Allah'a mahcup ölmek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
inanmayanlar beri dursun vururum ha,
çok üzülüyorum.

namazına durmamışım, orucunu tutmamışım, param olmuş cami yaptırmamışım.

...

İnançlı da olsa inançsız da olsa kişi iyi işlere kafa yormalıdır çünkü her eylemin ve düşüncenin karşılığı vardır.

Al-i İmran 152

ALLAH size verdiği sözde durdu ve nitekim izniyle onları darmadağın ettiniz. Ama, sevdiğiniz (zaferi) size gösterdikten sonra duraksadınız, savaş hakkında birbirinizle çekiştiniz ve emirleri dinlemediniz. Kiminiz dünyayı istiyordu, kiminiz de ahireti... Sonra, sınamak için sizi onlardan çevirdi ve her şeye rağmen sizi affetti. ALLAH'ın inananlara nimeti boldur

Siz inanın gidince göreceksiniz boş yaptığınızı. Bunu en iyi siyasl islamcılar biliyor çünkü, tüm yaptıkları inandıklarını iddia ettiklerinin tam zıttı davranışlarda bulunmaları. Gerçek bir korku olsa asla yapmazlar.
Hadi vur beni şimdi.

Siz inanın gidince göreceksiniz boş yaptığınızı. Bunu en iyi siyasl islamcılar biliyor çünkü, tüm yaptıkları inandıklarını iddia ettiklerinin tam zıttı davranışlarda bulunmaları. Gerçek bir korku olsa asla yapmazlar.
Hadi vur beni şimdi
Yav sende her konuyu siyasal islama getirmesen olmaz ha!
Kinadigin siyasal islamcilar gibisin
Onlarda her konuyu eski cehapeye bagliyor.
Dikkat et giderek onlara benzemeye basliyorsun. Onlarda sap ile samani bir birine karistiriyor.

Neyse konumuza donersek
Allah yok kardesim @Mastor
Bosu bosuna moralini bozma.

Yav sende her konuyu siyasal islama getirmesen olmaz ha!
Kinadigin siyasal islamcilar gibisin
Onlarda her konuyu eski cehapeye bagliyor.
Dikkat et giderek onlara benzemeye basliyorsun. Onlarda sap ile samani bir birine karistiriyor.

Neyse konumuza donersek
Allah yok kardesim @Mastor
Bosu bosuna moralini bozma.
Aman sakın mahcup ölme, çok dikkatli ol bu yolda.
Allah'ın olmadığını onlarda çok iyi biliyor ama güzel kullanıyorlar. Kimin iyi kullandığını söylemek onlara benzemek ise bırak benzeyeyim sorun yok, susacağıma, görmezden geleceğime,......

Aman sakın mahcup ölme, çok dikkatli ol bu yolda.
Allah'ın olmadığını onlarda çok iyi biliyor ama güzel kullanıyorlar. Kimin iyi kullandığını söylemek onlara benzemek ise bırak benzeyeyim sorun yok, susacağıma, görmezden geleceğime,......
Sakin ol sakin :D kalpten gidicen bigun ihtiyar bosver

Hadi vur beni şimdi.
Bana mı diyorsun?

hiç ölmeyelim diyordu şair

Yooo doğrudan sana değil, o tarif ettiklerime diyorum, dikkat ettiysen çoğul kullandım.
Kıvırma.
Bana dedin.
Neden bana dedin?
01:35 sularında sarhoşken açtığım Allah temalı bir başlığımdan ne istedin?

Sen beni tanıyor musun?
Benim Allah'la aramdaki münasebeti ne kadar biliyorsun?

Cevabını hemen bekliyorum.

Son düzenleme:
Melnur nicki görünce direkt siyasal islam konusu beliriyor zihnimde jdmdkdfödl

Allah affeder

Geri