Allan Saint-Maximin : Fenerbahçe bana doping yapmaya çalıştı

Lawyer

Mazisi Kötü Çocuk
Yönetici
Admin
Topu sağlık ekibine atmak nedir? Ne yani şimdi bir futbolcu sakatlandığı zaman sağlık ekibi kendi kafasına göre kulübün onayını almadan mı yapıyor.
Herhangi bir kulüp sporcunun sağlığıyla ilgili karar alma yetkisini sözleşme kapsamında elinde bulundurur. Bu çok açık ve ne bir sözleşme maddesinde yer alır. Eğer oyuncu kulüp doktoruna güvenmiyorsa veya tedavi konusunda anlaşmazlık varsa kendi seçtiği doktorlara gidebilir. Oyuncu kulübün bilgisi dışında veya kulübün izni olmadan dış tedavi alırsa kulüp bunu sözleşmeye aykırılık olarak değerlendirebilir.
O yüzden şimdi aklımızla kelime oyunları oynamaya girmeyin. Doping kullanılmış mı hayır ama teşvik edilmiş mi evet.

Blackheart

Gümüş Üye
Bir söz daha var aslında, o da oldukça dikkat çekici :
" Kendimi bir şeyler enjekte etmeye çalışanların arasında buldum."

Bu sözle kendisi kabul etmese bile kabul edenlerin olduğunu ima ediyor sanki. Zira 40'lık Dzeko'nun dinamizmi hiç normal değildi.

Lefty

Özel Üye
Allan Saint-Maximin: Ben, 'Fenerbahçe kazanmak için hile yapıyor' demedim. Kulübün çevresindekilerden bahsediyordum. Kulübe, taraftara ve yaşadığım süreçlerin tamamını gören Acun Ilıcalı'ya büyük saygım var. Söylenenin aksine o serumu durduran kulüp doktoru değildi, bendim. Tutum ve uygulama şekli anormal geldiği anda bu durumu fark ettim. Süreci denetlemesi gereken kişi olan kulüp doktoruyla iletişime geçtim. İlacı onaylamadı çünkü bu madde gerçekten yasaktı. Benim de korktuğum gibi. Fenerbahçe'nin etrafında, Fenerbahçe'ye zarar vermeye çalışan çok fazla insan var. Bunun neden olduğunu bilmiyorum. Kulübün hak etmediği bu durumun değişmesi umuduyla konuşuyorum. Fenerbahçe ve taraftarlar, her zaman benim kalbimde olacak.

scope

Yönetici
Admin
çevir kazı yanmasın
ben müdür olamazsın demedim
adam olamazsın dedim

doping olayından daha korkunç olan:
"Sonra seni ziyarete gelen ve sana, kısacası, babanın durumu umurumuzda değil, şampiyonluk için önemli bir maçımız var diyen insanlar olduğunu görüyorsun"
bitmişsiniz.

Lawyer

Mazisi Kötü Çocuk
Yönetici
Admin
MARCA:

Türk Kulübü Fenerbahçe, Allan Saint Maximin’i doping yapmaya zorlamasına rağmen ceza almadı. Ama FIFA, hem Barcelona hem Atletico Madrid'e FFP cezası verdi.

La Gazetta Dello Sports:

Allan Saint Maximin, Fenerbahçe'nin kendisine zorla doping yapmaya çalıştığını açıkladı. UEFA bu konuyla ilgili bir soruşturma açacak mı merakla bekliyoruz.

L'equipe:

Fenerbahçe, Fransa kulübü olsaydı çoktan küme düşürülmüştü. Bir futbolcuyu dopinge zorlamak ne demek! Çeviride hata var diyorlar, Ne yani biz Fransızca bilmiyor muyuz? Saint-Maximin, her şeyi özetledi!

Üst Alt