Allah’ın verdiği burunla hayatına devam eden insan kaldı mı?

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Yani insanın tipini belirleyen bişey burun. Herkesin burnunun aynı olması çok komik. Düşünsene yüzlerce araba marka modeli var. Hepsinin farı aynı. Yukarıdaki görselden yürürsek, soldaki kadının alanında mutlaka yönetici konuma yukselebilecek, dürüst, samimi, risk alan ve dahası yatakta çok iyi bir kadın olduğunu düşünürüm. Sağdaki ise sadece güzel. O kadar. Karakter yok.

Eskiden bu konuyu tutucu bir bakış açısıyla değerlendirirdim.Fakat şimdi ne ile mutlu iseler onu yaşamaları gerektiğine inanıyorum.

Doğallığı çekici buluyorum.

Sosyal hayatı olumsuz etkileyen ve kaza, hastalık v.s tarzı bir sorun yaşayıp da estetik ameliyat olması zorunlu kişilere sözüm olmaz, plastik cerrahinin gerçek amacı da zaten budur.

Birbirinin aynı görünüme sahip olmak kişiyi sıradanlaştırıyor.

Kaldi mesela ben ;D
Bence burnunuz rahatsız edici derecede yamuk falan değilse hic dokunulmamali. Herkesin burnu da kaydırak seklinde olacak diye bir sey yok

Herkes kendi burnundan kendisi sorumlu, kimseyi alakadar etmez, kimisi yaptırır kimisi de her b*ka sokar kime ne.

Estetik yaptım mutluyum Allahım affet ama
sanki bu burun benim için yaratılmış bir hata yapmış gibi önceden :q

Yaptırana bir şey deme hakkını kendimde görmemekle birlikte çoğu doktorun ve hastanenin bu konudaki yaklaşımlarına uyuz oluyorum.

Dört ay önce 30 yıldır nefes alamamanın bünyeme fazla gelmesi sonucu KBB'ye gittim. Uzun lafın kısası, ameliyatlıkmış durum. Hemen 3 al 1 öde kampanyası sunar gibi estetik de yapalım mı şantiyeye girişmişken teklifi geldi doktordan. Hazır gelmişken bunu da halledelim denecek kadar "zaten yapılması lazım da işte fırsat bulamıyoruz azizim" durumuna getirilmesi bana garip geliyor hala.

Not 1: Doktor ablaya da beyan ettiğim üzere sadece burunla kurtarılabilecek durumda olsam ben de bir aquapark kaydırağı yaptırırdım bu arada.

Not 2: Bu anlattığım senaryoda sigortanın estetiği de karşılıyor olması hala garibime gidiyor.

Ben yaşıyorum ma ne olmuş mis gibi Kürt burnu işte alahallah

kjkjkjnbkbk

Yaptırana bir şey deme hakkını kendimde görmemekle birlikte çoğu doktorun ve hastanenin bu konudaki yaklaşımlarına uyuz oluyorum.

Dört ay önce 30 yıldır nefes alamamanın bünyeme fazla gelmesi sonucu KBB'ye gittim. Uzun lafın kısası, ameliyatlıkmış durum. Hemen 3 al 1 öde kampanyası sunar gibi estetik de yapalım mı şantiyeye girişmişken teklifi geldi doktordan. Hazır gelmişken bunu da halledelim denecek kadar "zaten yapılması lazım da işte fırsat bulamıyoruz azizim" durumuna getirilmesi bana garip geliyor hala.

Not 1: Doktor ablaya da beyan ettiğim üzere sadece burunla kurtarılabilecek durumda olsam ben de bir aquapark kaydırağı yaptırırdım bu arada.

Not 2: Bu anlattığım senaryoda sigortanın estetiği de karşılıyor olması hala garibime gidiyor.
Burnun estetiklik değilse kürtlğünü sorgula diyecektim ….
Neyseki üstü kapalı önermişler kjkjkjkhkhnb

Benimki orijinal. Çirkin olsa bile yaptırmaya korkardım şahsen yaa...

Bu başlığın bir tık ilerisi:
Modifiye uzuv, modifiye user görselleri.p

burnum güzel ya kızlar genelde ya dizkapaklarıma dokunmak istiyor yada burnuma okadar güzelki yiaaa nekadar güzel burnun var diolar filan

Geri