Alişveris bolumu acalimmi?

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
yapilacak olan 2. El alim satim tarzi uyeler arasi. Anlasan uyeler alisveris isini kendi arasinda halleder. Siteyi baglamaz, site sadece araci. Acilir bi alisveris kategorisi, satis yapmak isteyen de konusunu acar.

yapilacak olan 2. El alim satim tarzi uyeler arasi. Anlasan uyeler alisveris isini kendi arasinda halleder. Siteyi baglamaz, site sadece araci.

Size katılmıyorum. Sonuçta kişiler bu web sitesi üzerinden alış-veriş yapacak. Dolaylı da olsa hukuki bir sorumluluğu olacağı kanısındayım.

Bence uzmam bir hukukçudan görüş alamadan bu işe soyunmayın.

Donanimhaber vs bi kac forum sitesinde durum mevcut, herhangi bir ticari faliyet(para odeme, kart ile alma vs) site uzerinden gerceklesmiyor siteyi baglamaz. Site uzerinden anlasan insanlar site disi dolayli yollardan gerceklestirecek alimsatim isini.

Ya en basitinden herkesin elindenkullanmayan eski esyalar bilgisayarlar oyunlar oyuncaklar vardir yani bakin satin demiyorum sadece takas edebilirsiniz mesela bi ara feveran kitap degis tokusu yapmisti yanilmiyorsam baya bir once. Kac kisiyle yapti sonu ne oldu bilmiyorum buna benzer seyler

bunca multitap üye varken bi de:d
burası ne donanımhaber ne sahibinden
gerçi forumbahane diyorsanız orası sizi bağlar.

Kan cikar sonunda ben size diyim :D
Ortam zaten karisik, bir de birbirlerini kaziklayanlar eklenmesin buna lkjhjkfjgd

Bence çok gerekli bir şey değil.

Forum dahilinde fikir alış verişi olsun olmalı da ama değişim, takas veya satış iş çıkmaz abi bu durumdan.

Açılabilir böyle bir kategori, rağbet görme olasılığı yüksek.

Bence açılabilir, çok güzel bir uygulama olur hemde. Hatta ayda bir defada kitap değiş tokuş yapmak isteyen üyeler arasında kura çekimi bile yapılabilir. Yılbaşı çekilişi gibi. Bence güzel fikir.

Bide Onurcan PS3 kırdırılmış mı kanka?

Bence açılabilir, çok güzel bir uygulama olur hemde. Hatta ayda bir defada kitap değiş tokuş yapmak isteyen üyeler arasında kura çekimi bile yapılabilir. Yılbaşı çekilişi gibi. Bence güzel fikir.

Bide Onurcan PS3 kırdırılmış mı kanka?

Hayır kırdırmadım tercihte etmiyorum çevremde çok pişman olan var

Geri