Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mahcup olmamak nasil olurdu?
Nasil bi özgüven o?
Buradan çıkarttığınız paye, beni yaraladı.
Her kul ki, elbette heybesinde büyük eksikliklerle gider,
fakat elinden geldiğince dürüst kulluk eden, emirlere uyan, tam tersi olandan daha başı dik olur, tam tersi olan tıpkı bendeniz gibi, bile bile hataları yapar ve mahcup olur.
Ailen ne diyo bu işe? Muhafazakardınız sizHiç bir ibadetimi yerine getirmiyorum ama kalbim temiz.
Allah affeder yav.
Allah Türkçe bilmiyor mu? Türkçesini oku.başlık ile biraz alakasız, bazı içeriklerle alakalı bir yorum olacak belki ama ben de paylaşmak istedim: ortaokuldan mezun olana kadar her yaz edirne’ye gittiğimizde amcam bize kuran öğretirdi. namaz, dua, kuran ve oyun ile geçen yazlar…... hatim etmişliğim de var hatta... ama okumaya okumaya unutmuşum. kalbimde bir yüktür her zaman. bu durumu, dini bilgilerine güvendiğim bi abiyle sohbet ettiğimde “içini ferah, kalbini rabbinde tutmaya devam et. senin içinde hissettiğin bu mahcubiyet, kim bilir, affedilmiştir bile'' demişti. dünyayı gerçekten iyilik, güzellik ve iyi insan olmak kurtaracak.
Çalıs çalışSiz benim neler çektiğimi nereden bileceksiniz
Allah Türkçe bilmiyor mu? Türkçesini oku.
Bence daha evla, en azından Allahın kelamını da anlamış olursun.