Allan Saint-Maximin : Fenerbahçe bana doping yapmaya çalıştı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Allan Saint-Maximin: “Mourinho şampiyon olmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Ancak kulübün çevresinde o kadar çok fazla sıkıntılı şey var ki..

Örnek vermem gerekirse, iş öyle bir noktaya geldi ki bana doping yapmaya bile çalıştılar!”

tedavi sırasında kullanılan ilaçların içinde sporda doping sayılan maddeler çıkabiliyo

maximinin sakatlık durumunu hiç takip etmediğim için bilmiyorum
eğer derbiye falan yetişecekse zamanla yarıştıkları bir dönemse sağlıkçıların gözden kaçırdığı bir şey olabilir

ama sakat değilken bunu denedilerse çok büyük sıkıntı

şimdi empati sempati falan bir şeyler yapalım
formanın rengi lacivert rengi kırmızı olsaydı
bu futbolcu aynı konuşmayı yapsaydı
Türkiyede spor medyası yerinden oynar mıydı oynamaz mıydı
sosyal medyada 5 sene bunu konuşurlar mıydı konuşmazlar mıydı
sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum

Son düzenleme:
Yapılan açıklamalar ortada.

ZORUNLU AÇIKLAMA

2024-25 sezonunda formamızı giymiş olan Allan Saint-Maximin’in, bir sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamaları hayretle takip ettik. Sporcunun yaşadığı bir sağlık sorunu sonrasında kendisine uygulanan tedavi sürecine ilişkin gerçekleri kamuoyuna çarpıtarak aktarması, kulübümüzün itibarını zedelemeyi hedefleyen bir girişimdir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, kamuoyunun yanlış yönlendirilmesine ve kurumsal itibarımıza yönelik çarpıtılmış beyanlara karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Tivit de atmış;

Çeviri :
Twitter'da her şeyin her yöne gittiğini görüyorum, bu yüzden söylediklerimi açıklığa kavuşturacağım, kulüpteki her şeye hazır olan insanlardan bahsediyordum. Benim durumumda, hasta olduğumda, bana neredeyse doping ürünü olarak kabul edilen bir tedavi uygulandı, bu doktor ekibinin bunu neden yaptığını bilmiyorum.

fenerde korkulan futbolcu eksikliği var.

bu şımarık veletleri hizaya sokacak bir kaptan lazım.

Kulüpte her şeye hazır olan insanlar varmış.

Fenerbahçe ve ali koç şampiyon olmak için her tuşa basıyor

Bu çok ciddi bir iddia ve hukuki süreç de başladığına göre hep birlikte göreceğiz ayrıca öyle bir durum var ise kendi de ceza almaz mı? O an için şikayetçi olması gerekmiyor mu?
Yapmadıysa cezası olmaz
Ama onu buna sevk eden insanlar ceza almalı kesinlikle

bunu fenerbahçe nezdinde söylemiyorum hangi kulüp bunu yaparsa yapmaya kalkarsa ceza almalı.

Bu çok ciddi bir iddia ve hukuki süreç de başladığına göre hep birlikte göreceğiz ayrıca öyle bir durum var ise kendi de ceza almaz mı? O an için şikayetçi olması gerekmiyor mu?
Yapmadım bana teklif ettiler diyor. Suçu bildirmeme suçu var da doping suç mu kabahat mi emin değilim.

Yapmadıysa cezası olmaz
Ama onu buna sevk eden insanlar ceza almalı kesinlikle

bunu fenerbahçe nezdinde söylemiyorum hangi kulüp bunu yaparsa yapmaya kalkarsa ceza almalı.
O an için şikayet edip kanıt sunması gerekirdi ancak şu an ispat edemezse kendisi tazminat davası ile karşı karşıya kalmış oldu.

Elbette böyle bir şey varsa cezasız kalmamalıdır.

Geri