Allah'a mahcup ölmek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sen çok zenginsin ya. Elin gâvuruna uşaklık ediyorsun.
Sakin ol çavuş ne alaka şimdi. Burada benim gibi en az 5 milyon var ülkenden "uşaklık" yapan ve kapıyı açsalar ilk sen geleceksin "uşaklık" yapmaya. Konu mahçup ölmek zengin değil. Mısır unu yiyerek mi kafayı buluyorsun?

Sakin ol çavuş ne alaka şimdi. Burada benim gibi en az 5 milyon var ülkenden "uşaklık" yapan ve kapıyı açsalar ilk sen geleceksin "uşaklık" yapmaya. Konu mahçup ölmek zengin değil. Mısır unu yiyerek mi kafayı buluyorsun?
O 7 Milyon diğerlerinin her şeyi var.
Sen boşa hizmet ediyorsun. Kula hizmet edeceğine yaratana kulluk et, beni de referans gösterirsen sevinirim.

O 7 Milyon diğerlerinin her şeyi var.
Sen boşa hizmet ediyorsun. Kula hizmet edeceğine yaratana kulluk et, beni de referans gösterirsen sevinirim.
O 7 milyon yaradana kulluk ederek mi her şeye sahip oldu? Seni referans gösterirsem hapı tam yutmuş olurum. Senin übür tarafta kendine hayrın olmazki bana olsun, sen reisine ( o kul değil galiba) biat ve hizmet etmeye devam et belki o sana bir köfte parası verir.

O 7 milyon yaradana kulluk ederek mi her şeye sahip oldu? Seni referans gösterirsem hapı tam yutmuş olurum. Senin übür tarafta kendine hayrın olmazki bana olsun, sen reisine ( o kul değil galiba) biat ve hizmet etmeye devam et belki o sana bir köfte parası verir.
Sen beni yanlış anladın. Seni yola getiren kişi olarak beni göstereceksin. Oradan Bonus kazanacağım.

niye mahçub oluyoruz krdşm "kader" adı altında zaten alnımıza yazılmamış mı nasıl yaşayacağımız...
ben itiraz dilekçesi yazarım valla. hatta kawga bile çıkartabilirim........

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Sen beni yanlış anladın. Seni yola getiren kişi olarak beni göstereceksin. Oradan Bonus kazanacağım.
Sen önce kendini yola getir ve destur al sonra bana yol gösterirsin. Benim durumum sana göre daha iyi, ben en azından takkiye yapmıyorum, doğrudan inanmadığımı, güvenmediğimi söylüyorum. Bundan dolayı benim bonusum var, mertlik bonusu. Sana takkiyecilikten dolayı ceza var.

Son düzenleme:
  • Hehe
Tepkiler: Aze
Sen önce kendini yola getir ve destur al sonra bana yol gösterirsin. Benim durumum sana göre daha iyi, ben en azından takkiye yapmıyorum, doğrudan inanmadığımı, güvenmefiğimi söylüyorum. Bundan dolayı benim bonusum var, mertlik bonusu. Sana takkiyecilikten dolayı ceza var.
Sana gecikme faizi var. Bonus sandığın o. İcra'ya düşmek üzeresin.

Amin... ama çok kasarım kendimi ya peygamberim komşum olursa...
Hz. Ali olabilir ama onun fotosunu görmüşlüğüm var... -şaka valla şaka-
Haremlik selamlik var zaten ayri odalarda olacaniz raaadol nabsbsvvsvvs

Ufak tefek pürüzler dışında sevdiğini düşünüyorum. Elimden geldikçe razı etmek için çabalıyorum. Gerisi de rabbimin takdiri…

Geri