıyor, muhalifler gerçekten sağlıklı düşünemiyor.

bizim görmemiş türk, almanyaya gidip uleeeen bu ne dediği için kıyaslama yapma ihtiyacı doğuruyor.

bizim mantık hep şuradan işliyor, ilkokulda bak komşumuzun oğlu taktir almış sen niye almadın diyen anneler, babalar var ya işte o

en çokta sinir olduğum orada para biriktirip türkiyeye gelip zengin yada turist rolüne girenler dsgdsjgjs büyük ihtimal orada sıradan bir mesleği var almanyadan geliyor diye havalı görünmeye çalışıyorlar.
Burada sorun zaten oradaki yasamin iyi veya kotu olmasi degil. Buradaki insanlara gore cok daha iyi sartlarda yasamalarina ragmen, hayir bizim ulkemiz cok rahat siz kiymet bilmiyorsunuz diye millete cemkirmeleri. E bunlarin cogunluguda akp li ve bir sey diyenleri ak partinin ne kadar mukemmel olduguna inandirmaya calisiyorlar. Bu da yorucu. Gurbetciler YORMAYİN.

Burada sorun zaten oradaki yasamin iyi veya kotu olmasi degil. Buradaki insanlara gore cok daha iyi sartlarda yasamalarina ragmen, hayir bizim ulkemiz cok rahat siz kiymet bilmiyorsunuz diye millete cemkirmeleri. E bunlarin cogunluguda akp li ve bir sey diyenleri ak partinin ne kadar mukemmel olduguna inandirmaya calisiyorlar. Bu da yorucu. Gurbetciler YORMAYİN.
türkiyede milyonlarca insan, almanyada normal insandan daha iyi yaşıyor.
almanyadaki milyonlarca insanda, türkiyedeki normal insanlardan iyi yaşıyor.
buradaki önemli nokta para kazanmak için ne yaptığın ve şansın yüzüne gülüp gülmediği
benim ticarete atılıp bir bok okumayıp ama benim belki 100 kat zengin akrabalarımda var.
spor yaz desen sıpor yazar mesela öyle düşün, ama kafa çalışmış zamanında.
belli bir mal varlıktan sonra seviye çok farklı olmuyor, atıyorum 5 milyon tl ile 100 milyon tl arasındaki fark öyle çok büyük standart getirmiyor hayatına, 5 bin tl birikmiş ile 100 bin tl biriktirmiş adam kadar...

türkiyede milyonlarca insan, almanyada normal insandan daha iyi yaşıyor.
almanyadaki milyonlarca insanda, türkiyedeki normal insanlardan iyi yaşıyor.
buradaki önemli nokta para kazanmak için ne yaptığın ve şansın yüzüne gülüp gülmediği
benim ticarete atılıp bir bok okumayıp ama benim belki 100 kat zengin akrabalarımda var.
spor yaz desen sıpor yazar mesela öyle düşün, ama kafa çalışmış zamanında.
belli bir mal varlıktan sonra seviye çok farklı olmuyor, atıyorum 5 milyon tl ile 100 milyon tl arasındaki fark öyle çok büyük standart getirmiyor hayatına, 5 bin tl birikmiş ile 100 bin tl biriktirmiş adam kadar...
Tamam reis oyle diyosan oyledir.
Ben derdimi anlatamadigim ve dunyaya asiri farkli baktigimiz zaman zorlamiyorum.

Sen yazdıklarımı okumadan cevap veriyorsun sanırım. Neden yurt dışı edildiğini de yazmıştım zaten. Sana bir metin önüne koyuyorlarda oradan mı yazıyorsun?
Evladım tam ne yaptığını yazmadığın için tahmin ettim. Yazdığından pezevenklik yapıyordu da çıkabilir ama ayıp olmasın diye yazmadım, hani diyorsun karı kız olayları falan filan. Lo olum Idris tam senlikmiş.

Almanyanın bu sene çıkardığı arabaya sen 10 sene sonra biniyorsun. türkiyenin hiç bir ülke ile kıyası olmaz.

Konu ekonomik açıdan "Almanya bizi kıskanıyor" diyenlere kapak olsun diye açılıyor. Almanya'nın ekonomik olarak Türkiye'den 100 katı daha iyi olduğunu gizleyip vatandaşı salak yerine koyan bay Recebe söyle söyleyeceğini ve tabiiki bay Recebin sallamalarına inananlara da söyleyebilirsin. Ayrıca @ismail89'a da söyleyebilirsin.

türkiye de üretilen şeyler avrupada daha ucuz biz daha pahaliya alıyoz cok acı bi durum

Ben de Arnavutluk'tan karşılaştırma göndereyim..

VOLVO.jpg

VOLVO2.jpg

Aradaki fark 255.000TRY

bu hesaplara göre kyk kredi borçlarımın parasal değeriyle yurtdışında şirket kuruluyor....... :emoji_thinking:

Klaus moralimizi bozma. cennet vatanımızın güzel yönlerini paylaş.

Geri