Alişveris bolumu acalimmi?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Arkadaslar forumda alisveris bolumu acalimmi diye danismaya karar verdim olumlu yorum olursa acacagiz ornegin bir arkadas elindeki telefonunu satmak isterse buradan bilgi verecek forum uzerindeki uyeler bunu gordugunde anlasirlarsa birbirlerine satisi gerceklestirecekler veya kitap degisimi olabilir buna benzer durumlar yok abi burayi sahibindenmi sandin ilgi olmaz derseniz bu fikir cope tasinacak :)

Teknoloji veya sıfır ürünlerde maliye sıkıntı çıkarıyor, ama güzel fikir.

Ben guzel olur diyorum.
Ha guvenilirligi konusunda olabileceklerden kullanicilar sorumlu olur.
Forum yonetimini baglamaz
Bunu da kabul edip girismesi gerekir insanlarin.

Emre olur bencede bunun gibi internette bissürü site var. Fourmada getirisi olur üye bazlı.Hatta mekan/dükkan tanıtımıda yapsak olur mu reklam amaçlı :)

Ben guzel olur diyorum.
Ha guvenilirligi konusunda olabileceklerden kullanicilar sorumlu olur.
Forum yonetimini baglamaz
Bunu da kabul edip girismesi gerekir insanlarin.

Givenilirlik konusunda ayni sehirde yasiyorlarsa yuz yuze gorusup yapmalarini tavsiye ederi ama samimilerse bu durum onlara kalmis. Her yerde dolandiricilik oluyor burada en azindan uyelerrin karakterini bilip saglam arkadasliklari olanlar var
Yine ornek veriyorum bayan arkadaslarsan orgu dantel inci boncuk borek dolma kek gibi satislarda olabilir.

Givenilirlik konusunda ayni sehirde yasiyorlarsa yuz yuze gorusup yapmalarini tavsiye ederi ama samimilerse bu durum onlara kalmis. Her yerde dolandiricilik oluyor burada en azindan uyelerrin karakterini bilip saglam arkadasliklari olanlar var
Yine ornek veriyorum bayan arkadaslarsan orgu dantel inci boncuk borek dolma kek gibi satislarda olabilir.

Emre, en kötü kapıda ödeme ile olur yani bu güvenirlik basit yani güvenmesen bile kapıda ödeme olur biter.

Evet sanki o sekilde daha iyi.
Iyi dusunulmus olursa ben tabletimi satmayi dusunuyorum :)

isin hukuki boyutu ile ilgili bi sorun cikmazsa olabilir [emoji57]

Isin hukuki boyutu sorun yaratacagini sanmam herkes guven konusunu kendi arasinda halletmeli guvenmeyen kisiler araci olarak bizi decreye sokabilir parayi bize gonderirler karsidaki kisi urunu gonderdiginde parayi biz saticiya gondeririz.

Isin hukuki boyutu sorun yaratacagini sanmam herkes guven konusunu kendi arasinda halletmeli guvenmeyen kisiler araci olarak bizi decreye sokabilir parayi bize gonderirler karsidaki kisi urunu gonderdiginde parayi biz saticiya gondeririz.

Beni dinlemiyorsunuz ki :D
Sıfır veya teknoloji ürünleri maliye açısından sıkıntı olabilir, ama güven için en iyi çözüm kapıda ödemeli işaretlersek daha uygunu odur bence.

senin dedigin olayi sahibinden.com yapiyor get sistemi ile. ee sen de bu isi allah rizasi icin yapmayacagina gore vergi vs durumlar olabilir diye dedim.

Beni dinlemiyorsunuz ki :D
Sıfır veya teknoloji ürünleri maliye açısından sıkıntı olabilir, ama güven için en iyi çözüm kapıda ödemeli işaretlersek daha uygunu odur bence.

Kimse sifir teknoloji urununu satmaz mesela adam alir telefonu o an paraya ihtiyaci olur daha alali 2 ay olmustur garantisi felan duruyordur satar

Geri