Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burnun estetiklik değilse kürtlğünü sorgula diyecektim ….Yaptırana bir şey deme hakkını kendimde görmemekle birlikte çoğu doktorun ve hastanenin bu konudaki yaklaşımlarına uyuz oluyorum.
Dört ay önce 30 yıldır nefes alamamanın bünyeme fazla gelmesi sonucu KBB'ye gittim. Uzun lafın kısası, ameliyatlıkmış durum. Hemen 3 al 1 öde kampanyası sunar gibi estetik de yapalım mı şantiyeye girişmişken teklifi geldi doktordan. Hazır gelmişken bunu da halledelim denecek kadar "zaten yapılması lazım da işte fırsat bulamıyoruz azizim" durumuna getirilmesi bana garip geliyor hala.
Not 1: Doktor ablaya da beyan ettiğim üzere sadece burunla kurtarılabilecek durumda olsam ben de bir aquapark kaydırağı yaptırırdım bu arada.
Not 2: Bu anlattığım senaryoda sigortanın estetiği de karşılıyor olması hala garibime gidiyor.
Yavudi burnu var bende, para pul işinden anlarım.Ben yaşıyorum ma ne olmuş mis gibi Kürt burnu işte alahallah
kjkjkjnbkbk
Burnun estetiklik değilse kürtlğünü sorgula diyecektim ….
Neyseki üstü kapalı önermişler kjkjkjkhkhnb