feveran
Gümüş Üye
yapilacak olan 2. El alim satim tarzi uyeler arasi. Anlasan uyeler alisveris isini kendi arasinda halleder. Siteyi baglamaz, site sadece araci. Acilir bi alisveris kategorisi, satis yapmak isteyen de konusunu acar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimse sifir teknoloji urununu satmaz mesela adam alir telefonu o an paraya ihtiyaci olur daha alali 2 ay olmustur garantisi felan duruyordur satar
yapilacak olan 2. El alim satim tarzi uyeler arasi. Anlasan uyeler alisveris isini kendi arasinda halleder. Siteyi baglamaz, site sadece araci.
bunca multitap üye varken bi de:d
burası ne donanımhaber ne sahibinden
gerçi forumbahane diyorsanız orası sizi bağlar.
Bölüm açılırsa İlk Ps3 Satışa sunucam :o
650 tl yanında 5 tanede oyun
kaça ?
650 tl yanında 5 tanede oyun
geçen gün letgo mu ne varya 2.el telefon uygulaması reklamlarda falan çıkıyor. 500 tl ye herhalde 30 tane görmüştüm. Bu ara çok pis satılıyor.
Bence açılabilir, çok güzel bir uygulama olur hemde. Hatta ayda bir defada kitap değiş tokuş yapmak isteyen üyeler arasında kura çekimi bile yapılabilir. Yılbaşı çekilişi gibi. Bence güzel fikir.
Bide Onurcan PS3 kırdırılmış mı kanka?
Hayır kırdırmadım tercihte etmiyorum çevremde çok pişman olan var