Allah’ın Var olduğuna nasıl inandık.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklı sıra kelime oyunu yapıyor , sanırsın bura anaokulu.
Konu Kuranı kitabı yada peygamberi anlamak değil senin çirkin uslubunun ve catallı dilinin verdiği iğrenç hissiyat , kucuk cocuklar gibi laf ebeliği yapip konu kayirmanda cabası.

Forumdaki herkes senin açtığın konuların iyi niyetle açılmadığını biliyor amacın sürekli kötulemek, karalamak ve çirkin çirkin işler saygımı bekliyorsun ? Yada sözlerinin kaale alınıp insan yerine konmak mı ?

O zaman saygı göstermeyi ögreneceksin , insan gibi yazıp okuyup ifade etmeyi ve merak etme burdaki bir kaç kişi " sayımız biraz az evet " inandığımız kitabı biliyoruz ; senin insanlıktan nasibini almadığını bildiğimiz gibi.
Benim üslubum değil bir paylaşım mantıklı bir paylaşım verecek cevabın yok biliyorum sadece saygıya takılı kaldın saygı nedir önce onu kavra anla idrak et ilk defa değil çok kez tartıştım senin gibileriyle küfür edeni mi dersin tehdit edeni mi bu dinin özünde bu var insanı bir anda duygusuz bir canlıya dönüştürebiliyor çünkü inancı gereği benim gibi birilerini kafirlik mürted olarak damgalar öldürülmesini söyler iki dakikada gülü zehire çevirir

Benim üslubum değil bir paylaşım mantıklı bir paylaşım verecek cevabın yok biliyorum sadece saygıya takılı kaldın saygı nedir önce onu kavra anla idrak et ilk defa değil çok kez tartıştım senin gibileriyle küfür edeni mi dersin tehdit edeni mi bu dinin özünde bu var insanı bir anda duygusuz bir canlıya dönüştürebiliyor çünkü inancı gereği benim gibi birilerini kafirlik mürted olarak damgalar öldürülmesini söyler iki dakikada gülü zehire çevirir

Yok ben senin gibi ağlak yada düz mantıklı değilim merak etme seni tehdit etmem içinde herhangi bir sebep yok aksine birileri bana eleştiri babında birşeyler yazınca ne alabilirim diye bakıyorum senin gibi kaçak dovuşmeyi adet edinmedim anlayacağın.

Konu tam olarak senin Terbiyesizliğin ve kutsal tanımadan yazdığın gelişi güzel iftira dolu mesajlar ; yoksa gelip saygı ve nezaket çercevesinde aklına takılan soruları veyahutta konuları dillendirirsen sana aynı şekilde geri dönecek birçok insan var forumda " sen bunu haketmesende ".

Ve senin uydurduğun kıytırıp mezhebin aksine benim dinim senin gibi iflah olmaz , kural tanımaz Ahlaksızlar için hoşgörü ve anlayışla yaklaşmayı uygun görüyor. Ama sen feysbuk yada twitterden veyahutta ateist cami imamlarından dini ögrenmeye devam edebilirsin sanada bu yakışır.

Yok ben senin gibi ağlak yada düz mantıklı değilim merak etme seni tehdit etmem içinde herhangi bir sebep yok aksine birileri bana eleştiri babında birşeyler yazınca ne alabilirim diye bakıyorum senin gibi kaçak dovuşmeyi adet edinmedim anlayacağın.

Konu tam olarak senin Terbiyesizliğin ve kutsal tanımadan yazdığın gelişi güzel iftira dolu mesajlar ; yoksa gelip saygı ve nezaket çercevesinde aklına takılan soruları veyahutta konuları dillendirirsen sana aynı şekilde geri dönecek birçok insan var forumda " sen bunu haketmesende ".

Ve senin uydurduğun kıytırıp mezhebin aksine benim dinim senin gibi iflah olmaz , kural tanımaz Ahlaksızlar için hoşgörü ve anlayışla yaklaşmayı uygun görüyor. Ama sen feysbuk yada twitterden veyahutta ateist cami imamlarından dini ögrenmeye devam edebilirsin sanada bu yakışır.
Çok inançlı Bilge kardeş şu ayette bir açıklama yapta bilgilenelim doğru yolu bulalım Nisa süresi 24
﴾24﴿

Elinizin altında bulunan câriyeler müstesna, evli kadınlar da size haram kılındı; Allah’ın size emri budur. Bunlardan başkasını, iffetli yaşamak ve zina etmemek kaydıyla, mallarınızla (mehir ile) istemeniz size helâl kılındı. Onlarla karı-koca ilişkisi yaşamanıza karşılık kararlaştırılmış olan mehirlerini verin. Mehir kesiminden sonra karşılıklı anlaşmanızda size günah yoktur. Şüphesiz Allah ilim ve hikmet sahibidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri