Beni sıkıntı yapma kendini kurtarmaya çalış. Beni iyi tanıyor, mertliğimi de biliyor. Senin işin bayağı zor ben bile kurtaramam.Sana gecikme faizi var. Bonus sandığın o. İcra'ya düşmek üzeresin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni sıkıntı yapma kendini kurtarmaya çalış. Beni iyi tanıyor, mertliğimi de biliyor. Senin işin bayağı zor ben bile kurtaramam.Sana gecikme faizi var. Bonus sandığın o. İcra'ya düşmek üzeresin.
Ne bu dünyada ne de öbür dünyada bir faydanı göremiyorum. Ne yararsız bir arkadaşmışsın sen.Beni sıkıntı yapma kendini kurtarmaya çalış. Beni iyi tanıyor, mertliğimi de biliyor. Senin işin bayağı zor ben bile kurtaramam.
Sen çok yararlısın, geçen Rize'de köyünde beni misafir edip ağırlarsın dedim ama sen bana git Konya'ya dedin.Ne bu dünyada ne de öbür dünyada bir faydanı göremiyorum. Ne yararsız bir arkadaşmışsın sen.
Burası yağmurlu ve soğuk. Senin iyiliğin için dedim. Sen beni yine yanlış anlamışsın.Sen çok yararlısın, geçen Rize'de köyünde beni misafir edip ağırlarsın dedim ama sen bana git Konya'ya dedin.
Almaya'dan alışkınım, severim öyle havaları yeterki göster misafirperverliğini. Ama tahminim köyünde bile bir evin yok, kelepir birisin korkarım. Sen günah zenginisin muhtemelen.Burası yağmurlu ve soğuk. Senin iyiliğin için dedim. Sen beni yine yanlış anlamışsın.
Biraz destek ol Çiftlik evi alayım. 200.000 Avro yeter benim gibi mütevazi birine.Almaya'dan alışkınım, severim öyle havaları yeterki göster misafirperverliğini. Ama tahminim köyünde bile bir evin yok, kelepir birisin korkarım. Sen günah zenginisin muhtemelen.
Hani ben köleydim, açtım,...... burada. Böykw birisi sana nereden bulsu 200 bin €'yu? Artık karar ver.Biraz destek ol Çiftlik evi alayım. 200.000 Avro yeter benim gibi mütevazi birine.
benim dinim gayet yerinde putperest olan o ?
Doğruya çevir yönünü. Arkadaşın değil mi? Oruç tutalım. Ramazana az kaldı.benim dinim gayet yerinde putperest olan o ?
tutun tabi, sıkı tutunDoğruya çevir yönünü. Arkadaşın değil mi? Oruç tutalım. Ramazana az kaldı.