Allah’ın verdiği burunla hayatına devam eden insan kaldı mı?

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
allahın verdiği saçlarla yaşayan az ya

Ben. Kendimi gün içinde görmediğim için, görünüşüm beni ilgilendirmiyo ya başkalarının sorunu. Böyle düşünüyorum.

Evet ben çünkü estetik olamam

Nasıl yani? Kesip başka yere ek mi yapacağız? Siz siz olun, vücudunuzu kesip biçmeyin. Bırakın doğal kalsın.

Görüntüde estetik olmayan bir durum varsa ve bu durum çok kafaya takılıyorsa düzeltilebilir. Bu konuda doğallık fetişizmini doğru bulmuyorum.

Burnumun rızkını borsaya yatırdım bu yıl da elveda yeni burnuma

İkimiz de kendin hayatımıza devam ediyoruz.Bağımsızlığını ilan etti.

Kusurlu" addedilen ve aslında suratlarındaki en karakteristik yer olan burunlarının doğal haliyle daha güzel olduğunu bilmemeleri

som derece Ü Z Ü C Ü

zaten herkes aynı tornadan çıkmış gibi, ay bö,

ay kim nabarsa yabsın fakat ben kadın olsam kesin memelerime el atardım çünkü en güzel memeler benim memeler olmalıydı.

çok tatlı bir burnum var çok şükür.
Benimki de öyle kanka. Hatta Adana'da yaşayan kuzenim burun estetiği olduğunda beni görüntülü arayıp "Bak abi benimde burnum seninki gibi oldu." Demişti ahaha.:D Olmadan önce değişek şu burunları diyordu.:D

Estetik olanlara saygım sonsuz kim nasıl mutluysa öyle olsun... Ben ne burun yaptırdım ne saçlarımı boyattım yaşlanınca yaptırırım bir şeyler, ufak dokunuşları yanlış bulmuyorum: )

Hahaha soruya bak soruya :) Daha Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan sorusunun cevabını çözemeyen insana gel de sen bunu sor. Insanın el attığı çoğu şey çirkinleşir. Mesela ben çocukken dişlerim çürüdüğünde kendim oynata oynata çıkarmaya çok uğraşmışım. Velhasıl kelam büyüdüğümde alt çene dişlerinde biraz Bozukluk var.

Yıllarca hiç beğenmedim Keşke böyle olmasaydı dedim ama bir kaza geçirdim Bir ay boyunca Ağzıma tek bir yiyecek girmemiş dedemin köyden getirdiği kayısıyı Dişlerime sürte sürte En azından tadını almamı istemişler. O hiç beğenmedim Dişlerimin arasından giren posadan sonra Ağzımı açmayı başarmışım.

Doktor da şaşırmış ilk etapta ancak normal beslenme düzenine geçtikten sonra kendimi toparlama sürecim çok daha iyi olmuş şükürler olsun ki olmuş ki bugün bu haldeyim.

Demek istemem O ki; yaratıcının yarattığı şeyde mutlaka bir hikmet vardır daha iyisini yapabilseydiniz i dünya bu halde olmazdı zaten.!

Doğallıktan yanayım. Ama yaptıran kişilere de saygı duyuyorum.. Burundaki şekil bozukluğu aynı zamanda nefes alıp vermekte güçlüğe sebep oluyor. Doğru nefes insanın ömrünü uzatıyormuş. Daha ufak bir burun için estetik ameliyat olunuyorsa ciğerlere dolan oksijeni engelliyorlar aslında..​

Saçımı bile sanıyorum ilk kez iki sene önce filan boyamışımdır. Burnum güzeldir, severim. İleride ne olur bilmiyorum ama şu an yüzümde bir şey yok; ileride belki botoks filan:d bilemiyorum… korkuyom da

Geri