Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Troll, tanımıyormusun Kitai'yi?Kaita kim?
10 Lira'ya ekmek mi olur @melnur?Ekli dosyayı görüntüle 31660
750 gr siyah taze ekmek indirimli fiyati 1,25€.
Bayağı pahalı demi sayın troller.
Gene angutluğunu dışa vurmuşsun. Birim olarak karşılaştırman gerek.10 Lira'ya ekmek mi olur @melnur?
Tabii fiyatlar böyle uçuk oluncada ekmek dışında bir şey alamıyor insan. Yanına bir de kuru soğan alsaydın.
Bana özel mesajdan İban numaranı gönder de, sana Ramazan'da Fitre'mi göndereyim. Kuru ekmek öyle tek başına gitmez. Kabız olursun. Yanına bir şeyler al.Gene angutluğunu dışa vurmuşsun. Birim olarak karşılaştırman gerek.
İşine gelince Almanya'da ki fiyatı TL üzerinden hesaplayıp uçuk diyorsun oysa kazanç € bazında ve harcama da € bazında olduğunu birden unutuyorsun.
Sen söyle 750gr siyah ekmeğe kaç TL ödüyorsun. Şimdi dersin siyah ekmek almıyorum, tanımıyorum. O zaman 750gr beyaz ekmeğe kaç TL veriyorsun bir söyle.
Sen hala dalganı geç ama işin gerçeği acınacak haldesin. İnsan bu kadar biat edip kör ve sağır olmazki.
Paran varsa Tayyib'e yolla, o İBAN verdi sana. Benim ihtiyacım yok aylık kazancım TL bazında 30000 nin üzerinde. Sen trollüğe devam ederken atı akan Üsküdar'ı geçiyor haberin yok.Bana özel mesajdan İban numaranı gönder de, sana Ramazan'da Fitre'mi göndereyim. Kuru ekmek öyle tek başına gitmez. Kabız olursun. Yanına bir şeyler al.
Akepeye uye olman yeterli. Onlar gerekeni yapar.ismail in kafasini yasamak isterdim
Bana ozaman bi 5000 Avro borç gönder, dükkanı tadilat ettireceğim. koltuklar eskimiş, aynam çatlak. Badana da gerekiyor.Paran varsa Tayyib'e yolla, o İBAN verdi sana. Benim ihtiyacım yok aylık kazancım TL bazında 30000 nin üzerinde. Sen trollüğe devam ederken atı akan Üsküdar'ı geçiyor haberin yok.
Ben artık Merkel ciyim. Bildiğin gibi değil durum.Şeyimin başını alırsın Troll efendi. O kadar Tayyip yalakalığı yapıyorsun iste de versin sana.
Bir yalakalıktan diğer yalakalığa geçtin yani. Değişen bir şey yok sende gene yalaka kalmışsın.Ben artık Merkel ciyim. Bildiğin gibi değil durum.
Hadi gönder sen de şu parayı.Bir yalakalıktan diğer yalakalığa geçtin yani. Değişen bir şey yok sende gene yalaka kalmışsın.
Maaşsızmı çalıştırıyor seni bay Recep?Hadi gönder sen de şu parayı.
Dükkanım eskidiği için müşteri gelmiyor. Sen de hiç yardımcı olmuyorsun.Maaşsızmı çalıştırıyor seni bay Recep?
Hem trollüğe soyunup bana sadece kuru ekmek yiyorsun IBAN ver sana yollayım diyorsun ve hemen arkasından benden € istiyorsun. Sen içmeden de kafayı buluyorsun. Bak trollüğünü yaptığın bay Recep bedavaya soğan ve patates dağıtacakmış. Aç kalma ver adresini sana yollasın.Dükkanım eskidiği için müşteri gelmiyor. Sen de hiç yardımcı olmuyorsun.
30.000 TL maaş alıyorum diyen sensin. O kadar kazanıyorsan borç de verebilirsin.Hem trollüğe soyunup bana sadece kuru ekmek yiyorsun IBAN ver sana yollayım diyorsun ve hemen arkasından benden € istiyorsun. Sen içmeden de kafayı buluyorsun. Bak trollüğünü yaptığın bay Recep bedavaya soğan ve patates dağıtacakmış. Aç kalma ver adresini sana yollasın.